Люди, яких наслідують. Ким би Ви хотіли бути хоча б на мить?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем pukhnastyk, 27 чер 2009.

1. Oddly

Oddly Well-Known Member

я тільки хотіла б додати, що всі люди, особливо відомі постаті з минулого, яких ми хочемо наслідувати - це ілюзія - ми живемо в інший час - і нам треба виходити з тих обставин, які нас оточують.

я дала цитату - бо мені цікаво - людиною, яка хоче в подорож з Магелланом, в першу чергу керує бажання пізнавати світ, бачити нове, чи бути відомою? навряд чи це бажання відчути екстрім довгих і виснажливих піших переходів, відсутність all-inclusive, елементарних гігєнічних умов, повноцінної їжі і т.п. мені дійсно цікаво - чим би це було класно?
    та й на сьогодні ще є стільки незвіданих точок на планеті - що обскакати можна всіх магелланів разом взятих!
    бо тоді - який сенс в кумиронаслідуванні?

мушу сказати, що я теж захоплююсь життям багатьох людей, а конкретніше - їх конкретними рисами, вмінням поступити так, а не інакше. і переважно це люди - які так чи інакше були присутні в моєму житті.
    але це в мене завжди тимчасово - як тільки я задумуюся над тим, наскільки мені імпонує риса чи вчинок якоїсь людини (навіть вигаданого персонажу з книжки чи фільму) - це відразу підсвідомо виливається в мету для досягнення, в дороговказ, який мене скерує відповідно до конкретно моїх умов і можливостей. а мета - це завжди щось, чого обов"язково досягають.
    а значить - тимчасове. а далі - наступна мета і т.д.
    і це - я, і хочу бути тільки собою - але ніколи не знехтую порадою чи прикладом когось іншого

• Подобається Подобається x 1
  2. Oddly

Oddly Well-Known Member

слухайте, я відповіла на назву теми те, що я думаю.
    та я і допис ваш скопіювала тільки так, до прикладу, а не з особистих до вас упереджень. тим більше, що я вас не знаю. решта дописів у цій темі - так само зачіпали схожі питання.
    а про намети - дійсно цікаво було, тому і перепитала.
    ;)
    а ваша іронія, підкреслена курсивом, і сарказм навіть в отому доколупуванні до слів - то виключно ваша справа :pardon:

і щоб не офтопити
    людина, якою я б хотіла бути хоч на мить - хай буде Юрій Гагарін :good:

3. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Направду, наші бажання віддзеркалюють нас самих.

І по таких скупих відповідях можна визначити досить точно характер людини.

4. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Скажіть про мій:)

5. Un.Known

:)

Люба Alias, Ви собі знаєте ціну. Ви горда, але не настільки, аби ображати своєю гордістю оточуючих. Тобто, Ви горда, але не пихата.

Ви досить самостійна вже, не боїтесь самостійності, і відповідальності, з самостійністю пов"язаної.

Не любите диктатури, з якої б не було сторони. Найкращий тип стосунків для Вас - рівне партнерство.

Ваша жіночність одного дня дуже здивує Вас саму. Ваша сексуальність буде вражати Вашого партнера.

6. Alias

Un.Known, дякую, приємно , але невже ніякого негативу в моїму характері немає?:)

7. Un.Known

:)

В кожної медалі є дві сторони. Те, що я описала, також їх має.

Гордість може бути причиною непорозумінь і прикрих ситуацій. Підвищене лібідо... сама розумієте. :)

Ще одна хороша риса - Ви не боїтеся взнати правду. Можливо, це шлях до вдосконалення себе самої.

8. Багіра

Багіра Well-Known Member

Я теж в Аліасці це побачила... може я мало людей зустрічала, але ІМХО - то дуже рідкісна позитивна риса.;)

9. Alias

Ой, ну ви мене й розписали! зараз як загордюся!:blush::mocking:

10. Mona

Mona Member

Я ще зі школи памятаю, що кумирів вибирати собі є погано:) Тому стараюся не бути ні на кого схожою.

11. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Останній мій допис у цій темі прошу вважати лишнім чи то пак "недійсним".:)

12. victorys

victorys позитивчик :)

А що змінилось від вашого останнього допису? У вас зявився кумир? Вам перестало подобатись бути собою? Ви всеж таки наважились на операцію зі зміни статі? о_О
    ;)

13. pukhnastyk

Вже відповіла. ;)

І до теми. Прошу форумлян ставитись до цієї теми просто, невимушено і з посмішкою. Тут не йдеться про чиєсь перевтілення у відому особистість, а скоріше про певні хороші асоціації, які можуть викликати різні люди.:)

Як музична алегорія до допису, ось ця пісня.

http://www.youtube.com/watch?v=t28EUcTDLII

14. illia

illia Well-Known Member

а Фреді таки хотів "... i must be woman now", а от на рахунок ".. i'll soon be turning" - вже вище писали.. про зміну статі :)

15. pukhnastyk

Хоч я і люблю іноді "пошпіляти" у футбол, але хлопом ставати не збираюсь. :girl_wink:

16. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

1. Деякі люди у деяких випадках завжди стають прикладо для наслідування. Особисто я захоплююся А. Македонським .. З нього, наприклад брав приклад Н. Бонапард.
    2. Тільки не смійтеся:preved: Недавно дивилася вільм "Сутінки". На мене цей фільм справив незабутні романтичні відчуття:give_rose:Тому на хвилинку мені захотілося стати акторкою на знімальному майданчику і опинитися у обіймах чарівного актора- вампіра:blush:

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А чому погано? В мене зі шкільних років залишились в думках кілька історичних постатей, які б могли бути кумирами - Роман Шухевич, Роксолана, Жанна д'Арк.. Хоча пригадую, що і вирізки симпатичних співаків збирала, але вони навіть не кумирами були, а об'єктами обожнювання :)

18. Скорпіоля

Скорпіоля Троянда без шипів

А я також запитаю. а чому мати власних кумирів. Врешті-решт кожна людина перед тим, як становитися як особистість обожнює чимало історичних постатів, співаків, акторів, громадських діячів за їхню вроду, талант, суспільно корисну справу. Кожна людина хоче хоча в чомусь рівнятись на них(кумирів) - це не є погано!:good:
    Коли в школі на честь останнього уроку у нашому випускному класі ми влаштували конкурс для хлопців. Він називався "Найкращий супервипускник 2009" Для кожного хлопця ми придумували несподівані номінації і ставили їм питання.На питання "Хто є твоїм кумиром у наслідуванні стилю одягу?" Він відповів:"Батько."Це була достойна відповідь.:good:

19. illia

illia Well-Known Member

2. Ким би Ви хотіли бути хоча б на мить?
    .. та йоли-пали. на мить я б хотів бути.. ого! .. :radist::
    1. Уореном Баффетом
    2. Клаусом Майне - під час грандіозного концерту, виконуючи Are you the one для єдиної
    3. Зізу - під час фіналу ЧС 98
    4. Че Геварою - під час повстань на Кубі
    5. Карлосом Кастанедою - під час навчання в дона Хуана
    6. Майклом Дугласом - під час першою шлюбної ночі з Зета Джонс :)

20. pukhnastyk

Ото люксусова відповідь:yahoo: Про то і тема - хоча б на мить подумати ким би цікаво було бути (а не про ідолів)
    Дякую за відверту відповідь:girl_claping:

пи.си. А Біллом Ґейтсом хотіли б спробувати побути? :)

а де твій аватар? :)