Лиза - "лизать". Во Львове Машам посоветовали "ехать туда, где Маши живут"

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Stix, 22 лют 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Liubertas

Liubertas Well-Known Member

Дункан є ж відеоролики:)

2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

нєт, нє смущяєт... :)

ваші теорії -- це суто теорії, практика довела, що вони не дієздатні.
    або ж навпаки -- дієздатні тоді, коли це вигідно певним людям.

3. kertis

kertis миється в бані

Да один хрен (с). Вместо того что бы сокращать популяции малороссов, региональный язык создаст их анклавы.

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А з якого дива в Україні україномовні українці можуть перестати користуватися українською мовою???
    А что бы ребенку сказали?

5. Не обижайтесь вы на ентого филолога - сама не ведает что творит. У нее на лице написан гормональный сдвиг. Да еще и ситуация в стране неблагоприятная - Янек- кович победил на выборах- для нацей это как серпом по одному месту:rolleyes:

6. duncan

пізно, вже розказали... :)
    зверніть увагу, що дискусія почалася не з цього. ;)

дискусія почалася саме з того часу, коли я -- бачте -- зауважив, що неправильна вимова (читай: наслідки русифікації) мене дратує...

7. Luna

Luna Guest

Ошибаетесь, именно о моральной стороне. Меня всю жизнь мои близкие называют Леной. Именно поэтому меня возмущает такое вольное трактование чужих традиций - это АМОРАЛЬНО!
    ))))))))))))))))))))))) Вы меня простите, Дункан, но Вам не кажется, что все в этом мире должны делать профессионалы? Ну или по-возможности?

"Каждый суслик - агроном" (с)

Выгодно... Дети мыслят на другом языке. Обучаться на украинском должны только самые способные. А мы преступники...

8. duncan

а з такого, що в києві проживає (мінімум) три чверті українців, які не розмовляють українською..
    і це дивно, бо часто-густо в дитинстві та юності ці українці якраз користувалися саме українською. о_О

9. kertis

kertis миється в бані

Я бы постарался объяснить непростую ситуацию в Украине с региональными различиями и становлением Украинства. Объяснил бы что некоторые деятели по тупости перегибают палку и это его не должно отталкивать от Украинского языка и культуры.

10. Luna

Luna Guest

Яку увагу? Я лично их вчера смотрела...
    Дратуе чужое имя...Очень странно.

11. Степаныч

Практика довела протилежне. Нещодавно Ющенко заявив, що віками процвітав "лінгвоцид" (ВІН так сказав) української мови. І не зникла. А тепер боятися, що вона зникне в Україні, де лінгвоциду немає???!!! Ніякої логіки!

12. duncan

цікаво....
    дуже цікаво -- тобто у вас вдома це є нормальним, і ви вважаєте, що в інших домах так само має бути, як і у вас вдома?...
    десь я таке чув... :scratch_one-s_head:

теорія має підкріплятися практикою, тому що "професіоналізм" буде паперовий.. ;) :rose:

13. kertis

kertis миється в бані

Это почему ещё? Обучаться должны все. Тупые быстрее сползут вниз. Естественный отбор. Малоросы станут быдлом, а Украинцы Евреями. [OFFTOP]это была цЫничная шутко...)[/OFFTOP]

14. duncan

ага, немає..
    і янукович двічі не сидів :rolleyes:
    я сказав зовсім не це... ;)

15. STK

STK Дуже важлива персона

Це точно! З моїх знайомих, які зараз живуть в Києві, тільки одна дівчина говорить українською, всі інші перейшли на російську.

16. duncan

не може бути! о_О

17. Степаныч

І чому так, по-Вашому?
    Обратите внимание на возраст детей. Посты Луны перечитайте. В ТАКОМ возрасте ТАКИЕ вещи не объяснить. А вот если на эмоциональном уровне, а дети по сути своей жестоки, да одни дети других будут травить, добра не жди.

18. Степаныч

:)) :)) :))Так вот где собака порылась!
    На городі бузина, а в Києві дядько!

19. STK

STK Дуже важлива персона

Інші згадують українську тільки тоді, коли приїжджають в гості в Рівне :sad:

20. kertis

kertis миється в бані

Виноват, у меня нет детей. Но я всегда относился к ним как к равным. Так что мой племянник меня любит и понимает, хоть ему всего два года.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)