Відповідь: Лівівгаз є засіб, Шреку - підкажіть жіночці Оформити так, ніби ремонт саме зараз розпочався. І під час того ремонту оперативно за тиждень все й встановилося
Відповідь: Лівівгаз ДЯКУЮ!!!! а якщо я знайду "хлопців"-газовщиків, які обійдуть всі документації і зроблять просто мені трубу так як я хочу... пошукала в Вашому магазині, виявляється є дядькі, які і документи владнати можуть:
Відповідь: Лівівгаз безперечно - це - найпростіший варіант (За все-про все має Вам стати в $USD 200-250). Хоча самим кращим тим "дядьком" має стати Ваш інспектор (той хто показники лічильника знімає).
Відповідь: Лівівгаз цей інспектор щомісяця приходить, ледве теплий... якийсь апатичний тип... як з ним можна про якісь справи говорити?
Відповідь: Лівівгаз :radist: тоді підкрадайтеся "вище", але поволі......., же би, з дуру....... не зашкодити... - до ЇХнього бригадира (началька дільниці)
Відповідь: Лівівгаз тут нікуди не подінешся чоловіку - з пляшкою - і спробувати говорити. Все решта - буде дорожче з панами з 3rd party контор іноді не зовсім "безпечно" мати справу - вони іноді "на ножах" з Львівгазом, і правдолюби. А амбіції правдолюбам коштують навіть дорожче, ніж "законні" штрафи
Відповідь: Лівівгаз не той трафунок. У вас не вийде. Вважайте це за утиск феміністок - але розпивання пляшок з комунальниками в чоловічому та жіночому виконанні - то різні речі, і відповідно кардинально різні результати.
Відповідь: Лівівгаз Особисто я не сплачував жодних штрафів (мені просто НЕвідомі такі статті в Адмінкодексі). Інша справа, що все решта (проекти, дозволи, тощо) коштують гроші. А пряме покарання за "самочинне" підключення - ВІДКЛЮЧЕННЯ власне самого газового пристрою. В інший спосіб всі б громадяни повально встановлювали опалення де і як заманеться (хоча і зараз цього вдосталь) - заплатив штраф, і... амністія! :dance: .
Відповідь: Лівівгаз не тільки "ВІДКЛЮЧЕННЯ власне самого газового пристрою." - ще донарахують "по тарифу за спожиті...", ще - пеню. А стосовно адмінкодексу (чи інших) - поцікавлюся але то або на вихідні, або вже з понеділка " В інший спосіб всі б громадяни повально встановлювали опалення де і як заманеться" - саме так. І деякі так робили. І потім десятому заказували
Відповідь: Лівівгаз afterstep В Положенні “Про технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання житлових будинків, громадських будівель, підприємств побутового та комунального призначення” про ДОНАРАХУВАННЯ нічого НЕсказано. ПИТАННЯ: Де саме про це йдеться?
Відповідь: Лівівгаз а був факт самовільного переобладнання? а воно потім в суді доводити, що ви не верблюд, і Дарвін троха перепив, як теорію складав? (Тобто верблюд вам не родич, і навіть поруч не стояв - про що є довідка від погонщика....)
Відповідь: Лівівгаз одним словом ясно, що справа темна і може загальмувати мої дедлайни по ремонту...
Відповідь: Лівівгаз ще одне застереження - після таких переробок сусіди можуть потруїтися чадним газом. Не тому, що хлопці невправні - всяке воно знаєте буває.... Наявність офіційних дозволів у такому (абсолютно неймовірному і тому вірогідному) випадку рятує від кримінального переслідування....
Відповідь: Лівівгаз Все вирішується (за умов відповідності будівельним нормам приміщення в якому Ви, дефакто, вже розташували Ваш котел)! Ви впевненні, що технічні характеристики приміщення "OK"? Якщо - ТАк, то це значно полегшує подальшу експансію владних коридорів.
Відповідь: Лівівгаз все ок у нас майже всі сусіди переробили пічки на батареї... треба запитати хто з них чекав на газову службу...
Відповідь: Лівівгаз Ну тоді, чемчекуйте (поволі, "по етапу") до дЕрмократичних поверхів Лівівгазу - так би мовити - "робіть кроки на зустріч людям" з пеЧЕтками! Алгоритм наступний. 1. Ви пересічний громадянин. Ви вірішили переобладнати Ваше приватне помешкання в частині опалення. ОК - це Ваше право (Є, навіть, відповідні постанови КМУ, що сприяння в цьому...економія палива, екологічність, користь зздоров'ю, тощо). Тобто, відмовити Вам просто тому, що "НЕХОЧУ" - НЕМОЖЛИВО по суті! 2. Але, "до цього" уповноваженні представники Львівгазу (СЕВГО) повінні надати Вам "ТЕХНІЧНІ УМОВИ" - ксероксний, пошарпаний клаптик жовтявого паперу де має бути зазначено, що приміщення (димоходи і газове обладнання яке Ви бажаєте встановити) відповідає відповідним нормам, і є ТЕХНІЧНІ можливості для його встановлення. 3. З цим "жовтявим папірцем" Вам необхідно звернутися з відповідною заявою до міжвідомчої комісії (МВК), що створюєьться при виконкомах районних рад. Власне вони і вирішують питання "добудов-перебудов, обладнань-переобладнань", тоб-то відповідність Вашіх майбутніх дій існуючим нормам (будівельним, протипожежним, санітарним, екологічним, тощо). Вона - МВК - видає Вам дозвіл (відповідне рішення) на ці дії. 4. Цей дозвіл є "зеленим світлом" для Львівгазу, щодо розробки власне технічної документації для проведення самої "операції" (труби, згони, крани, тощо). Ось саме тут Ви вже і починаете "попадати на бабки". Сам проект коштує гроші. 5. Згідно готового Проекту, уповноваженна, сертифікована організація здійснює власне ті самі будівельні роботи (теж не безкоштовно). 6. Новий "дизайн" інтер'єру Вашого помешкання має бути зафіксований у відповідних документах (техпаспорті на помешкання та власне в облікових документах самого Львівгазу). Тобто Ваші пічки "зникнути", а котел - "намалюватися". Львівгаз це зробить "автоматично", а БТІ - лише за Вашим зверненням (знову таки за гроші). Це можливо НЕ робити, але це до пори-до часу.. І все - насолоджуйтеся теплом і чистотою приміщень! Щасти Вам!