Слышь, Ющенко, ты зачем к Мики лезешь со своей историей? У него своя история, у тебя своя: http://newzz.in.ua/politic/11488514...ya-i-priznal-chto-golodomor-yeto-vydumka.html Выгода главная: дармовая раб. сила, как это не обидно для некоторых. Так что лучше бы промолчали.
Ага... А Петербург на костях кого збудований? А "стройкі вєка"? Зрештою ---------- Додано в 17:39 ---------- Попередній допис був написаний в 17:38 ---------- ................................... Вирок Міжнародного громадського суду щодо злочинів Компартії на території України та проти українців
возможно, тогда - пардон ---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:59 ---------- тесно! ... и мутно ..
Згадаєм класика У долині, мов у ямі, На багнищі город мріє; Над ним хмарою чорніє Туман тяжкий... Долітаю - Та город безкраїй. *** О царю поганий, Царю проклятий, лукавий, Аспиде неситий! Що ти зробив з козаками? Болота засипав Благородними костями; Поставив столицю На їх трупах катованих! *** Ти нас з України Загнав, голих і голодних, У сніг на чужину Та й порізав; а з шкур наших Собі багряницю Пошив жилами твердими І заклав столицю В новій рясі. Подивися: Церкви та палати! Веселися, лютий кате, Проклятий! проклятий! Тепер факти І ще ПІТЕР - МІСТО, ПОБУДОВАНЕ НА КОЗАЦЬКИХ КІСТКАХ
Вы это Yareme скажите ---------- Додано в 20:10 ---------- Попередній допис був написаний в 20:02 ---------- Заметил отличие Demotivatos.ru от Demotivatos.org.ua. Первые смеются над собой и это хорошо,а у вторых только и хватает смелости издеваться над соседями,про себя ни-ни. Как в том анекдоте :"И у нас можно выйти на Красную площадь и критиковать президента Америки".Только в нынешнем варианте,видимо,:"І в нас можна вийти на Майдан й лити лайно на сусідів"
А чего обижаться? Граждане России, в большинстве своём, работать уже не могут, только водку палёную жрать. Так, что молчать лучше Вам. Да и воздух на форуме сразу посвежеет...
На костях москалей. "В 1710 году велено было собрать в московской губернии 3.000 мастеровых с топорами, причем десятая часть их должна была еще сверх того быть снабжена плотничьими инструментами и лошадьми: царю-строителю нехватало специалистов-плотников." http://www.gumer.info/bibliotek_Buks/History/Article/Str_Zas_Petr.php
То вони спочатку в Україну пішли, стали москалями (за одне навчилися будувати) а потім пішли на Пітер?
Клас. і це відбулося після наступного: Мда... логіка у вас того... ---------- Додано в 20:15 ---------- Попередній допис був написаний в 20:15 ---------- Ви під сваї не дивилися?
А я наполягаю, що до 18 століття москаль чи московіт (москвітянин) - назва майбутніх "русскіх". Для українців, насамперед.
дык... все. или только западенцы? ---------- Додано в 01:33 ---------- Попередній допис був написаний в 01:27 ---------- если не поняли, так не лезте с дури. я говорил про рождаемость смертность второй половины 19 - начале 20 веков. голод тогда был явлением частым и массовым. а после коллективизации его практически не стало. не говоря о том, что при этом кормили и существенно выросшее количестворабочих. это вы не смеете мне указывать. история у нас в значительной мере общая. хочется вам того или нет.
Пане Тьоркін, я думаю, ви самі вже добре бачите, хто тут є росіяни, а хто москалі, причому з комуняцьким душком. Незалежно від етнічного походження.
да, да. пьем. потому работают у нас исключительно западенцы. мне в прошлом и этом году две бригады с "ривенщины" строили на даче дом и печь. кстати, неплохие ребяты. следующим летом приедут строить баню. p/s/ пошел за водкой.