Любов Божа до нас і наша любов до Бога

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 21 лют 2010.

1. plastic

plastic Well-Known Member

Ісус Христос сам не вживав нечистою їжі.Я думаю що я маю брати приклад з Нього. У учнів Ісуса , коли Він був на землі і після вознесіння, теж не практикувалося їсти нечисте м'ясо. Подивіться на реакцію Петра, коли йому було запропоновано їсти нечистих тварин.

2. plastic

Але давайте в цій темі говорити про Божу любов.

3. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

приклади є ?

4. palmir

palmir Well-Known Member

Питання не в тому чи ми насправді любимо Бога, бо наша любов до Бога завжди буде недосконала, питання чи ми йдемо до того, щоб любити Бога. Чи цілий час йдемо, а не стали на місці, а той почали котитись назад. А причин зупинитись завжди вистачатиме. І Бог Сам їх даватиме. Інакше, як дізнатись наскільки ми Його любимо?

Як то любити Бога по справжньому? Для кожного це поняття є окреме в залежності від того, що людині дано, і що вона може.

п. Romko Вам дали велике випробування. Ви сильна людина. Хоч кажете, що Вам важко повірити в Божу любов до Вас і вашої доньки, але Ви вірите в це, бо ж вірите, що неісповідимі путі Його і вірите в Його волю, яка не може бути не сповненою любов’ю до людини. Просто не розумієте, як і більшість з нас, а може й усі.

Священники кажуть, що така доля, як у Вас, це сіль. Щоб інші мали смак життя. І, повірте, я чую ту сіль, бо незважаючи на свої бажання, завжди дякую за то, що маю.
    Ще кажуть, що кожен з нас несе Хрест, що його ніс Ісус. Багато з нас лише тримається за той Хрест - Ви його несете. Несете за багатьох.

Зрозуміло, що Вам від того не легше, а навіть, м’яко кажучи, дратує. Але вірю, що Вам віддасться сторицею.

• Подобається Подобається x 1
  5. artobstrel

оце точно, єдине з усього що 100% точно, а не припущення, віра, і т.і.

6. Levko

Levko Well-Known Member

Написано, що Христос уже поніс хрест за всіх нас...
    То звідки ви взяли, що Ромко "несе хрест за багатьох"?:)

• Подобається Подобається x 2
  7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

І що йому сказав Бог після цього? Не рахуй нечистим те, що Бог очистив.
    Мені дивно те, що члени деяких релігійних спільнот бачать тільки частину слів, написаних в Євангелії. І якось абсолютно закривають очі на інші слова.
    Чи слова керівників релігійної спільноти більш важливі ніж слова Бога, Христа і апостолів?

• Подобається Подобається x 5
  8. palmir

palmir Well-Known Member

Хресна дорога. Стація 5. Симон з Киринеї допомагає Ісусові нести хрест.

9. Levko

Levko Well-Known Member

:facepalm:

10. palmir

palmir Well-Known Member

Дуже змістовна відповідь.

11. plastic

Ви живете, дихаєте, заробляєте гроші, можете радіти тільки тому що Бог дав вам це. Як би Він захотів, Він забрав це за мить. Але Він піклується про вас і кожну людину на землі. Любов це не просто почуття це також принцип. Це любов незважаючи на вашу відповідь Йому. Якщо ви скажете 'ні' Йому, ви крадете у себе. Якщо ви на землі не захотіли пізнати Його і жити по Його заповідям, то і на небі не захочете бути з Ним. Бог полюбив вас таким ,яким ви є. З вашим характером, плюсами і мінімуми. Він знає всі ваші слабкості, мрії, бажання. Всі кроки, які ви зробили протягом вашого життя. Знає як пройшло ваше дитинство. Знає ваші страхи і ваші думки перед сном. Бог віддав свого Сина щоб ви були спасені. і були спасені від самого себе. Щоб ви могли стати кращім за допомогою Його сили.. Невже ви не замічаєте як Бог піклується про вас?

---------- Додано в 22:28 ---------- Попередній допис був написаний в 22:20 ----------

Це було видіння і воно означало дозвіл Бога йти до язичників. Петро так і зробив. Але у видіння він не їв нечистих тварин. Чому прямі слова Бога ,що записані в старому заповіті перекручують щоб задовільнити свій апетит?

12. artobstrel

сьогодні пропіклувавсь про одну родину батько з переломом основи черепу в реанімації, мати зі зламаною ключицею немовля 2013 р.н. у дитячий лікарні, бо і дитинка забій живота отримала та струс мозку, одна тітка під потяг кинулася, інша угоріла у власній оселі - їм розкажіть про щоденне піклування ... Ромку розкажіть як про нього піклуються, так що вмерти вже не так лячно, як наступний день зустрічати .... і звідки Ви це знаєте? а якщо я скажу що усе це Ви вигадали, просто вигадали щоб якось додати змісту своєму існуванню? за Брейвіка який півсотні дітей поклав теж піклувалися? за Чикатілу?
    на фоні інших - мені нема на що скаржитися ... але що Ви скажете тим про кого я вище написав? я б ще зрозумів якби ви казали що він за вас особисто піклується, але казати це про інших - лицемірство ...

13. talavoda

talavoda Well-Known Member

Думаю, що справа не в апетиті... Люди можуть докладно дотримуватись тих чи інших приписів, залишаючи без уваги найважливіші речі... і Христос нераз про це говорив.
    Бо все іде від зворотнього - коли очищується душа і стає смиренним серце, тілесні пристрасті втихомирюються як наслідок.
    Я зовсім не відкидаю необхідності посту чи обмежень. Просто, вони повинні бути засобом духовного вдосконалення а не самоціллю.
    І є також прямі слова Господа:
    "Не розумієте, що все, що ззовні входить у людину, не може її осквернити,
    - воно бо не входить в її серце, лише в живіт і виходить геть, виявляючи всі страви чистими."
    які Ви чомусь не помічаєте.

14. plastic

Нема жодної людини яка на протязі свого життя не мала проблем, не хворіла, і не відчувала болю. Нема жодної людини, яка була спокушувана більше ніж мала сил. Я вже писала, що людина має вибір, кого признати Господином свого життя.це або Господь або сатана . Третього не дано. Якщо людина відступає від Господа вона добровільно попадає на територію сатани. А він є чоловіковбивця від початку.

• Подобається Подобається x 2
  15. artobstrel

якби не він, нас би не було, адам з євою ще досі по райських хащах лазили б ... я не думаю що у немовляті був якийсь вибір і т.і. це страшилки з середньовіччя, обирай або Господа і церкву або Сатану - іншого не дано, це все людські вигадки, ніхто не знає відповідей не знає як від чого відійти і куди при цьому попадеш, навіть Біблія може бути інтерпретована, як завгодно, там найдеться місце і вогнищам інквізиції з хрестовими походами та геноцидом іновірців так і матері Терезі і т.і. і якщо якась людина каже "я знаю як треба!" і ще намагається когось вчити: то вона або дурна, або бреше ....

16. plastic

Бог думає інакше ніж ви.ви дивитесь в рамках свого існування. Бог дивиться вище. Його метою є спасіння мільйонів людей. В Нього є поставлений план спасіння і Він від нього не відхиляється. Його метою є і ваше спасіння . Він віддав Свого Сина щоб спасти вас. Для цього Він допустив щоб Христа мучили і розп'яли. Він прийме вашу відповідь Йому.Але Він зробив все все можливе щоб ви а також мільйони людей мали вічне життя. Інколи Бог допускає проблеми в житті людей. Бо саме коли погано люди чомусь починають шукати Його. А коли все налагоджується багато хто і забувають про Нього. Згадайте історію про 10 прокажених.

---------- Додано в 23:38 ---------- Попередній допис був написаний в 23:22 ----------

Бог сказал- воззови ко Мне и Я отвечу тебе, покажу тебе великое и недоступное, чего ты не знаешь.
    Якщо хочете отримати відповідь на свої питання то запитайте у Бога. Він відповість правильно. Я запитую і з часом можу отримати відповідь. Треба просто бути уважним.
    Якщо ви будете читати біблію і молитися перед читанням, то багато зрозумієте.але не думайте що зразу ви зрозумієте все. Це сово Боже і інколи треба перечитати 20 раз а на 21 відкриється новий зміст слів що прочитали

---------- Додано в 23:48 ---------- Попередній допис був написаний в 23:38 ----------

Є один наставник-Христос і Він нас вчить постійно. Просто деякі не хочуть вчитися. Якщо ви пишете про мене, ніби ядумаю що знаю як треба, то я можу сказати що я багато чого не знаю. А саме головне не те що я знаю, а чи знаю я Бога. Чи прагну я до Нього? Ніколи не покладайтеся на людину і її знання. Тільки на Бога. Людина може помилятися. А Бог ні. Перевіряйте кожне слово не з надписами якоїсь вельми духовної особи. А зі словом Божим. Питайте у Бога. І ніколи не помилитесь. Ніколи.

17. artobstrel

то звідки таке розуміння? звідки Ви знаєте як Він думає ?????
    останій раз його бачили майже 2000 років тому ... не вигадуйте, все ще в нас є це спогади його учнів ...
    більша частина нав'язує своє розуміння прикидаючись вчителями ... Ви досить впевнено розмірковували вище як Бог послав, Бог знає, Бог піклується, але звідки така впевненість - ????
    питав - Він сказав: твоє відчуття є твоє відчуття, не вірь вчителям, не вірь тим хто каже що знає чого я хочу, Я не у бумажках видавництва такого то та у перекладі такому-то, я в кожному, прислухайся - почуєш, Я одночасно сказав своє слово усім дітям своїм від ескімосу до бушмену, усі почули, коли люди захотіли зрадити Мене вони придумали - релігію ... ось такий діалог був, але комусь простіше юдейські казки почитати, так би мовити Фізіка для маленьких ...

18. plastic

Я читаю біблію, молюся, розмірковую. Маю власні досвіди. Я ставлю слово Боже основою. Звідки я знаю що Бог хоче спасти людей і постійно піклується про них -з слова Божого з спілкування з багатьма людьми,які теж мають свої досвіди. Так всі люди створені і живі дякуючі Богу. І всі мають якесь світло від нього. . Одні мають велике світле а інші зовсім маленьке.якщо мало світла, то навкруги багато темряви Так нащо залишатися у маленькому, якщо можна побачити велике світло?

---------- Додано в 08:59 ---------- Попередній допис був написаний в 08:54 ----------

Ісус Христос сказав-хто хоче творити волю Божу, той зрозуміє чи від Бога Його навчання.
    Яким ви представляєте собі Бога?

19. Levko

Levko Well-Known Member

Це не Він сказав...

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Звідки інфа,Левку?
    В тебе ексклюзив на спілкування з Ним?
    За асобиє заслугі?