Люди з Синдромом Дауна

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем poetka, 17 січ 2011.

1. Levko

Levko Well-Known Member

2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не будь інфантильним,Левку.
    І не май себе мудрішим за того ж о.Вороновського,чи Яна Білецького,який кілька днів тому був в нас в хаті.
    От їм я вірю...і довіряю.

3. Huru

Huru Well-Known Member

Взято звідси:
    http://psi-journal.ru/main/496-zapisi-besed-s-vysshim-razumom.html

4. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Госпіталізація у психіатричні заклади можлива тепер тільки по запису. або у нневідкладному стані. Щодо психотерапії то в нас вона є виключно приватною і досить дорогою.
    Психіатричні хворі потребують медичного втручання, ваше право сподіватись на чудо, але не варто відмовлятись від медицини.
    Якщо вам не складн напишіть у приват у яких лікарів ви були і які обстеження робили Зоряні.

5. Levko

Levko Well-Known Member

Погоджуюсь.
    Звичайно що не варто відмовлятися від медицини. Бог діє і через лікарів.
    Як не крути, все одно усе зводиться до одного- до Бога, Котрий вздоровляє різними способами. Ісус одному намастив сліпі очі слиною змішаною з брудом, іншим сказав іти показатися священникам, ще одному запихав у вуха свої пальці, на одних клав руки на інших не клав, інші самі доторкалися до Його одежі... Але усіх тих нещасних і хворих людей об"єднувало одне- це віра в те, що Ісус може їх зцілити! Без цієї віри Ісус нічим би їм не зміг допомогти.

• Подобається Подобається x 3
  6. Romko

Все є тут.

7. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

Ви писали що поляки не підтвердили діагноз?
    Чи брали зразки крові у Вас та вашої дружини чи лише у Зоряни?
    Ви маєте право обирати лікарів і вправі змінювати лікаря думаю що і вам і Зоряні потрібна робота із психотерапевтом. для цього можете звернутись в психотерапевтичний центр на Кульпарківській 95. Якщо це вас зацікавить скину в приват дані лікарів.

---------- Додано в 13:34 ---------- Попередній допис був написаний в 13:32 ----------

Не зовсім так - Ісус зцілюівав і тих які не могли мати віри. бо не усвідомлювали дійсності. наприклад уздоровлення біснуватого.
    Психічні хворі можуть бути настільки відрвані від реального світу, що очікувати від них усвідомленої віри марно.

8. Levko

Levko Well-Known Member

Ніде в Біблії ми не знайдемо, де би Ісус зцілював когось, хто не мав віри! Навпаки, написано, що Ісус у своїй батьківщині, не зміг вчинити чуд, тому що люди не вірили в Нього як Бога.

На рахунок зцілення Ісусом біснуватих і психічно хворих людей, то вони насправді не могли мати віри, але Ісус їх зціляв усіх по вірі інших людей, по вірі тих людей, котрі приводили біснуватих до Ісуса.

Матв.17:14-18
    І як вони до народу прийшли, то до
    Нього один чоловік приступив, і
    навколішки впав перед Ним,
    і сказав: Господи, змилуйсь над
    сином моїм
    , що біснується у
    новомісяччі, і мучиться тяжко, бо
    почасту падає він ув огонь, і
    почасту в воду.
    Я його був привів до учнів Твоїх, та
    вони не могли вздоровити його.
    А Ісус відповів і сказав: О роде
    невірний й розбещений, доки буду
    Я з вами? Доки вас Я терпітиму?
    Приведіть до Мене сюди його!
    Потому Ісус погрозив йому, і демон
    вийшов із нього. І видужав хлопець
    тієї години!

• Подобається Подобається x 1
  9. Romko

Ми це вже проходили.

10. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

А Зоряні теж поставлено "СД"?

---------- Додано в 16:15 ---------- Попередній допис був написаний в 16:12 ----------

+1, теж кажу: "Господи, змилуйсь..."
    Цілого Релігійного розділу бракує, треба й тут цитат?

• Подобається Подобається x 4
  11. Levko

Levko Well-Known Member

12. Locke

Locke невиправний реаліст

З мої точки зору, всьому своє місце, і цитатам також. Цитати-то добре, і віра - теж добре. Але я, наприклад, ще не чув такого ні в пресі, ні в Біблії, ні від людей, щоби у безногого відросла нога, скільки б віри не мав він чи його рідні і близькі.
    Сидіти вдома, нічого не робити і просто вірити, бо начитався цитат - вряд чи комусь це допоможе. Ходити і шукати лікарів і способів порятунку, запитувати у людей, як у даному випадку - можливо і дасть позитивний результат, хоча теж не гарантовано. Але принаймі є надія.

• Подобається Подобається x 10
  13. Romko

Просто я переконаний,що таким дітям,як і моїй дитині в першу чергу потрібна сім"я,дім,любов і опіка батьків.
    А потім почались запевнення в існуванні української психіатрії.
    Я кілька разів просив

14. Levko

Levko Well-Known Member

Те що Ви не чули, не означає що такого не може бути. Та й не про безногих ми говорили. До речі, п.Locke чи чули Ви щоб в людини після молитви обидві ноги стали однаковими, котрі все життя до того мали різницю в 10, чи в 15см?

Не допоможе тому хто не вірить. Це точно.
    Та й не від того я говорю, що начитався цитат. Мав щастя пережити і побачити дію потужної зціляючої руки Божої від 100відсоткової невиліковної травми- перелому хребта. Але про це я уже писав....

А коли уже ходіння і запитування людей протягом багатьох років не те що не принесло ніякого позитивного результату, але й зруйнувало всяку надію на виздоровлення, то що по-вашому людині залишається робити. Спитайте в Ромка, чи в нього ще залишилася якась надія на людей.

15. levandivka

Дратує пшесадність. :)
    ТАК можна ще й москаликів в цю тему закликати, щоб тут потролили. Чого ж тільки про попівство писати і чуда?
    Можна за дієту зачепитися (для Зорянки ж було актуальним), і про це поталапати.
    А заполірувати віршами з демотиваторами.

Заголовок теми добре видно? А топ прочитали?
    Давайте по темі...

допомогло? [​IMG]

ЗІ: сам, звиняйте, по темі ніц не хочу писати, бо просвіту поки не бачу, а чорного тут і без мене не бракує.
    У кожного - свій ліс... (с)

Останнє редагування: 20 січ 2011
    • Подобається Подобається x 11
  16. Levko

Levko Well-Known Member

17. levandivka

Крім СП, знаєте випадки зцілення?

18. Levko

Levko Well-Known Member

Я не знаю випадків зі Святого Письма де би говорилося про зцілення від СД?
    Так само як і ніде не пише у СП про зцілення від раку, від туберкульозу іт.п., проте багато людей, котрих я знаю особисто, отримали зцлення від цих страшних хворіб...
    Моя віра у зцілення не базується на випадках, а на цьому:
    Iс.53:4
    Направду ж Він немочі наші узяв і
    наші болі поніс,
    1Пет.2:24
    Нас зцілено Його ранами.

19. levandivka

А своїми словами?

• Подобається Подобається x 2
  20. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer