Відповідь: Любителям відгадувати загадки Ну з Клодтом знаю ще тільки віршик один (вибачайте за лексику, але то цитата ): Барон фон Клодт Представлен ко Кресту! За то, что на Аничковом мосту На обозрение всей Европы Выставил четыре голых жопы! Додано через 37 секунд ага, скоріше всього так воно і є
Відповідь: Любителям відгадувати загадки Afterstep = 5 балів ! Точний напис виглядає так: "ЛЕПИЛЪ И ОТЛИВАЛЪ БАРОНЪ КЛОТ Ъ" Востаннє я був у Пітері наприкінці 1992 - проводжав друга на ПМЖ до Канади. Не мали часу на прогулянки, я попросив відвезти мене до тих статуй (хотів перевірити пильність пітерських ментів, але друг утримав. І ще - до Обводного каналу (друг у 80-х написав одну зі своїх найкращих пісень - "Обводний Канал")
Відповідь: Любителям відгадувати загадки теж хочу в Пітер - правда, мета в мене інша колись таки виберу тижні два - побродити в Пєтергофі
Відповідь: Любителям відгадувати загадки Загадка: 5+5+5=550,де треба поставити риску,щоб вийшла ця рівність.
Відповідь: Любителям відгадувати загадки У вас есть зажигалка и веревка. Если веревку поджечь с конца, то она вся сгорит за полчаса. Как отмерить, при помощи этих двух предметов 15 минут? Важное обстоятельство: веревка горит неравномерно, где-то быстрее, где-то медленнее. (Очень популярная задача).
Відповідь: Любителям відгадувати загадки Загадка: 4 коштує 3 гривні, 34 коштує 6 гривень, 122 коштує 9 гривень. Питання: про що йде мова? Успіхів! Додано через 1 хвилину Підпалити з двох сторін?
Відповідь: Любителям відгадувати загадки Що дійсно?? А то нічо, що вогонь горить нерівномірно? Бо воно мене насторожило...
Відповідь: Любителям відгадувати загадки Цифра? Додано через 1 хвилину Яка різниця, все рівно згорить за 15хв, просто вогники зустрінуться не на середині
Відповідь: Любителям відгадувати загадки Це правда! П.С. А ще ми скромні..:shy: Додано через 1 хвилину А можна точніше? Що саме продається по такій ціні (ну ціна тут відносна, головне - співвідношення).
Відповідь: Любителям відгадувати загадки Незалежно від цього, шнурок буде горіти 15 хвилин, навіть якщо один кінець, буде горіти швидше, ніж другий...:p ....До речі, роки три тому, мені загадали загадку, обіцяли за неї ящик коньяку. Загадку я так і не відгадала, але спортивний інтерес залишився, мо" хто знає ?: "Что, бывает у женщины раз в году, и то на ходу..." :ninja:
Відповідь: Любителям відгадувати загадки Точніше? Ну розрядом (десятком, символом) то ще можна назвати. То вже шось мене в математику потягнуло. Може і не воно.