Людське правосуддя є більш досконалим ніж Боже правосуддя

Тема у розділі 'Релігія', створена користувачем Slav, 10 тра 2022.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви запитуєте рабіновича? :)))

• Тупо Тупо x 1
  3. Slav

Slav Well-Known Member

'
    Ви не бачите, кому я задаю це питання? Чому у вас виникло таке питання?

• Тупо Тупо x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тому, що ви тратите даремно свій час, запитуючи рабіновича.

• Тупо Тупо x 1
  5. Slav

Slav Well-Known Member

Чому я даремно витрачаю свій час, запитуючи Рабіновича?

• Тупо Тупо x 1
  6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Бо він нічого корисного не скаже.

• Тупо Тупо x 1
  7. Slav

Slav Well-Known Member

Та ще мені здається, що з ним можна нормально дискутувати. Крім ставлення "тупо", я нічого ненормального у нього не помітив. Але ви йому також ставите всюди "тупо".

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо Тупо x 1
  8. Good man

Good man Обычный человек

Добавлю к этому одну вещь. Сначала пациент Рабинович многократно и без разбора поставил ему "тупо", и только потом, когда Михаила это по-человечески достало, он ему ответил тем же. Очевидно, что пациент у нас с ущемлённым самомнением. Дискуссия с ним бесполезна, я ему отвечаю только по причине публичной демонстрации его идиотизма.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  9. Коммунарец

Коммунарец Well-Known Member

У безбожника з невіруючим набагато більше сопрічастія і порозуміння, ніж у єврея з христіянином(
    Але я з @prius намаялся, щоб ще з цими розбиратися...
    Вірно сказано: одного біса збудешся, то замість нього сім вилізе(

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Slav, ви краще поясніть. Ви в Бога не вірите, бо ви його не бачили і нема доказів.
    Але ви стверджуєте:
    Людське правосуддя є більш досконалим ніж Боже правосуддя
    Ви знаєте Боже правосуддя? Чи Бога нема, а провосуддя існує?

• Тупо Тупо x 1
  11. Slav

Slav Well-Known Member

Я в темі, яка стосується модерації форума, просив адміністратора з тими "тупо" якось розібратися, хоча би обмежити якось їхню кількість на певний проміжок часу. Бо це не є нормальним явищем, коли учасники форуму постійно обмінюються цими "тупо".

Останнє редагування: 21 тра 2022
    • Подобається Подобається x 2
  12. Slav

Slav Well-Known Member

Я порівнюю людське правосуддя з Божим правосуддям, описаним в Біблії та розповідях релігійників. В даному випадку я абстрагуюсь від питання існування чи неіснування Бога.

Після того всього, коли я бачу, що людське правосуддя є більш досконалим ніж Боже правосуддя, я приходжу до висновку, що більша досконалість людського правосуддя у порівнянні з Божим правосуддям є доказом неіснування Бога. Фактично, Боже правосуддя створили примітивні люди того часу, які бачили примітивне правосуддя того часу і які не знали про будь-яке досконаліше правосуддя.

Останнє редагування: 21 тра 2022
    • Тупо Тупо x 1
  13. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

А с чего ты решил что современное правосудие более совершенно?

• Тупо Тупо x 1
  14. Мих

Мих Дуже важлива персона

1. Людське правосуддя базується на фактах обставин, котрі відомі правосуддю.
    2. Боже правосуддя базується на фактах обставин, котрі відомі Богові.

Бог знає все.
    Людина знає те, що їй відомо.

І так само ви судите про правосуддя, виходячи з того, що ви знаєте, а ви знаєте не все, на відміну від Бога.

Тому ваші роздуми вкрай не логічні.

• Тупо Тупо x 1
  15. Slav

Slav Well-Known Member

Я вище в попередніх власних дописах написав і пояснив, чому людське правосуддя є набагато досконалішим, ніж Боже правосуддя.

• Тупо Тупо x 1
  16. Slav

Slav Well-Known Member

Я виходжу з того, що всім людям все відомо про вчинки людей, яких судять людським чи Божим правосуддям. На основі відомої всім людям інформації я роблю висновки про відповідну досконалість людського і недосконалість Божого правосуддя. Я вже писав, що в людського правосуддя є виправдання і дуже багато різноманітних покарань від дрібних штрафів до смертної кари. А в Божого правосуддя є тільки три варіанти: рай, чистилище і пекло. Чи не так? Що я знаю чи не знаю, як ви вище написали, що я не можу описувати людське правосуддя і Боже правосуддя? Що я в даному випадку неправильно написав? Ви до того, що я написав, не можете придертися.

Ви зовсім не показуєте логічні протиріччя в моїх роздумах. Бо таких логічних протиріч у моїх роздумах нема.

Я ще покажу інші недоліки людського правосуддя. Візьмемо того ж розбійника на хресті, про якого я вже згадував. Він вбивав, калічив і крав. Людське правосуддя присудило йому вмирати на хресті. Боже правосуддя його помилувало тільки за те, що він розкаявся. Але ж наслідки його гріхів все-таки залишилися. Я вважаю, як я вище писав, він повинен зробити таку велику кількість добра, щоб це добро скомпенсувало зроблене ним зло. Тільки в такому випадку він може бути помилуваним.

Візьмемо якусь віруючу людину, яка все життя крала, брехала та займалася шахрайством. В кінці свого життя вона добре висповідалася і пішла до раю відповідно до Божого правосуддя. А тепер візьмемо іншу людину, яка не вірила в Бога, але ніколи не крала, не брехала і не займалася шахрайством. В кінці свого життя вона піде до пекла відповідно до Божого правосуддя.

Останнє редагування: 23 тра 2022
    • Тупо Тупо x 1
  17. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Не так.

В Божого правосуддя є тільки два варіанти: рай і пекло.
    Бо чистилище - це тіпа СІЗО, там визначають, куди Вас направити )

Так що нравіца нє нравіца, терпи моя красавіца
    "dura lex, sed lex" ;)

Останнє редагування: 23 тра 2022
  18. Rabinovich

Rabinovich Well-Known Member

Ну не обьяснили почему . Приведу пример . Когда началась корона многие городские жители , у кого были средства, разбежались по фазендам. Перезимовать . И вот одна барышня рассказала что этой зимой она кормила 3 приблудных кошек и те перезимовали не передохнув с голоду. Чем она очень гордилась.
    Я не выдержал и вмешался , спросив или в следующемгоду она планирует жить на даче. Она сказала что нет и мне пришлось ей кое чтообьяснить. А именно , что летом кошки принесут котят, штук 20. И к зиме , не территории которая может прокормить 1-2 кошки их будет 23. И среди них начнется бойня за выживание и к весне более 20 кошек погибнут далеко не самой легкой смертью. Фактическиэта дама из всех убила.
    Так вот людские законы гуманизма говорят что дама умничка , божьи что строго наоборот
    Получается что божьи законы более гуманны?!!!!

• Тупо Тупо x 1
  19. Slav

Slav Well-Known Member

Я вам вище розказав скільки є варіантів у людського правосуддя. А ви мені показуєте, що в Божого правосуддя є не три варіанти, а два. Це значить, що воно ще менше досконале, ніж я вище описав.
    .

Взагалі-то на основі цієї інформації, яка в мене була, я думав, що після чистилища люди йдуть в рай. В чистилище попадають не дуже праведні люди, які мають трохи гріхів, через які вони не можуть відразу попасти в рай, їм треба довгий час очищатися в чистилищі.

Останнє редагування: 27 тра 2022
    • Тупо Тупо x 1
  20. Gyppsy

Gyppsy :hi:

@Slav, та дайте си на спокій :)
    Потім все побачите на власні очі ;)

а де твій аватар? :)