Любов Божа до нас і наша любов до Бога

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 21 лют 2010.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мабуть так.
    Не призначив мені спеціально молитв.
    Зрозумів,що я й так молюсь.

• Подобається Подобається x 2
  2. plastic

plastic Well-Known Member

Знаєте. ,Ромко -Оля права.. якщо ви когось проклинаете це вам доброго не додасть. Ісус Христос сказав любити навіть ворогів. А ви Його слів не виконуєте. І серед росіян є Божі діти. Із комуністів можливо хтось навернеться. Не проклинайте, а благословляйте. Моліться про їхнє спасіння . І Бог благословить вас і вашу сім'ю.

• Подобається Подобається x 4
  3. Romko

Бог теж проклинав.

А я всього лиш зболена людина.
    Яка чекає лиш кінця.
    Всьому.

• Подобається Подобається x 1
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

але людина - не Бог.

5. Romko

О шо ходить.

6. Оля

Оля Старожилка форуму

Ромку, Ви процитували Старий Заповіт, а там діяв закон - зуб за зуб, око за око. В Новому Заповіті проклинати заборонено. І сатана то добре знає. Тепер, коли ми проклинаємо, то ми, по-перше, робимо це на руку сатані, а, по-друге, губимо своє благословіння. Св.Письмо каже, щоби ми благословляли ворогів наших. Ви, замість того, щоби казати зі злості "щоби ви повиздихували", бажайте їм "щоб їм було все якнайкраще". :) І побачите, Бог буде обертати так, що Вам буде якнайкраще. А з ними буде поступати згідно Свого Суду. А як Ви клянете, то Ви самі робите роботу за Бога, а собі тільки шкодите. :sad: Прокльони, як і матюки, забруднюють наше життя. :sad:

То ми так думаємо, що вже би дочекатися кінця. А дуже часто той кінець стає початком ще гірших болів... :sad: Ромку, Ви - сильний чоловік. Не кожен би то зміг таке терпіти кожен день. :sad: І при тому не втрачати любові і відданості до своєї хворої дитини. Я не маю відповіді, чого то так Вам. На жаль... :sad: Я тільки раджу Вам не втрачати сили, бо Ви потрібні Зоряні. І побільше моліться, просіть в Бога сили і просіть прощення і за себе, і за гріхи своїх предків.

7. Romko

В тата була 3-тя стадія раку і біль,який вже годі було терпіти.
    4 операції нічого не дали.Я не знаю,чи витримав б таке.
    Тому й не засуджую.
    А про Божу любов я скажу Зоряні за півгодини,коли буде новий приступ.
    Скажу - дитино,кажуть,то так Божа любов проявляється.
    Слава Богу,вона того не почує і не усвідомить.

8. plastic

Бог казав що людина буде проклята якщо не виконує Його заповідей і постанов. Але Він говорив що людина може бути благословенна якщо слухає Його і виконує Його слова. Вибір за людиною-чи обрати благословення чи прокляття.

---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:58 ----------

Втор(30/15). Жизнь и смерть предложил Я тебе, благословение и проклятие. Избери жизнь, чтобы жил ты и потомство твое с тобой.

---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:01 ----------

Ромко, просіть у Бога благословення. Я кожен ранок прошу-Господи , благослови мене, захисти від всього поганого.І ви просіть. За себе і за Зоряну.І виправляйте свої дороги перед Богом. Просіть щоб ваші знайомі молилися за вашу дочку. Шукайте людей, що мають дар Духа Святого-зцілення.
    І вірте словам Ісуса: шукайте і знайдете, стучіть і вам відчинять. Але треба не втрачати віру незважаючи ні на що.

9. Romko

Мабуть,для тих,хто живе нормальним,розміреним життям,можливо вірити у Божу любов.
    В ЧУДО.
    І я вірив, вірив,наперекір всім діазнозам,наперекір співчутливим(злорадним,байдужим) посмішкам,надіявся,що моя дитина зможе жити без болю,відчути,зрозуміти цей світ,бути здоровою,бо без тої надії,без того уповання на чудо,не міг б зробити нічого,не зміг б витримати щоденної напруги....
    І,коли ця надія зникла...не хочеться вже нічого.
    І сенсу не бачу ні в чім.
    Я не піду,доки потрібен дитині.
    Та мріяти про це мені ніхто не заборонить.

Останнє редагування: 13 лют 2014
  10. plastic

Ромко, крім того зі свого досвіду раджу не їжте і не давайте дитині нечистою їжі(маю на увазі свинину, кроліка і т.д). Бог сказав в Старому заповіті не їсти. Чому? Бо ця їжа вредна для здоров'я. Свинина містить багато холестерину. Крім того згадайте, куди ввійшов легіон бісів з біснуватого, якого зцілив Христос? В свиней. Тобто біси можуть входити в нечистих тварин. і ви будете істи їх м'ясо після того?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

:scratch_one-s_head:

Оце поворот...

---------- Додано в 23:33 ---------- Попередній допис був написаний в 23:29 ----------

то напевно ви з якогось науковопопулярного медичного журналу прочитали.

А хочете, побавимося в гру:

ви називаєте харч на свій вибір, а я вам розкажу про його шкідливість?

---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:33 ----------

виходить, людина теж нечиста тварина, бо біс може і у неї вселитися...:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 3
  12. Romko

Моя дитина,внаслідок недолугості наших медиків 4 роки була позбавлена тої "нечистої" їжі.
    Крім того,всіх "нечистих" продуктів:молока,сиру,яєць.
    І хліба.
    А також булочок,цукерок,шоколадок,морозива.
    Це довело її до повного виснаження.
    Тому зараз я не можу навіть чути про якісь обмеження в їжі.
    Пробуйте на своїх дітях.

13. yasam

yasam Well-Known Member

жидовствуючий, що я казав

14. plastic

Мрійте і навіть представляйте свою дитину здоровою. Хіба ви не знаєте що часто думки матеріалізовуються? Частіше думайте про те ЩО Зоряне може бути зцілена. В писання написано-ранами Його ми зцілилися. Це написано що ми вже зцілені Христовими ранами. Треба це оздоровлення тільки прийняти. Представляйте у думках що Зоряне оздоровлена, тому що Христос помер за неї теж.
    В мене був такий період коли все було в чорному світлі. Безнадійно,як тоді здавалося для мене.Сильне моральне і фізичне навантаження і я не витримувала.я відчувала сильну дію сатани на себе.я не могла їсти, не могла спати. Гнітючі думки постійно мене мучили.І саме головне -мені здавалося що Бог мене залишив і не чує моїх молитв. Я перечитувала біблію і весь час собі нагадувала вірші з псалома-надійся на Господа! Виливайте перед Ним серце ваше. Надійтеся на Бога! Я просила у Бога змінити моє мислення на хороше. Щоб я не думала про погане що може статис, а про хороше. І Бог змінив все в моєму житті. Мені просто треба було змиритися з Його волею, навіть якщо вона була неприйнятна мені, не жаліти себе а терпіти. І Він через деякий час все змінив. І зараз буває інколи важко. Але коли все просто неможливо-я прошу Його полегшити тягар.

• Подобається Подобається x 5
  15. Оля

Оля Старожилка форуму

І риби без луски? :)
    Сучасна їжа вся шкідлива для здоров"я. :mocking: І води вже чистої майже не залишилося. І грунт і повітря забруднені. Тоді є тільки один вихід - не їсти, не пити і не дихати. :mocking:

plastic, Ви - адвентистка? Боготворите суботу, не їсте нечистого - Ваше право. Але не цим людина спасається і уздоровлюєтться. А лише вірою і прийняттям ціни Жертви Ісуса Христа. ;)
    А з останнім Вашим дописом я згідна.

16. plastic

а

Краще сказати що я не адвентистка, а в пошуку. Хоча була. Навіть зараз буваю у зібранні. Але я пошуку. Треба робити кроки вперед. Людина не спасається виконанням закону. Але закон Божий не змінений. І суббота залишилася субботою. А спасаємося через віру у жертву Ісуса Христа. Але для того щоб жити так, як хоче Бог. Щоб мати вічне життя, і мир і радість . Тобто я вважаю що навіть зараз, коли я спасена через віру в Господа Ісуса ,я не маю права свідомо порушувати заповіді Бога. А на рахунок нечистою їжі-це мій вибір. Багато адвентистів взагалі вегетаріанці. Але я м'ясо вживаю. Баранина, говядина, телятина, курка і т.д. і прекрасно обходжуся без свинини. Бог у старому заповіті недозволяв вживати нечистою їжі. А в Новому , люди розуміють як дозвіл на вживання любої їжі. Кожен розуміє-якрозуміє. Це вибір кожного.

17. Romko

Все це я пройшов.
    Чуда не відбулось.
    Не вірю в Божу любов.
    Вірю в Його Волю.

18. Levko

Levko Well-Known Member

...Бог є Любов.

• Подобається Подобається x 3
  19. talavoda

talavoda Well-Known Member

Але Ісус також сказав

14. І прикликавши знову народ, промовляв до нього: "Слухайте мене всі й розумійте!
    15. Нема нічого зовнішнього для людини, що, входивши в неї, могло б її осквернити; лише те, що виходить з людини, те осквернює людину.
    16. Хто має вуха слухати, хай слухає!"
    17. І коли він увійшов до хати, оподаль від народу, учні його спитали його про притчу.
    18. А він і каже їм: "То й ви ще такі недотепні? Не розумієте, що все, що ззовні входить у людину, не може її осквернити,
    19. - воно бо не входить в її серце, лише в живіт і виходить геть, виявляючи всі страви чистими."
    20. Далі казав: "Те, що виходить з людини, - те осквернює людину.
    21. З нутра бо, з серця людини, виходять недобрі намисли, розпуста, злодійство, вбивство,
    22. перелюби, загребущість, лукавство, обман, безсоромність, заздрий погляд, наклеп, бундючність, безглуздя.
    23. Уся ця погань виходить із нутра й осквернюе людину."
    (від Марка 7:14-23)

І ще роздуми:
    З серця, переповненого любов’ю, нічого поганого не вийде

• Подобається Подобається x 4
  20. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Та при цьому в світі є ще багато богів , як от гроші, влада, пристрасті всілякі... кожному до кольору до вибору. На відміну від істиного Бога - вони не можуть і не вміють любити.

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)