Люди, яких наслідують. Ким би Ви хотіли бути хоча б на мить?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем pukhnastyk, 27 чер 2009.

1. illia

illia Well-Known Member

- якшо чесно не бачу в ньому ніц особливого, вельми хитрющий хлопака з фантастично розвиненою "чуйкою" ;) .. як на мене

2. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Ох, юнацька романтика :) Як правило ця романтика зникає (чи змивається великою дозою адреналіну) при попаданні людини в зону військових дій уже при перших пострілах. То в книжечках воно виглядає "....піф-паф, ура-а-а, перемога....". А насправді там багато бруду який переважно замовчується. Легенький приклад з цивільного життя: випадково попадаєте під роздачу ОМОНУ під час якогось нальоту- хтось спрогнозує результат скільки там буде справедливості? Отож. А тепер уявіть стаю п'яних солдат чи спецназу під час зачистки, які знають що їм за це нічого не буде...

ну хитрості заробляння там навчають змалечку, тому нічого дивного, і якщо ти монотонно пашеш і намацаєш свою хвилю- то відповідні і заробітки. А якщо повернути питання так : А Біллом Ґейтсом хотіли б спробувати побути під час першою шлюбної ночі з Зета Джонс? Га?;)

• Подобається Подобається x 1
  3. illia

illia Well-Known Member

... от так розвіюються мрії :) то добре шо у Вас є досвід побиття ОМОНом, я теж попадав у різні ситуації, але заради Куби!!! Патрі о Муерте!!!!!!!!!!! :aggressive: :)

нє-нє-нє Ви, мабуть, не зрозуміли. Основна особа тут Кетрін :give_rose::) .. вподобань щодо хлопів немаю :nea:

4. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

:))) і чого тут доброго? :)) Ну власного досвіду побиття ОМОНом не маю, але не раз спостерігав, і знаю скільки разів там розбиралися після по справедливості. Хтось вгадає з трьох разів?
    це Ви щось не дочиталися. Там не написано ...з Біллом Ґейтсом + Катя Зета Джонс... і навіть не просто лише з одним Біллом. Трактуйте запитання так: Чи хочете бути хлопакою (там він називається Білл) з файною дівчиною (Зета Джонс) вночі на ліжку. Запитання що Ви там будете робити не задаю, оскільки за звіт фотографіями можуть уже притягнути по закону (стаття така зявилась, за розповсюдження, виготовлення і зберігання....)

з.і. за розбиті мрії соррі. Я не хотів. Чес слово :)

5. illia

illia Well-Known Member

значить я чогось не зрозумів... :scratch_one-s_head:
    - я написав

- відповіно Ви написали.
    різниця типу в гостроті відчуттів?
    думаю для неї ліпше, хоч і з чоловіком, але Дугласом, ніж "пригоди"з гЕЙТСОМ (імхо).

6. Londoner

Londoner Абирвалг

Цезарем, який Юлій - щоб одночасно і читати форум, і пропускати дописи від деяких користувачів.

7. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

І не треба бути Гаєм. Ставите політбатрака в ігнор, і купа вільного часу. Там все одно одні матюки в редакції Левандівки.

8. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Агов, шановні форумляни (останні дописувачі:) ), такий нюанс - ця тема є "зі смайликом" :pardon: і зовсім не відноситься до розділу "Салунна штовханина";)

9. Мертвий

Мертвий Well-Known Member

хтів би бути троха своїм батьком...
    як він ту маму терпить??:)

а де твій аватар? :)