Лиза - "лизать". Во Львове Машам посоветовали "ехать туда, где Маши живут"

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Stix, 22 лют 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

думаешь судом защитят? сомневаюсь...
    вообще у детей одна защита -взрослые, ни законы, ни правила дорожного движения, ни какие либо другие правила - исключительно взрослые люди!!!

их защита - это МЫ! а они в свою очередь наше БУДУЩЕЕ!

2. Norton

Norton камышовый кот

та кто ее там слушал я Вас умоляю...а по шапке дать надо чтобы в следующий раз не повадно было...

3. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

В ЕС хочешь? Вот и не сомневайся в судах ;)

4. Luna

Luna Guest

Ну вот и каким образом, если не через суд? Драться с ней, что ли...

5. Forpost

Forpost Стоїк

а тих батьків по кумполу в темному парадному не приласкають?,за 1500 постів вже всі забули, що то були українські діти укранців

6. Luna

Luna Guest

Єуропа пре...Вибачте)))

7. Forpost

Forpost Стоїк

А як дітям захистити себе від таких недолугих батьків ,які на уроці української мови пили пиво і обізвали дитину Лизою

8. Forpost

Forpost Стоїк

[OFFTOP]Янукович приказал...извините,подвиньтесь ваше тут не стояло[/OFFTOP]

9. Luna

Luna Guest

Вибачте, я не знаю Вашого імені та імені Ваших дітей, але беруть великі сумніви, що то суто українські імена. Бо їх немає, суто українських.
    То може не треба запитувати, чим Ви займались на уроках української мови?

10. Luna

Luna Guest

:) Очевидно, уважает...Вас...Коль так быстро персональные приказы рассылает.

11. Norton

Norton камышовый кот

зачем драться? например составить письменное обращение с подписями возмущенных родителей ....и чем их будет больше тем лучше...как вариант...но думаю что в этом тоже не будет необходимости, так как эту тему уже осветили во всех ракурсах не только в интернете,но и в других средствах массовой информации...так что по шапке она получит в том ли ином варианте...

12. Luna

Luna Guest

:) И куда его? Обращение?
    Посмотрим.

13. Forpost

Forpost Стоїк

нє родителей по кумполу лучшее будет

14. Forpost

Forpost Стоїк

суто українські ,можете кума спитатись(тещо правда хтіло внучку обізвати,але мене побоялось

15. Luna

Luna Guest

А де Ви їх взяли, самі з кумом придумали?
    Наведіть українське ім"я для прикладу, будь ласка.

16. Luna

Luna Guest

[OFFTOP]:o Ну і дуже марно)))))[/OFFTOP]

17. Luna

Luna Guest

Так не до каждого кумпола допрыгнуть можно)))

18. Norton

Norton камышовый кот

а якщо Вас по кумполу?не сподiваюся що Вам таке сподобалося...:pardon:

19. Forpost

Forpost Стоїк

нічо,побратими підсадять...

20. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Партия за Фарион грудью встала:

Ірина Фаріон має сміливість говорити чітке "так" або "ні", на відміну від багатьох сучасних політиків, які завжди шукають щось середнє. Зізнаюся - пані Фаріон особисто виправляла і мої мовні помилки (в цьому тексті вони, очевидно, також є). Проте хіба це означає, що вона розпалює ворожнечу щодо мене? В Росії дітей не звуть Петриками та Наталками. У нас чомусь Пєті та Наташки - на кожному кроці. Так, для абсолютної більшості це нормально. Проте з мовної точки зору вживання таких форм імен помилкове. Звідки в нас боязнь називати речі своїми іменами? Помилковість вважається нормальністю, бо до неї привчають з самого дитинства. Мовознавці стверджують, що знання мов закладаються насамперед у дошкільному віці. Загальновідомий факт - коли людина старша, то і мови опановуються значно важче. Натомість наша система середньої та й вищої освіти практичних знань та вмінь рідної мови практично не дає. Зазубрювання формальних правил, вправ - це основне, чому навчають у школі. Природно, що такий курс української мови "вивітрюється" з пам'яті людей. Тому фактично українська людина говорить так, як знає ще з дитинства. Ніхто українців впродовж всього життя не вчить, як говорити та писати правильно. І коли Ірина Фаріон старається хоч щось виправити у цій царині, зокрема для дітей, то її оголошують ксенофобкою.

Це страх. І ще раз страх. До чого він призводить, я дізнався, відвідавши на початку цього року Білорусь. Так, білоруська мова там існує лише на вивісках, вокзалах та державному радіо. Коли наше суспільство продовжуватиме боятися, то я впевнений, що нас очікує подібне.

Ідеолог українського націоналізму Дмитро Донцов ще у 1949-му писав: "Трусість одних, глупота других і нікчемність третіх - приведуть напевно світ до небувалої ще катастрофи. Коли організм не бореться з хворобою, вона його зжирає; коли народи не бажають боротися зі злом, зло нападає на них". У кожного є вибір - боятися власної мови, боятися власних традицій, боятися власної тіні. Або просто боротися. "Бо плач не дав свободи ще нікому, а хто борець, той здобуває світ".
    http://www.volyn.svoboda.org.ua/dopysy/dopysy/013873/

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)