Литва почне трибунал над сталінізмом

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Svjato, 5 лис 2010.

1. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 6
  2. Romko

Romko Дуже важлива персона

Бранко,Богдановича пам"ятаєте?
    Він мій друг в реалі.
    Поза тим,фаховий історик.
    Його характеристиці я довіряю.
    Його й процитував.
    СОВОК.

• Подобається Подобається x 1
  3. Бранко

Бранко Well-Known Member

Ошибаетесь. Я люблю украинское, украинцев и тем более украинок. Только вы, любидрузи не похожи на украинцев вовсе.

---------- Додано в 00:08 ---------- Попередній допис був написаний в 00:07 ----------

Ну и знаю я Богданович, сей фаховый "историк" плавал в теме Батурина топором, от обиды, он точно так же съехал в оскорбления.

4. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Бранко у своєму репертуарі. Навів тайтл з доповіді якогось єврея і тішиться.
    Колишній директор Yad Vashem обіцяв купу документів проти Шухевича. Так нічого і не надав як і його наступники. Вони ж не знають що у Бранко є ЦІЛА назва доповіді про Шухевича. :haha:

• Подобається Подобається x 3
  5. borkhes

borkhes Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 4
  6. Бранко

Бранко Well-Known Member

Мда. И мозговед тоже треба.

Пан Кармелюк, неужели так трудно осознать, что "Польский центр Холокоста" уже работает над подготовкой материалов для Суда над Шухевичем и ОУН_УПА. Пишет доклады, слушания проводит..

Тяжко да?

Ладно любидрузи, до побачення, на днях кулемет с горищи достану и зайду до вас, еще в камбойцев поиграем.

:)

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось тут я з вами згідний. Якщо в вас виробився імідж українця, як найнищого дуполиза (на жаль, не без підстав), то ми дійсно на таких не подібні.
    А любими друзями будете називати своїх саатєчєствєніков. В мене ворог ніколи не може бути другом.

• Подобається Подобається x 5
  8. Wened

Wened Well-Known Member

кстати, Василий, если Вы не согласны, то почему не выражаете свое несогласие? как вам "москальке рило"? с вашим-то регионом? не торкает? попытка договориться с ним после этого, это не дипломатия, это угодничество.
    вы думаете это он лишь применительно ко мне так? нет, он ко всем нам эдак. это у него в подкорке записано.
    подлизывание им может задержать на форуме, но как с этим жить? стошнить же может. или "много раз - не буртас"?

• Подобається Подобається x 2
  9. Бранко

Бранко Well-Known Member

Ну это ваш погляд. У меня погляд инший.

Почему вы решили что я ваш ворог?

10. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Бранко "слілся." :)))
    Тяжко Бранко коли нема доказів і треба постійно дурака валяти і фантазувати про суди які лише відбуваються у "васпальоном ваабраженіі."

• Подобається Подобається x 5
  11. Бранко

Бранко Well-Known Member

Нет, пошел спать.

12. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Це ви вирішили. Згідно ваших дописів. Ви є сталініст, а Сталін є найгіршим ворогом західноукраїнця.

• Подобається Подобається x 6
  13. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Просьба держаться цивилизованных рамок дискуссий и не вестись на провокации,это "подлизывание"?Однако...

14. Svjato

Svjato Well-Known Member

Ну, біля президента України не ФСБ сидить (я такого не писав). Але трохи гірше...
    За співчуття вдячний, бо до цього йде... (навіть ви почали розуміти)

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:50 ----------

На кожне неправильне ствердження - тільки одне заперечення (не більше)

15. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

16. Svjato

Svjato Well-Known Member

Джерело

17. gvorn

gvorn Well-Known Member

18. Svjato

Svjato Well-Known Member

ну ви як маленькі...
    Східний Берлін західному вернули?
    Землі об'єднали?
    Можна подумати, що вас турбує доля західноукраїнців і доля України взагалі...

---------- Додано в 11:23 ---------- Попередній допис був написаний в 11:20 ----------

А що за борги? (єхидно) Хіба сери сери не була "впєрєді планєнти всєй"?

---------- Додано в 11:24 ---------- Попередній допис був написаний в 11:23 ----------

фашисти?

• Подобається Подобається x 4
  19. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Батька то вам чем не угодил? единственная сила поддерживающая в полной мере украинское крестьянство ...

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Я гадаю, ми вам більше половини донбасівців повернемо...

---------- Додано в 11:29 ---------- Попередній допис був написаний в 11:26 ----------

---------- Додано в 11:29 ---------- Попередній допис був написаний в 11:29 ----------

Про пільгове транспортування нагадати?

а де твій аватар? :)