Відповідь: ЛЮДИ ЩО ТВОРИТЬСЯ У ЛЬВОВІ Люди,а,чо’ такий хіпіш,через якихось нещасних сто тисяч? У мене враження,що у нас кожен другий в кишені носить таку "мєлоч"... Недавно один хлопуньо закидав на 2 моб. рахунки 8000 долярів.Я стояв за ним в черзі,хотів закинути 50 гривень(за Данилом Галицьким."Київстар"),то сам тото видів.
Відповідь: ЛЮДИ ЩО ТВОРИТЬСЯ У ЛЬВОВІ То певно якийсь шестьора був, з адміністрації, податкової чи мусарні... "слугам народу" рахунок поповняв... Я коли на одного з мобоператорів робив, то до мене теж ходили звідти, Медведчуку і Козаку, наприклад, закидали... по 4000-6000$... я ще з різниці курсів на льоди мав...
Відповідь: ЛЮДИ ЩО ТВОРИТЬСЯ У ЛЬВОВІ мдааааа. Додано через 3 хвилини напевно з тамтого світу дзвонитимуть... а то не дешево...
Відповідь: ЛЮДИ ЩО ТВОРИТЬСЯ У ЛЬВОВІ Ех, Миху, я на початках працювати почав, ще як ві Львові хіба Японська 9 і Менс були... 6 років відробив, такого надивився з тотими ПДА, МВС, СБУ, прокуратура і т.д., що страх Божий...
Відповідь: ЛЮДИ ЩО ТВОРИТЬСЯ У ЛЬВОВІ ви мене здивували трохи..., але чого дивуватися? Банда - є банда...
Відповідь: ЛЮДИ ЩО ТВОРИТЬСЯ У ЛЬВОВІ от як за квартою пива стрінемось, тоді здивую... а це так, бла-бла-бла...