Ні, просто не люблю. Смак такий. З цієї ж причини дуже не люблю йогуртів (якщо дотримуватися такої термінології, що напої без домішок соків плодів - це вже не йогурти).
Прбачив темку,згадав схожу на ЛФ. Там я пару рецептів закинув... Файних... О... даю один...Хто не зрозуміє..то шо я зроблю? Най сидит голодний... Бересі ножик. Вострий. Бересі з 10 бараболин. Чистисі. Потім бересі пательню. Наливаєсі олії. Багато. Бараболю тононькими плястерками нарізаєсі в пательню. Солисі. Перчисі. Можна дати з єдну часничину. І смажисі до файної пецюшки. Потім їсться. Та й всьо. А ше оповім вотаке... Бересі ножик.Вострий. Бересі хліб(ліпше чорний,він сі продає в каждім маґазині) Потім бересі сало.Засолене. Ріжесі хліб,і сало сі нарізає тонкими(або грубими) плястерками... Сало ложисі на хліб і то сі їст... Як люди кажут,чоловік як голодний,то й сало з хлібом потрафит з’їсти... Та й так... Ага..а сало робиться отак. Бересі чвертку свині. Можна більше. зрізаєсі сало... Ріжесі прямокутними кавалками(вострим ножиком). Ті кавалки натираєм сіллю(чим побільше) можна перцем,часником.... Потім ті кавалки складаєсі в трилітрові бутлі..можна в любу єнчу тару і в зимне місце хоч на тиждень... Та й всьо...
Сегодня сварганил супчик по собственному рецепту Копченый бекон - 5 полосок Курица (крылышки и грудинка) Картофель Фасоль Морковка (тертая) Лук Специи, приправы Отварил фасоль, бросил мясо курки, потом картошку Слегка поджарил бекон (без масла) - бросил в суп Сделал зажарку из лука и морковки, перед отправкой в кастрюлю обильно посыпал куркумой. В самом конце добавил несколько головок гвоздички, нарезанную петрушку с укропом, перец черный и красный по вкусу (моему) и две дольки тертого чесночка. Получилось объедение
ниче себе...Норман,... о поджелудочной железе совсем не думаешь))) да и желчный, наверное, просил пощады)))
) Как шо? Накормить надобно... А мне тут овсянку посунули...:ireful: Правда сдобрена кусочками ананаса и изюма...:rolleyes:
мням)) а я ела с яблоками...) только я сейчас варю на воде и без сахара...,но когда ем, добавляю меда немного.. ещё можно добавить немного ванилина..