Лиза - "лизать". Во Львове Машам посоветовали "ехать туда, где Маши живут"

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Stix, 22 лют 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Serena

Serena May Flower

Тивер, ты не прав...:sad:

2. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- А так, щоб було...;)
    - А Роман, це українське ім'я. Невже Шухевич москаль?:)
    А як бути з іменем Кронштейн (уявіть хлопця з таким ім'ям)?
    Не можу, чесно. Якщо прізвище, то тоді можу. Як і Кульман, Пульман, Айсберг...:)
    - Я не вчуся у них нічому, бо там нічому вчитися взагалі.
    - А чому? теж непогано звучить. А Тетчер в Покрівельник, чи Соломійко отака Маргарита Покрівельник. Яка там Маргарет Тетчер? :)
    - Так, але громадянська гідність не тільки цим обмежується, А українські їмена не є спотвореними. Вони є спадщиною нашіх предків і ми не повинні забувати хто ми є насправді. Може це вам не до вподоби, не знаю... то тоді вибачайте..., пане добродію...;)

3. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Какая мама? Чья мама? Какие связи? Что за чушь. Но даже если много приемных детей, то что? А после войны такого было сколько угодно, причем здесь половые связи? Неужели кроме ЭТОГО у вас в голове ничего нет?

4. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

- Чего? Мою двоюродную тетку тоже зовут Елена и что? В чем проблема? А дома ее называют Лёля. Какая разница как называют, главное, чтобы не было поперек собственной печени, я так полагаю. Ну, может я и не прав, я же не последняя инстанция, а человеку свойственны ошибки. Но я сказал то, что считаю правильным. Или я должен подстраиваться под общее одобрямс? Поправьте... Я что, против?

5. Тівєр

Тівєр кошовий товмач

Ірину Фаріон не слід допускати до дітей

Начальник управління освіти Львівської міської ради Надія Оксенчук учора, 26 лютого, під час зустрічі із журналістами заявила, що, на її думку, депутата Львівської обласної ради від «Свободи», філолога Ірину Фаріон не слід допускати до дітей, бо останній бракує знання психології дітей. Так чиновниця прокоментувала показову акцію з українізації імен, яку Ірина Фаріон провела у Львівському дитячому садочку №67 і яка набула нечуваного резонансу в Україні і Росії.

«Чи повинна Ірина Фаріон або хтось інший проводити заняття з дітьми? Цього, я думаю, не повинно бути. Я не раз наголошувала у своїх інтерв’ю, що з дітьми дошкільного віку мають працювати фахівці, педагоги, які мають вищу освіту. Щоб розмовляти з маленькими дітьми, щоб правильно добирати слова, слід дуже добре знати їхню психологію. Я думаю, що до занять із роз’ясненням імен ми залучимо вихователів», – наголосила Наталія Оксенчук.

«Це не перша акція з наліпками для дитячого садочку. Щоправда, ми не дуже хочемо, щоб був логотип фракції «Свобода». Адже дітям це не цікаво. Без будь-яких логотипів такі наліпки повинні бути в усіх школах та дитячих садочках, аби діти правильно називали один одного», – додала вона.

Нагадаємо, що 19 лютого депутат Львівської обласної ради від «Свободи» Ірина Фаріон у львівському садочку №67 презентувала наліпки з правильними формами загальних назв та імен. Акція пройшла у рамках соціального проекту ВО «Свободи» «Говорімо правильно і красиво».

Ірина Фаріон розповіла дітям, як правильно називати їхніх друзів та предмети, що довкола. Поділилася кумедними історіями, які ставалися через русифіковану форму імені. Почувши від однієї дівчини, що її звуть Лізою, Ірина Фаріон заявила, що це ім’я від інфінітиву «лизати». Також «неправильною» формою депутат Львівської обласної ради назвала ім’я Міша, котрий мав би бути Михайликом. Мовляв, з такими іменами треба їхати жити в Росії. При цьому у коментарі журналістам Ірина Фаріон зазначила, що для дітей із російських сімей такі імена цілком нормальні.

Опісля цього нардеп від Партії регіонів Вадим Колесніченко зажадав притягнути Ірину Фаріон до відповідальності за порушення прав дитини і за статтею 161 Кримінального кодексу України "Порушення рівності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії".

Також мати дівчинки Лізи в інтерв’ю головному російському телеканалу ОРТ заявила, що позиватиметься до Ірини Фаріон.
    http://galinfo.com.ua/news/64112.html

6. Forpost

Forpost Стоїк

http://wikimapia.org/10825525/uk/%D0%94%D0%9D%D0%97-%E2%84%9667 руских рублей от ОРТ решила срубить по легкому,ФИО мамаши в студию!шота терзают меня подозрения ,шо мамаша недавно от кровьего вымени отошла где- то под Бибркой

7. Norton

Norton камышовый кот

причем тут а указать фарион в чем она не права тоже плохо? вы все вопринимаете исключительно через желчь?

8. Forpost

Forpost Стоїк

извините Вы не читали предварительные посты? из полтора тысячи более половина о том что Фарион права по сути ,но как провокаторша(тода маман Лизоньки с ней в плотной связке) или просто глупая ,применила не ту форму

9. Forpost

Forpost Стоїк

Офіційний форум Української Греко-Католицької Церкви підтримав Фаріон

10. olegp

olegp миється в бані

Читаю тут про цю Фаріон, і щось не укладується.... Міша а не Михайлик, чи там Ліза - це для неї КАТАСТРОФА.... А ось сама як? По перше Фаріон... Що це за призвіще таке? Звідка воно? Ну як би Колісник, Бойко, Голота.... Це ваше.... А тут якесь Фаріон.... Навіть Пердикадило було б краще... Як вона не соромиться з таким призвіщем у славні лави Свободи лізти? Я б на її місці вже давно би змінив... На щось патріотичне..... Но дальше! Я тут ваще офанарел! ИРИНА! Да мать его трижды, какая может быть ИРИНА? Кацапомоскальщина чистейшей воды! Дык за одно это имя её надо было бы выгнать из рядов.... Железной метлой... С занесением... Ось як би Ярина, чи Орися - то є вже ваше.. Щире... А не Іріна... Так що прошу шановне панство, може хто мені роз'яснує цей парадокс? Буду дуже вдячний!

11. Liubertas

Liubertas Well-Known Member

А можна конкретніше посилання?

12. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

на греческое похоже.

13. Змейка

Змейка Well-Known Member

Интересно, что в этом случае грозит Фарион? И как быть с депутатской неприкосновенносью?

14. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

в худшем случае - возмещение морального ущерба. Причем - очень маловероятно.
    у депутатов местных советов ее нет. А кроме того, даже депутаты ВР могут быть ответчиками по гражданским искам.

15. Ganduras

Ganduras Well-Known Member

А меня типает, когда Аню Ганной называют.
    Да и фамилия Фарион не очень то украинская, пусть сначала эта дама свои исторические корни проверит, а вдруг окажется, что ее предки, как любит выражаться лидер её партии Олежка Тягни в бок, "Жидва" вот смеху то будет.

16. Luna

Luna Guest

Ну и чем Вы тогда от неё отличаетесь?
    Все типаные, простите за новояз...

17. Ganduras

Анекдот - Два щирых Украинца:
    - Микола знаешь як кляти Москали нашэ пЫво называють?
    - Як?
    - пИво.
    - Вбыв бы гадив.
    Их тоже типает, но такова извините реальность, всю Украину типает не от того так от этого.:pardon:

18. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

які "глибокі" знання української мови та українських прізвищ... о_О :))

19. Ganduras

Ни чего ей не будет, орден како-го нибудь Стёпы Бандэры учредят Львовские или Тернопольские депутаты и присвоят ей с формулировкой - "За героическую борьбу с клятыми Москалями"

20. Ganduras

Да куда уж мне до Вас щирых:rolleyes:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)