Янiра Мева Маємо дві пари рук і ніг два теплих лона грайливі вії і жодної плотської осі навколо якої мов білки в колесі крутяться безліч сплюндрованих жінок єдиною віссю є наше кохання І коли почуття перехлюпнеться через край любонько ми звабимо удвох якогось незайманця і народимо по донечці чарівній як ми з тобою * * * кохана чому життя так абсурдно довго випробовувало нас Ми злягалися з бридкими і брутальними створіннями ми ґвалтували своє тіло і душу створюючи ілюзію щастя ми тримали в собі хтиві і дебільні голови їх настовбурченої плоті і силувалися видобути краплини задоволення не усвідомлюючи що віддаємо ніжність і крихкість своїх тіл на поталу хижакам Сьогодні увесь світ захоплюється нашою тендітністю і вродою ревнуючи нас до нас самих Люба ми двома краплями ковзаємося склом нашого труханівського лесбосу і зливаємось — прозорі і незбагненно чисті :girl_in_love::girl_in_love:
Натрапила на цю тему і зрозуміла, що не читала давно еротичної літератури, одна екзистенція з проблемою вибору...Останнім, що я прочитала, де присутні любовні, еротичні сцени (просто переповнені), був роман "Сповідь киянина еротомана", написана невідомим українцем французькою мовою у 1912 році...Схоже на сповідь...дуже відверту...дуже...Відчуваєш себе шпигуном, тому що читати ТАКЕ, все одно, що підслуховуєш історію, яка розповідається комусь іншому, близькому... І ще згадала, як дивували мене колись лицарські романи. Жорстока і чесна проза: "То якщо він відмовиться приїхати до мене на службу з його баронами і лицарями, я сам відправлюся до нього з військом, розорю його землю, оточу і зруйную замок, повішу його, здеру шкіру з його дружини і спалю його сина" - сказав Карл Великий..." - Жах! А любовні сцени, які там присутні, порівняно з сучасними любовними сценами, просто дитячі забавки...особливо, якщо порівнювати зі "Сповіддю киянина еротомана"... Кажуть, такі тексти шкідливі, “вони розбещують молодь” і взагалі цього автора “треба закидати камінням”. Але, як казав ще Дж. Мільтон: “погана їжа здоровий шлунок не зіпсує”.