В статті правильно зазначили “У всіх цивілізованих країнах пити пиво в громадських місцях категорично заборонено. За це є відповідне покарання." Чим ми гірші. Треба використовувати практику європейських країн. Адже просто так, тільки тому що комусь так захотілось не заборонили б розпивати алкогольні напої. Лише пивом люди рідко обмежуються. Навколо такої компанії повно упаковок від горішок, купка насіння, цигарки..А як не приємно бачити розбиті пляшки..
ні - той якраз недолюблює ні Андрія Івановича, ні його попередників ні, до речі, "податкову інспекцію" у всіх її проявах - навіть в такому неоковирному, як пожежник чи "товариство захисту справ споживача". == але в нього був коло парку алкогольний магазин - і там можна було попити пива, не відходячи від ящику, чи перейти дорогу - і пити в парку
почув про це по ТБ і чуть не захлиснувся… ну, думаю все, дійшли… до пива , Але потім згадав випадок, коли одного разу в маршрутку дітиска (14-16Р) заходили з пивасиком… це вже дійсно і не гарно і не повага… Доречі, якщо і такі штрафи мало добавлять до бюджету, то мабуть за забруднення повітря почнуть штрафувати
ох вже це сиромудре коментування, побудоване на незнанні рідної мови... "ні" у реченнях-запереченнях застосовується для підсилення заперечення.
ох - перепрошую! в усьому винен дощ, похмурий ранок, кава з автомату, ну зовсім не робочий настрій та порожній форум, ну і старий комп’ютер, що ніяк не хоче підчепити вірус...
Проясніть мені з пивом, плз) Його взагалі не можна "поза домом" пити чи як? А то на столиках п'ють - а поруч на лавці вже зась, якось не можу в тих правилах зорієнтуватися
А якщо на велосипеді їхати 30км/год там де знак 20? Якщо тара не пивна, мабуть, ніхто не здогадається, що ви п"єте пиво, але заборонено пити пиво а не пити з пивної пляшки будь-що. Для чого це? Так кортить пити пиво на вулиці чи що? От в Києві часто в маршрутках сидять п"ють пиво... це настільки бридко виглядає і запах стоїть на всю маршрутку.
Без поняття. І мене абсолютно не цікавить, що саме ви маєте на увазі, відповідаючи якимись інсинуаціями. Для чого вам? Ще раз запитаю людей, як пити пиво на вулиці, щоб тебе не оштрафували?