Не будь інфантильним,Левку. І не май себе мудрішим за того ж о.Вороновського,чи Яна Білецького,який кілька днів тому був в нас в хаті. От їм я вірю...і довіряю.
Госпіталізація у психіатричні заклади можлива тепер тільки по запису. або у нневідкладному стані. Щодо психотерапії то в нас вона є виключно приватною і досить дорогою. Психіатричні хворі потребують медичного втручання, ваше право сподіватись на чудо, але не варто відмовлятись від медицини. Якщо вам не складн напишіть у приват у яких лікарів ви були і які обстеження робили Зоряні.
Погоджуюсь. Звичайно що не варто відмовлятися від медицини. Бог діє і через лікарів. Як не крути, все одно усе зводиться до одного- до Бога, Котрий вздоровляє різними способами. Ісус одному намастив сліпі очі слиною змішаною з брудом, іншим сказав іти показатися священникам, ще одному запихав у вуха свої пальці, на одних клав руки на інших не клав, інші самі доторкалися до Його одежі... Але усіх тих нещасних і хворих людей об"єднувало одне- це віра в те, що Ісус може їх зцілити! Без цієї віри Ісус нічим би їм не зміг допомогти.
Ви писали що поляки не підтвердили діагноз? Чи брали зразки крові у Вас та вашої дружини чи лише у Зоряни? Ви маєте право обирати лікарів і вправі змінювати лікаря думаю що і вам і Зоряні потрібна робота із психотерапевтом. для цього можете звернутись в психотерапевтичний центр на Кульпарківській 95. Якщо це вас зацікавить скину в приват дані лікарів. ---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:32 ---------- Не зовсім так - Ісус зцілюівав і тих які не могли мати віри. бо не усвідомлювали дійсності. наприклад уздоровлення біснуватого. Психічні хворі можуть бути настільки відрвані від реального світу, що очікувати від них усвідомленої віри марно.
Ніде в Біблії ми не знайдемо, де би Ісус зцілював когось, хто не мав віри! Навпаки, написано, що Ісус у своїй батьківщині, не зміг вчинити чуд, тому що люди не вірили в Нього як Бога. На рахунок зцілення Ісусом біснуватих і психічно хворих людей, то вони насправді не могли мати віри, але Ісус їх зціляв усіх по вірі інших людей, по вірі тих людей, котрі приводили біснуватих до Ісуса. Матв.17:14-18 І як вони до народу прийшли, то до Нього один чоловік приступив, і навколішки впав перед Ним, і сказав: Господи, змилуйсь над сином моїм, що біснується у новомісяччі, і мучиться тяжко, бо почасту падає він ув огонь, і почасту в воду. Я його був привів до учнів Твоїх, та вони не могли вздоровити його. А Ісус відповів і сказав: О роде невірний й розбещений, доки буду Я з вами? Доки вас Я терпітиму? Приведіть до Мене сюди його! Потому Ісус погрозив йому, і демон вийшов із нього. І видужав хлопець тієї години!
Ми це вже проходили. І на Кульпарківській в Фільца. І в психоневрологічному диспансері на Коцюбинського. І в 104-му інтернаті в Брюховичах. І в "Джерелі". І в Києві. І в Варшаві.В CZD І у Вроцлаві.Де нам знайшли людину,що володіє російською мовою. Ту-пик. Всі досягнення нівелюються першим ж приступом.
А Зоряні теж поставлено "СД"? ---------- Додано в 16:15 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ---------- +1, теж кажу: "Господи, змилуйсь..." Цілого Релігійного розділу бракує, треба й тут цитат?
Вас дратують біблійні цитати??? Можливо, для когось, хто втратив будь-яку надію на одужання, ці цитати піднімуть у вірі і стануть останньою соломинкою для порятунку!
З мої точки зору, всьому своє місце, і цитатам також. Цитати-то добре, і віра - теж добре. Але я, наприклад, ще не чув такого ні в пресі, ні в Біблії, ні від людей, щоби у безногого відросла нога, скільки б віри не мав він чи його рідні і близькі. Сидіти вдома, нічого не робити і просто вірити, бо начитався цитат - вряд чи комусь це допоможе. Ходити і шукати лікарів і способів порятунку, запитувати у людей, як у даному випадку - можливо і дасть позитивний результат, хоча теж не гарантовано. Але принаймі є надія.
Просто я переконаний,що таким дітям,як і моїй дитині в першу чергу потрібна сім"я,дім,любов і опіка батьків. А потім почались запевнення в існуванні української психіатрії. Я кілька разів просив
Те що Ви не чули, не означає що такого не може бути. Та й не про безногих ми говорили. До речі, п.Locke чи чули Ви щоб в людини після молитви обидві ноги стали однаковими, котрі все життя до того мали різницю в 10, чи в 15см? Не допоможе тому хто не вірить. Це точно. Та й не від того я говорю, що начитався цитат. Мав щастя пережити і побачити дію потужної зціляючої руки Божої від 100відсоткової невиліковної травми- перелому хребта. Але про це я уже писав.... А коли уже ходіння і запитування людей протягом багатьох років не те що не принесло ніякого позитивного результату, але й зруйнувало всяку надію на виздоровлення, то що по-вашому людині залишається робити. Спитайте в Ромка, чи в нього ще залишилася якась надія на людей.
Дратує пшесадність. ТАК можна ще й москаликів в цю тему закликати, щоб тут потролили. Чого ж тільки про попівство писати і чуда? Можна за дієту зачепитися (для Зорянки ж було актуальним), і про це поталапати. А заполірувати віршами з демотиваторами. Заголовок теми добре видно? А топ прочитали? Давайте по темі... допомогло? ЗІ: сам, звиняйте, по темі ніц не хочу писати, бо просвіту поки не бачу, а чорного тут і без мене не бракує. У кожного - свій ліс... (с)
Ок. Я думав що по темі пишу... Просто не бачу сенсу балакати про хворобу і не говорити про те як з неї вилізти? Переливати з пустого в порожнє хіба...
Я не знаю випадків зі Святого Письма де би говорилося про зцілення від СД? Так само як і ніде не пише у СП про зцілення від раку, від туберкульозу іт.п., проте багато людей, котрих я знаю особисто, отримали зцлення від цих страшних хворіб... Моя віра у зцілення не базується на випадках, а на цьому: Iс.53:4 Направду ж Він немочі наші узяв і наші болі поніс, 1Пет.2:24 Нас зцілено Його ранами.