Літній відпочинок в Карпатах

Тема у розділі 'Подорожі Україною', створена користувачем Ука, 12 тра 2007.

1. Marianka

Marianka Member

Відповідь: Відпочинок в Карпатах

Ми відпочиваємо час від часу у пані Ганни та Йосифа на Закарпатті. Сервіс у них на вищому рівні, смачна їжа, не нав'язливі господарі, можна їхати з дітьми. Відчуєте повне поєднання із природою..Єдиний недолік їхати трохи далеко (209км від Львова). Проте це цього варте, якщо когось зацікавить можете зайти на їхню сторінку
    http://lemki.com/

• Подобається Подобається x 1
  2. Ольга

Ольга Well-Known Member

спробую сьогодні наші фото показати :)
    Гранд клуб є по дорозі до полонини, а у Квасному можна зупинятися на довше - там багато розваг для дітей і батьків + справжнє мінеральне джерело :)

3. Ольга

Ольга Well-Known Member

Апецька полонина

От і фото з Апецької полонини:

• Подобається Подобається x 11
  4. romhavr

romhavr Well-Known Member

Були за дописом ”Ольги” на Апіцькій полонині.
    Ночували теж за порадою в с. Кобилецька Поляна на базі ”Квасний”.
    Враження чудові.
    Для тих, хто не має можливості добратися на 1510м пішки, просто клас.

• Подобається Подобається x 10
  5. ostap

ostap New Member

Шукаю компанію для поїздки в Карпати

Якщо хтось хоче поїхати в Карпати літом, або ще кудись, а не має з ким то пишіть на
    e-mail: ******

Останнє редагування модератором: 22 тра 2009
  6. Багіра

Багіра Well-Known Member

...скоро літо, яке ж велике бажання обіїздити тоті всі Карпати і насолодитися їх красою..ммм...

7. Peri

Peri Well-Known Member

ой не говоріть...
    теж думаю як би це *дешево і сердито* відпочити.
    чи хтось уже цікавився які цього сезону ціни,варіанти відпочинку в карпатах?

8. Zoryanka

Zoryanka Well-Known Member

Більш ніж два роки тому я відпочивала в Яремче. Вражень стільки, що хочеться туди ще і ще. Ми взяли собі автобусний тур, тому поки доїжджали в Яремче, побували в усіх містах і селах. Краса була неймовірна. П'ять днів було незабутніх, а потім вирішили собі зовсім не заплановано, поїхати в Мукачево....
    Хочеться в Карпати ще.:)

9. Киянин

Киянин Well-Known Member

Вже тричі відпочиваю у "Сонячнямо Закарпатті". Пансіонати обираю різні. Всім рекомендую, хто хоче попити мінералки, подивитись на чудові краєвиди Закарпаття і просто відпочити від великого міста.

10. Cipko

Cipko ...

Я ось з другом планую з 3 червня піти в похід в карпати!
    Ех вже не можу дочекатися коли закінчиться сесія і настане ця довгоочікувана мить!!!

забув сказати що всі бажаючі можуть приєднуватися!!!
    відправлення 3 липня з Києва-Львів-Рахів-Чорногорський хребет+(деякі села)-Львів-Камянець-Подільськ(можливо)-Крим-Київ...на все про все 14 днів!
    якщо є бажаючі пишіть в приват!

Останнє редагування модератором: 17 чер 2009
  11. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Так, тре поїхати на день конституції на Боржаву по чорниці.
    Як думаєте, вони вже є?

12. Багіра

Багіра Well-Known Member

на базарі вчора були:)

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

ти якееееееееееееееее? там ше огого чекати тре.......

14. Chortenia

2 роки назад ми збирали саме в цей час, правда, лише з південних схилів.

З місцевим будзом їли, так ще й 2 відра домів забрали.

Але того року холодне якесь літо, тому й питаю :dntknw:

15. thinkers

thinkers Well-Known Member

Я орієнтуюсь по привокзальному ринку. Якщо з"явились чорниці, значить на Волині і Закарпатті вже достигли. Через 10 днів будуть на бойківщині і гуцульщині

16. Chortenia

І як зараз справи на привокзальному?

17. filolog

filolog Member

Літо в Карпатах для ледачих:)

Любі друзі:) !!!
    Нагло потребую Ваших порад і консультацій!
    Хочемо з дружиною влітку (у липні–серпні) відпочити в Карпатах.
    Термін – 7-10 днів. Якщо сподобається – можна й більше.
    Ми зі Львова, в Карпатах були не раз, у тім числі тричі з наплечниками долали Чорногору, великими й малими компаніями.
    Але цього разу (у зв’язку з різними чинниками) хочеться тихого, спокійного, романтичного і максимально комфортного відпочинку.
    Отож наші вимоги:
    Приватна «зелена» садиба в затишному мальовничому місці (щоб гори і річка, а не траса й будова…) з привітними господарями, просторими кімнатами (бажано в етностилі; любимо дерев’яні будиночки – ось як «Сім вітрів» у Волосянці, де якось були кілька днів, але там – котедж на 6-8 осіб, а нас наразі двоє), усіма вигодами в номері (обов’язково – туалет, душ або ванна, вода цілодобово – львів’яни мене розуміють:)!, з харчуванням (національна кухня, гуцульські смаколики і т. ін.). Бажано недалеко від річки (щоб можна було похляпатись; про поплавати, звичайно, мовчу, але раптом?..). Плануємо повний релакс з не надто далекими й фізично обтяжливими прогулянками горами (через ті ж обставини).
    Бажано також, щоб можна було комфортно добратися потягом або маршруткою – власного авто наразі нема:sad:.
    Вартість значення має, але не найголовніше. Тобто в розумних межах здужаємо.
    Розглянемо всі пропозиції.
    І ще одне: коли найкраще їхати, щоб не потрапити в сезон дощів?
    Хто має подібний досвід «цивілізованого» відпочинку в рідних Карпатах, будь ласка, поділіться досвідом, враженнями і контактною інформацією.
    Наперед вдячний за консультації і поради!
    З повагою
    Філолог

18. Полковник

Полковник миється в бані

В Туретчину, ребята, в Туретчину!

• Подобається Подобається x 2
  19. filolog

filolog Member

Вельмишановний пане Полковнику! Я, звичайно, наразі тільки старший лейтенант, але все-таки насмілюся Вам відповісти: у Туреччині були і не раз, плануємо й цього літа, тамтешнім відпочинком задоволені, і не тільки через сервіс, а насамперед через чудову природу й історичні пам"ятки (були, наприклад, у Кападокії - наполегливо раджу!). Але вважаємо, що й у наших рідних Карпатах можна відпочити не гірше. Подихати цілющим повітрям, попити водички, походити-побродити, покупатися в холодній гірській воді... І в прагненні до комфорту, шановний, немає нічого поганого. Тим паче тоді, коли зі студентського віку вже вийшов і можеш собі дозволити спати в теплому й сухому і їсти вдосталь і смачно. Знаю, що варіанти такі є, але хотілося б почути тих, хто їх уже скуштував. Маєте подібний досвід - поділіться, буду вельми вдячний. А іронія Ваша в цьому разі, як на мене, не надто доречна. Туреччина - це, між іншим, рай не тільки для ледачих мешканців готелів "оллінклюзів", а й для бекпекерів (почитайте в неті про Каш, Олімпос, Чіралі і т. под.). З ніжністю ст. лейт. Філолог

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Народ, а хто скаже, є туристичний перехід Сянки - Воловець через Пікуй?

а де твій аватар? :)