Любов

Тема у розділі 'Філософія та мораль', створена користувачем консультант, 29 вер 2007.

1. Кохана

Кохана LuBimaya

а заміж як виходили?

+100

ну, власне тема називається "Любов".
    Топікстартер цікавився саме розумінням цього поняття.

Особисто для мене любов - це все! Це життя! Я люблю жити!!!! Я люблю своїх дітей, я люблю своїх батьків і близьких! Я люблю дихати свіжим повітрям! Я люблю це, вже моє місто!!! Я люблю дивитися на зорі!!!
    Невже цього мало, щоб воно було доведенням існування любові?

пи.си. і нік у мене такий не дарма...

• Подобається Подобається x 3
  2. randylv

randylv Well-Known Member

Тільки Ваших знаків оклику достатньо:) щоб ще раз переконати розчарованих: любов - це істина! а все решта - може залишитися під питанням.
    Направду, я от щойно замислився: а чи існує людина без почуття любові. Адже кожен з нас, хто і яким-би не був щось/когось любить. Здається навіть зовсім аморальний, опущений на дно, психічно хворий і збочений ітдітп gomo sapiens все одно повинен любити хоча б "тепло", "ситість", себто десь вже на рівні інстинктів. Отже, любов - істинне почуття, а всі решта - похідні?
    От занесло в дебрі філософського аналізу.:) Зара практикуючі філософи підтянуться з критикою, лиш би тіко не фільозофи;)

3. Saszko

Saszko Well-Known Member

Чи пристрасть, чи замилування, чи вподобання, чи закохання, чи пестощі, чи любощі, чи парування...
    Скіки треба відкривати тем,
    та хай уже все разом.

А можна ше читать старттопік.

4. randylv

randylv Well-Known Member

Читав, безумовно, як читав і подальші відповіді, котрі завели дискусію, котра в свою чергу розгалузилася.

І я скромно намагався повернути все до поняття "любов", за допомогою LuBimaya:)

• Подобається Подобається x 2
  5. sandrastoun

sandrastoun Well-Known Member

Все це - любовна залежність, яка до Кохання, та Любові не має аж ніякого відношення

6. KurT

KurT Well-Known Member

ну так, все правильно, спочатку назвуть любов хворобою, потім скажуть що мораль то просто колекція стереотипів в голові, дружба - стадний інстинкт, і лишиться що, все що в житті треба - їсти, спати і добре виглядати)

"В рус. род первый Р являет собой точное зеркальное отражение девятки, д – шестерки. В свою очередь, 609 – все равно в числовом, буквенном, словесном или символическом (символ инь-ян) выражении – является универсальным именем файла воспроизводства, работающего на всех уровнях бытия. Н.Н.Вашкевич"

цікава інформація, напевно 666 - означає оргію трьох мужиків тоді)

• Подобається Подобається x 1
  7. morze

morze Well-Known Member

х...ня !До першої зарплати!

8. Franchi

Franchi New Member

Для мене любов - дуже широке поняття і почуття. Любов - це щось щире і світле. І всі мають право на любов, але до когось вона частіше зазирає, а до когось набагато рідше:cofee:

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)