Любов Божа до нас і наша любов до Бога

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем plastic, 21 лют 2010.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Нє.Це

• Подобається Подобається x 1
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Подумав. Дійсно по-справжньому.

• Подобається Подобається x 3
  3. prox

prox Well-Known Member

А у вас до Бога вона є...?

4. Romko

Стоє ставлення до того всього я колись виклав.
    Воно не міняється.

• Подобається Подобається x 2
  5. prox

prox Well-Known Member

Воно не міняється, а як праведність життєва? Чи все робите, як Бог велить?:
    любите ближнього і ворогів своїх, не курите і не вживаєте алкоголь, дотримуєтесь подружньої вірості, святі дні святкуєте, не крадете і не обманюєте і все решта християнське? Якщо порушуєте ці і решта пункти, то це не любов, а усвідомлення необхідності в любові до Бога.
    Очистіться та оздоровтесь і всі біля вас очистяться і оздоровляться.

6. prox

prox Well-Known Member

Люди хочуть, щоб Бог любив їх та допомагав... . чому Бог має допомагати нам, якщо ми не виконуємо те, що Він просить?

7. Romko

Не люблю я ворогів своїх.

Куру,як паровоз....
    Грішний я єсьм....

8. prox

prox Well-Known Member

Мені і моїй родині вороги зробили багато зла і продовжуть робити, але я люблю і жалію їх. Я терпів і терплю від них і Бог це бачить. Вони терплять від диявола і терпітимуть на суді Божому.
    Вони слабші від мене, бо потрапили до рук диявола, тому я прошу Бога захистити їх та суворо не карати.
    Творець дав вам здорове тіло не для того, що ви коптили його... . Воно повинно служити Богу і людям.

9. Romko

Правильно кажете.
    Ліпше пити нейролептики.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Тобто, люди не помічають однієї речі: вони хочуть, щоб Бог їм допомагав, іншими словами, щоб був у них на службі. Людина робить, а Бог збоку допомагає. Людині від Бога нічого не треба, лиш би Він виконував всі їхні бажання. От як не крути, а такий підхід можна зустріти дуже часто. А якщо Бог не виконує бажання людини, то з точки зору тієї людини, Він її не любить.

Якщо цю ситуацію спроектувати на сім'ю, то виглядає воно приблизно так: дитина хоче палити сигарети. Якщо батьки дозволять, то з точки зору дітей, вони їх люблять, а якщо ні, то відповідно....
    Батько не дозволяє їздити на ровері до школи? Батько поганий, а дозволяє - хороший. А як потрапить під машину - поганий, бо не вберіг.

Ось ми такі самі, як ті діти: хочемо одне, друге, третє, бо для нас воно є добре. Ми не знаємо і не розуміємо наслідеів нашого "хочу", зате дати оцінку Богові, мати гніви на Бога, ми, як піонери - завжди готові.

В той час, ми ніколи майже не готові зрозуміти: чого Бог хоче від нас.

11. консультант

консультант Дуже важлива персона

:) Нема часу. Головне підняти руки догори і сказати:" Подай Господи!"
    Між іншим це реально працює, якщо у вас є дійсно в чомусь потреба.
    От не маєте, а потрібні конче гроші. Просите і може статись навіть таке, що ні з того, ні з сього на вулиці знайдете відповідну суму... . Один мій знайомий під час Майдану був свідком, як хтось на повороті з машини на ходу викинув велику пачку з-під маргарини, через кілька секунд побачив, як за ним галось ще кілька машин. Він взяв цей ящик і заніс в Народний Дім, там знаходився координаційний штаб. Коли коробку відкрили, в ній виявилось більше 400000 гривень, які ніби-то забрали на потреби революції... . Хтось видно вкрав в регіонів і щоб позбутись речових доказів, викинув з машини. Бог дав людині гроші, а вона не змогла ними скористатись... .:)

12. Romko

І проклясти може.

13. plastic

plastic Well-Known Member

Недавно прочитала одну книгу про Божу любов і вона мені сподобалась:
    http://www.kingdomjc.com/Books/Child/0.htm

Це книга Коліна Уркхарда "Дорогое мое дитя"

14. Levko

Levko Well-Known Member

Всю книжку не читав ще, але те, що прочитав сходу дуже сподобалося:

"Некоторые думают, что Я могу быть прославлен в болезни, но это не правда. Я могу быть прославлен в любом из Моих детей, который болен, но Я не прославляюсь в самой болезни. Я считаю болезнь злом. Ты не ожидаешь найти болезнь на Небе, правда? И Иисус учил тебя молиться, чтобы Моё Царство пришло, и Моя воля исполнилась на земле, как на Небе. Поэтому-то, Я конечно же, хочу видеть людей исцелёнными.

Прит. 4:20-22; Мф. 6:10

Прими своё исцеление
    Иногда ты боялся попросить Меня исцелить тебя, а вдруг этого не произойдёт. Это обман врага, не так ли? Страх - его оружие, не Моё.

Иногда ты просил только для пробы, едва осмеливаясь верить, что Я отвечу. В другие моменты ты поправлялся гораздо быстрее, чем ожидал. В тех случаях, когда тебе нужно чудо, Я хочу дать тебе веру, чтобы верить Мне о своём исцелении. Для Меня нет ничего невозможного, дитя Моё. Ты начинаешь верить в это в своей собственной жизни, правда?

Что касается Меня, то такой вещи, как неизлечимые болезни, нет. Я способен исцелить любую болезнь. Человеческие отцы и матери хотят помочь своим детям; они не любят смотреть, как те страдают от боли, болезни и высокой температуры. Это ещё более верно насчёт Меня

Мф. 19:26; Марк 9:21-24; Мф. 6:14-15

Я ненавижу болезнь "

15. plastic

Нам часто не хватає віри в Божу любов. Тобто ми про неї нібито знаємо, але увірувати в те, що Бог любить особисто кожного в його обставинах , не можемо. І це велика проблема багатьох.

---------- Додано в 22:31 ---------- Попередній допис був написаний в 22:27 ----------

Часто люди дивляться на свій поганий характер, зациклюються на своїх гріхах, постійно дивляться на себе. А результату в духовному плані не мають. Нам постійно треба звертати погляд віри на Ісуса Христа. Роздумувати про Нього. Вірити що Бог приймає нас не за наші добрі діла, а тільки за те ЩО ІСУС ЗРОБИВ ДЛЯ НАС

16. Romko

Мені важко повірити,що Бог любить мою Зоряну.

17. Оля

Оля Старожилка форуму

Ромку, так говорити не можна. :sad: Так Ви граєте на руку сатані. А щодо того, що діється з Вашою Зоряною, то я боюся щось говорити, щоби не бути суддєю, але я Вам скажу на прикладі своїх дітей. Якщо я часом бачу, що з ними коїться щось не так, що вони не так живуть і поступають, як би мали поступати, то я шукаю причини в собі і каюся перед Богом, шукаючи, що я не так робила, де не так поступила. Нам Біблія прямо каже, що кара і прокляття за гріхи наші падає на наших дітей, внуків аж до четвертого покоління. :sad: Але завжди є можливість згадувати їх і каятися перед Богом. А якщо ще то йде від батьків наших, або дідів-прадідів, а їх вже нема в живих, то йдеть до церкви і сповідається, розривається ті прокляття за них. :sad: От десь так.

п.с. Не ображайтеся тільки. Я не маю нічого проти Вас і співчуваю Вам. Але от що вже сама спробувала, то і Вам раджу. То працює.
    п.п.с. І ще одне. Ромку, заради своєї Зорянки, перестаньте проклинати навіть тих самих москалюг, комуняк, ригів. Християни не повинні проклинати. Дайте місце Суду Божому. І будете бачити, що і з дитиною у Вас буде менше проблем. Прокльони - то не від Бога.... ;)

18. Romko

Останній раз я ходив до сповіді два роки тому.
    Якраз взяв дозвіл на збірку в канцелярії церкви Юра,від владики.
    І вирішив почати цю, хресну дорогу зі сповіді.
    Зайшов в церкву Єлизавети,на Привокзальній.
    Підійшов до отця,клякнув,привітався і...просто почав розказувати.
    Про роки в лісі,цей щоденний марафон,про безконечні безсонні ночі,про роки вічдаю,безсиллля.
    Про той БІЛЬ,який мучить мою дитину і нас з Любою,коли тримаєш її,тулиш до себе і виєш від неможливості якось полегшити це.
    Про ту неймовірну надію на ЧУДО,на те,що моя дитина буде здорова.
    Просто про наше життя.
    І...тиша.
    Підняв очі,а отець.старший,таки строгий,бородатий священник...плаче.
    Пам"ятаю його слова:
    - Я не даю вам розрішення.Ваше життя саме по собі - СПОКУТА.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не зрозумів?
    Одне суперечить іншому.

Ром, ти напевно не добре почув.

"Не даю спокуту", а не "розрішення".

20. plastic

Бог любить вашу Зоряну. І хоче щоб вона була зцілена і мала вічне життя.Напишіть на сайті молитва.ру. прохання молитися за неї і повторюйте прохання через деякий час. Чим більше людей будуть молитися за неї тим буде краще. Я читала свідчення людини, онука якої Господь зцілив від раку без хіміотерапії. Довіртесь Богові. Він знає вашу проблему. Подумайте що стоїть між ним і вами. Розкажіть все Йому як Батькові. Попросіть дати віру і забрати невір я.

а де твій аватар? :)