Відповідь: Любителям відгадувати загадки КПЗ = камера предварительного заключения (тепер - "ИВС"= изолятор временного содержания). Справа не в назві, а в дії.
Відповідь: Любителям відгадувати загадки Підказую: ... і сказав сам собі (озвучив свою думку): - Тепер залишилося........
Відповідь: Любителям відгадувати загадки Читайте завдання: Перше кохання, друге дихання, третє око.. Це відомі словосполучення. Як і "Восьме чудо" Додано через 1 хвилину А можна ще підказочку? :o Бо щось не йде...
Відповідь: Любителям відгадувати загадки ... а шосте відчуття ... А ну, як називалося шосте відчуття совєтського человєка ??? Додано через 1 хвилину Ну КОГО мент фактично ПОСАДИВ ?
Відповідь: Любителям відгадувати загадки Дерево ? Додано через 51 секунду ...і подумав - Тепер залишилось підлити
Відповідь: Любителям відгадувати загадки Неправильно... Я же підказував - "відоме філософське висловлювання".
Відповідь: Любителям відгадувати загадки Браво, Нірванко! Вас прийнято до гімназії ! А тепер моя друга загадка: ... а шосте відчуття ... А ну, як називалося шосте відчуття совєтського человєка ??? (не просіть про підказку, я поїхав до лавки)
Відповідь: Любителям відгадувати загадки Чувство - ц! - глубокого - ц! - удовлетворения (С) Л.І.Брежнєв. Додано через 3 хвилини Наступна загадка. Ленінград. Анічков міст. Стоїть роботяга і справляє малу потребу на кінну статую. Підходить мент: - Гражданин, нарушаем, пройдёмте ! - И ничего я не нарушаю ! - Нет, нарушаете, пройдемте ! - А ты посмотри, что на памятнике написано ! Барону можно, а мне, пролетарию – нельзя ? Що там написане ? (Сам бачив. Правда! Я маю на увазі напис, а не подію, про яку йдеться )