Лівівгаз

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем no_coment, 26 кві 2007.

1. no_coment

no_coment Well-Known Member

Відповідь: Лівівгаз

Власне дозвіл, чи Технічні умови (є такий документ видається СЕВГО району)

2. no_coment

якщо дозвіл "правильний" - то це 50 % успіху!

3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Сихівська райдержадміністрація

4. Тетянка

це як? Поясніть неграмотним....

5. no_coment

Оце те, що треба, саме важливе!
    Тепер Вам порібно зробити "переріз" димоходів і отримати у СЕВГО району Технічні умови (Документ, що засвідчує, що технічні умови Вашого приміщення дозволяють встановлювати в ньому відповідне обладнання).

6. Olenka

Olenka Well-Known Member

У мене інший спір з Львівгаз.
    У січні прийшов рахунок за послуги, коли перемножити різницю на тариф виходить сума менша на 70,00 грн від тої, яка зазначена до сплати. Боргу за минулі періоди у мене не було. Я не мала часу до них піти і написала у графі фактична сума до сплати ту суму, яка має бути насправді. Уявіть на наступний місяць мені приходять тих 70,00 грн. як борг.
    Я пішла до них, але там такі черги, що я просто не могла їх вистояти + я вагітна і не хотіла там щось підципити... Тоді я до них зателефонувала. Це теж не дуже просто, мені вдалося з разу так 25-ого якщо не більше. Продиктувала свій рахунок, все пояснила, так жіночка, яка зі мною розмовляла, почала на мене кричати, сказала, що я приходила до них і все виясняла, що не це не по телефону, я їй кажу, що для чого тоді ж телефон? і щоб вона на мене не кричала, бо за мої гроші вона отримує зарплату. А вона мені каже: ти подиви, яка нагла і кидає трубку!!!
    Як взагалі таке може бути ??? Я відразу перебрала номер - і він був вже зайнятий...
    Я так туди більше не ходила і не дзвонила... Кожен місяць мені приходять тих 70,00 грн. як борг і я сплачую тільки фактичну суму.
    Не знаю скільки це ще може тривати, але вони повинні нести хоч якусь відповідальність за неправельно виставлені рахунки - це ж шахрайство...!!!
    а уявіть скільки є людей, які не перераховують дані з квитанції і платять по завишених квитанціях!!!!

7. no_coment

Головне - тримайте "першоджерела" в надійному місці. Непереймайтися! Це їх помилка - нехай вони її й виправляють. Для найдійності, треба написати офіційного листа (СКАРГУ) на ім'я Голови Правління та занести на центральну прохідну ВАТ "Львівгаз" (біля стадіону "Торпедо").
    Процедура така. Маючи дві копії СКАРГИ:
    1. Підходите до охоронця;
    2. У віконечко просовуєте СКАРГИ;
    3. Отримуєте від охоронця талон по реєстрацію звернення;
    4. Ввічливо просите його "пришпіляти" талончик до вашої копії;
    5. Чекаєте офіційної відповіді (згідно Закону України Про Звернення громадян та вашого Договору з ВАТ "Львівгаз" Про надання послуг з газопостачання) надійно зберігаючи ці документи.

• Подобається Подобається x 1
  8. Тетянка

Чудова інформація! У нас схожа ситуація з Львівводоканалом - маєм всі докази і оплачені рахунки. Плачу тільки те, що набігло за місяць, а той фальшивий борг ні.....

9. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

мама моя колонку встановлювала. Епопея тривала рік. Документи то "загубили", то десь в іншому кабінеті, а за той час 6!!! разів приходили відключали її. Знайшлися документи тільки після визначеної суми.

10. andi

andi Well-Known Member

не до теми Львівгазу,
    але помітив ЦІКАВУ тенденцію: в рахунку за світло (Львівобленерго) якщо перемножити кількість кВт на ціну (0,186), отримую суму меншу на 0,2 грн., ніж в рахунку. Дрібниця взагалі, але отанні місяці стабільно, і підозрюю, не лише у мене. сам факт цікавий: чи може це якийсь відсоток банківський, бо ж рахунки ми тепер не отримуємо, все автоматизовано в касі...

11. no_coment

І що, хоч раз відключили?

12. Zoryanazirka

А хто їм дасть відключити :) Моя мама сказала їм все що про них думає :)

13. no_coment

Дай Бог здоров':) я Вашій мамі!

14. Zoryanazirka

Ми встановили колонку самі, але заплатили Львівгазу за встановлення, в рахунку запчастини навіть були вказані!!! А вони з тим дозволом після того таке витворяли..

15. Ольга

Ольга Well-Known Member

от і у нас прийшло діло до газ-служби.
    Ми мали газові пічки, поставили тепер батареї і колонку, але служби газової не викликали.
    Тепер нам треба їх викликати, бо хочемо переробити газові труби на кухні.
    Увага питання
    - чи нас чекатиме штраф, за те, що колонку поставили без їх згоди?
    - якщо так, то якого розміру хабар?
    - якщо ми живемо не у Львові то треба звертатися у районного центру газову службу? Чи там є відмінності у роботі, порівнянно з Львівгазом?
    - а ще... як швидко вони працюють? Чи їх чекати треба до зими?

16. Forpost

Forpost Стоїк

да попали Ви на бабки

17. Ольга

Ольга Well-Known Member

та Ви що? :suicide:

много? :scare:

18. no_coment

Тобто Ви самочинно переобладнали власне житло "із встановленням газового котла взамін пічок газових"?

Взагалі порядок наступний:
    1. Ви звертаєтеся у Вашу дільницю "Львівгазу" за отриманням "технічних умов" - тобто за документом, що підтверджує, що приміщення де буде встановлене обладнання (кухня або відокремлене приміщення) відповідає будівельним нормам і може бути використанне для встановлення котла.
    2. Ви звертаєтеся до МВК району за отриманням дозволу на встановлення автономного опалення із встановленням газового котла.
    3. Знову (але вже з дозволом МВК) звертаєтеся до Вашої районої дільниці "Львівгазу" за розробкою Проекту (малюночки такі собі з трубами,тощо). Розробка проекту коштує певних грошей.
    4. Приходять хлопці з Львівгазу - "варять-парять" труби. Усьо!
    5. Йдете у БТІ з "пачпортом" на житло і робите зміни (фактично його переробляєте на новий) уграфі опалення (знову платите гроші).
    6. Посипаєте новий Техпаспорт нафталіном (же би моль не з'їла) і ховаєте у шафу!

19. no_coment

Взагалі, то - це "повне коло" з усіма "наворотами". Тоб-то - по максімуму (порушено все, що могло бути порушено)!

Пропоную Вам зачаїтися і не пускати до помешкання нікого із працівників Львівгазу до часу вирішення всіх питань. Тому, що згідно п.4.9 Положення “Про технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання житлових будинків, громадських будівель, підприємств побутового та комунального призначення” всі самочинно встановленні НЕОБЛІКОВАНІ газові прилади повинні відключатися із встановленням пломби. Тобто не буде у Вас ні води - ні тепла (якщо котел двофункціональний).

• Подобається Подобається x 1
  20. Forpost

Forpost Стоїк

много

а де твій аватар? :)