Лиза - "лизать". Во Львове Машам посоветовали "ехать туда, где Маши живут"

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Stix, 22 лют 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

:scratch_one-s_head: ну ежели вы лучше меня знаете, что я сказал - зачем вопросы задаете...
    вам бы поспать, а то вы я вижу не выспались сегодня...
    у государства Украина есть государственный праздник 9 мая?
    значит государственные флаги Украины вполне уместны, но флаг СССР обязателен!
    фух...
    В УКРАИНЕ!!!
    что бы вам щас очередная флагоязыкофантазия в голову не пришла...

2. Norman

Norman Guest

А як же тоді Наталка, Оленка, Леся, Павло, Дмитро...? Аналогів цьому в інших мовах немає. Так, ці імена мають коріння в інших мовах, але в такому вигляді вони інують виключно як українській феномен.;)

3. Luna

Luna Guest

Совсем не як завжди...У них действует эта программа, и лично я уважаю правительство РФ за такие шаги. И нам бы неплохо создавать условия, дабы наши соотечественники не в Португалиях батрачили, а дома своё строили...
    Маша живет в своём городе. И если каждый, кому не нравится, что она Маша, будет её к дядюшке Пу отсылать, то может проще этим всяким сюда не заглядывать? Чтоб нежный слух свой именами не травмировать?
    А чиВо ты не Изя?;)
    Или это...умный ход, типа - отошлите на Родину?)))))))
    Незрозуміло...Ти зараз кажеш про переклад імен на українську? Ну то й добре. Але це не виключапє російську, польську, англійську та ін. форми цих імен.
    Пан Торро ж хвастається, що в його родині суто українські імена. А я особисто таких не знаю.

4. Norman

Norman Guest

Звичачайно не виключає і це добре, бо світ різнокольоровий і таким повинен бути:)

5. Luna

Luna Guest

А я про що?;)

6. Norman

Norman Guest

З тобою приємно знаходити спільну мову:rose:

7. Luna

Luna Guest

:o Може тому, що в нас це не так часто виходить?:rolleyes:

8. Norman

Norman Guest

Сейчас подеремся:))

9. Luna

Luna Guest

[OFFTOP]Ты что - женщину бить будешь???
    ЗЫ. А я стреляю хорошо...:o:p:p:p Солью...)))))[/OFFTOP]

10. Forpost

Forpost Стоїк

это у нее были бы проблемы со здоровьем, причем надолго

11. Forpost

Forpost Стоїк

я ж Вас з Вашим словесним поносом про радянських воїнів -визволителів не чіпав,то чого мене чіпаєте....а ту паню ніхто не примушував підставлятись з програмою репатріації.На рахунок Португалії ,то українці там вже легалізувались,племінник приїзджає,провідує мого брата.Міг і про своїх дітей розказати ,та нажаль нема кому ,тим більше Вам

12. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

[OFFTOP]
    дайкири засуну за шиворот)))[/OFFTOP]

13. Luna

Luna Guest

Мій, як Ви висловились, словесний понос не принижує гідності інших людей. Те, що Ви вдаєтесь таких виразів - лише демонстрація неспроможності довести власну думку цивілізованим шляхом.

Моя радость!:rose:

14. Luna

Luna Guest

Краще не треба. Це відома історія, важко зрозуміти, тим більше мені.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це чисто дурня все тої же культури "рашен" - перекладати імена. Микола не може бути Ніколаєм, Олена - Єлєною, а Софа - Сонєю. Ім'я те, яке записали батьки. Записане в Мордовії Николай повинно писатися в українському паспорті Ніколай. А вже неофіційні варіації - крутіть, як кому заманеться.
    Приклад невігластва згадуваної культури. Приїхали дві сестри Малєвські в Москву. Одна з Варшави, інша з Києва. Москвичі на своїй мові їх трасформували: першу - в Малевску, а киянку - вже чомусь в Малевскую.

16. Luna

Luna Guest

Єлєна звучить якось...але ще нічого, порівняно з Алєксандром чи Константіном...

17. olegp

olegp миється в бані

как то беспомощно Вы начали защищаться:))
    мы ж уже пришли к консенсусу, что государственные флаги Украины вполне уместны,как фон, но флаг СССР обязателен!
    речь о том, уместны,как фон,или нет, флаги предшествующих гос-в
    Вы считаете, что нет, но аргументировать не можете:))
    тогда вот Вам наводящий вопросик- уместно ли ,как фон,или нет,при праздновании событий 2ww, упоминание, как фон, о 1ww?

18. Norman

Norman Guest

Элен звучит сказочно))))

19. Luna

Luna Guest

Але не патріотично :p

20. Dr.Dick

Dr.Dick Well-Known Member

Тарас

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)