Відповідь: Відпочинок в Карпатах Ми відпочиваємо час від часу у пані Ганни та Йосифа на Закарпатті. Сервіс у них на вищому рівні, смачна їжа, не нав'язливі господарі, можна їхати з дітьми. Відчуєте повне поєднання із природою..Єдиний недолік їхати трохи далеко (209км від Львова). Проте це цього варте, якщо когось зацікавить можете зайти на їхню сторінку http://lemki.com/
Відповідь: Відпочинок в Карпатах спробую сьогодні наші фото показати Гранд клуб є по дорозі до полонини, а у Квасному можна зупинятися на довше - там багато розваг для дітей і батьків + справжнє мінеральне джерело
Відповідь: Відпочинок в Карпатах Були за дописом ”Ольги” на Апіцькій полонині. Ночували теж за порадою в с. Кобилецька Поляна на базі ”Квасний”. Враження чудові. Для тих, хто не має можливості добратися на 1510м пішки, просто клас.
Шукаю компанію для поїздки в Карпати Якщо хтось хоче поїхати в Карпати літом, або ще кудись, а не має з ким то пишіть на e-mail: ******
ой не говоріть... теж думаю як би це *дешево і сердито* відпочити. чи хтось уже цікавився які цього сезону ціни,варіанти відпочинку в карпатах?
Більш ніж два роки тому я відпочивала в Яремче. Вражень стільки, що хочеться туди ще і ще. Ми взяли собі автобусний тур, тому поки доїжджали в Яремче, побували в усіх містах і селах. Краса була неймовірна. П'ять днів було незабутніх, а потім вирішили собі зовсім не заплановано, поїхати в Мукачево.... Хочеться в Карпати ще.
Вже тричі відпочиваю у "Сонячнямо Закарпатті". Пансіонати обираю різні. Всім рекомендую, хто хоче попити мінералки, подивитись на чудові краєвиди Закарпаття і просто відпочити від великого міста.
Я ось з другом планую з 3 червня піти в похід в карпати! Ех вже не можу дочекатися коли закінчиться сесія і настане ця довгоочікувана мить!!! забув сказати що всі бажаючі можуть приєднуватися!!! відправлення 3 липня з Києва-Львів-Рахів-Чорногорський хребет+(деякі села)-Львів-Камянець-Подільськ(можливо)-Крим-Київ...на все про все 14 днів! якщо є бажаючі пишіть в приват!
2 роки назад ми збирали саме в цей час, правда, лише з південних схилів. З місцевим будзом їли, так ще й 2 відра домів забрали. Але того року холодне якесь літо, тому й питаю
Я орієнтуюсь по привокзальному ринку. Якщо з"явились чорниці, значить на Волині і Закарпатті вже достигли. Через 10 днів будуть на бойківщині і гуцульщині
Літо в Карпатах для ледачих Любі друзі !!! Нагло потребую Ваших порад і консультацій! Хочемо з дружиною влітку (у липні–серпні) відпочити в Карпатах. Термін – 7-10 днів. Якщо сподобається – можна й більше. Ми зі Львова, в Карпатах були не раз, у тім числі тричі з наплечниками долали Чорногору, великими й малими компаніями. Але цього разу (у зв’язку з різними чинниками) хочеться тихого, спокійного, романтичного і максимально комфортного відпочинку. Отож наші вимоги: Приватна «зелена» садиба в затишному мальовничому місці (щоб гори і річка, а не траса й будова…) з привітними господарями, просторими кімнатами (бажано в етностилі; любимо дерев’яні будиночки – ось як «Сім вітрів» у Волосянці, де якось були кілька днів, але там – котедж на 6-8 осіб, а нас наразі двоє), усіма вигодами в номері (обов’язково – туалет, душ або ванна, вода цілодобово – львів’яни мене розуміють!, з харчуванням (національна кухня, гуцульські смаколики і т. ін.). Бажано недалеко від річки (щоб можна було похляпатись; про поплавати, звичайно, мовчу, але раптом?..). Плануємо повний релакс з не надто далекими й фізично обтяжливими прогулянками горами (через ті ж обставини). Бажано також, щоб можна було комфортно добратися потягом або маршруткою – власного авто наразі нема. Вартість значення має, але не найголовніше. Тобто в розумних межах здужаємо. Розглянемо всі пропозиції. І ще одне: коли найкраще їхати, щоб не потрапити в сезон дощів? Хто має подібний досвід «цивілізованого» відпочинку в рідних Карпатах, будь ласка, поділіться досвідом, враженнями і контактною інформацією. Наперед вдячний за консультації і поради! З повагою Філолог
Вельмишановний пане Полковнику! Я, звичайно, наразі тільки старший лейтенант, але все-таки насмілюся Вам відповісти: у Туреччині були і не раз, плануємо й цього літа, тамтешнім відпочинком задоволені, і не тільки через сервіс, а насамперед через чудову природу й історичні пам"ятки (були, наприклад, у Кападокії - наполегливо раджу!). Але вважаємо, що й у наших рідних Карпатах можна відпочити не гірше. Подихати цілющим повітрям, попити водички, походити-побродити, покупатися в холодній гірській воді... І в прагненні до комфорту, шановний, немає нічого поганого. Тим паче тоді, коли зі студентського віку вже вийшов і можеш собі дозволити спати в теплому й сухому і їсти вдосталь і смачно. Знаю, що варіанти такі є, але хотілося б почути тих, хто їх уже скуштував. Маєте подібний досвід - поділіться, буду вельми вдячний. А іронія Ваша в цьому разі, як на мене, не надто доречна. Туреччина - це, між іншим, рай не тільки для ледачих мешканців готелів "оллінклюзів", а й для бекпекерів (почитайте в неті про Каш, Олімпос, Чіралі і т. под.). З ніжністю ст. лейт. Філолог