Тобто треба конкретизувати коли говорити про протиставлення села і міста. Бо в нас статус міст носять населені пункти які далекі до міського середовища.
в нас це називається міським типом - ще одна безглузда спадщина серсер ---------- Додано в 16:23 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ---------- по вашому, коли меншість диктує правила більшості це демократизм?
до чого це до теми міста та села, зрештою люди які це приймають вибрані нами (тільки не починайти про загальовідомі факти фальсифікацій), і живуть за містом в "елітних" селах.))))
Побалакали про наявність-відсутність асфальту і роз'їхались на свята до кумів горілку пити. Недомістяни - це селяни, які сприймають місто лише як місце роботи.
буддиста не знаю, сам християнин, а про клонів фільм бачив "Атака клонів" Про демократію я Вас не питав, а писав що в місті демократичніші погляди, людина має можливість ширше самовиражатися, в селі на жаль можливість самовираження більш обмежена.
Laozi, я с Вами соглашусь. Есть тысячи людей, которые приехали в города лишь потому, что здесь не надо "пахать" от рассвета до захода, есть горячая вода, теплый туалет и магазин на первом этаже. Знаю многих новых "горожан", которые прожив тут по 20 лет ни разу не были ни в музее, ни в театре, и, живя в спальном районе, в центре города бывают лишь потому, что там вокзал, с которого поезда до родственников ходят. Таких везде полно. Они горожане, потому что сподручнее ходить в белых туфлях, чем в сапогах по осенней грязи...