Відповідь: Відпочинок в Карпатах Шось мені здається, шо трохи задорого як на Сколе. А як Ваша доця себе там поводила? чим ви її займали? А себе?
Відповідь: Відпочинок в Карпатах Дитина була просто "золота", хоч і сильно втомлювалась за день, але навіть не хникнула, там їй все було цікаво, а особливо гойдалка і ставочок (чи то калюжа) з жабами, поруч паслися корови, кінь, коза, одним словом, ті іграшки, що ми їй взяли, можна було лишити вдома, бо там і без них цікаво. Ми були з друзями, тому весело було би в будь-якому випадку, а тут ще й річка, ліс, в домі більярд, ввечері смажили шашлики, там в них таке невеличке подвір`я окреме для шашликів з дерев`яною хатинкою. Ціна може й велика, але ми шукали, щоб були нормальні умови, бо з дитиною відпочивали вперше, та й мені хотілось хоч на вихідні забути про кухню, там дуже добре годували. З такими умовами це ще досить помірна ціна, хоча може ми мало шукали, не знаю.
Відповідь: Відпочинок в Карпатах Це моя подруга шукала в інтернеті, на karpaty.info має бути їхня реклама, там і фото кімнат можна подивитись і телефони є. Щоправда в рекламі інформація про "живий куток, дитячий майданчик і автостоянку" дещо перебільшені, машина ледь на подвір`я помістилась, з дитячого одна гойдалка, а з тварин (їхніх) два пса, кіт і папужка. А так все в нормі А, є в мене їхній тел.: (03251) 2-19-41.
Відповідь: Відпочинок в Карпатах Ми їздимо туди щороку, в ліквувальних цілях. без бронювання. живемо в приватному секторі, а біля озер є різні бази і ціни відповідно різні.
Відповідь: Відпочинок в Карпатах Kasia, дуже дякую за відповідь. Якщо можете, підкажіть хоча б якісь адреси. Я їду сама з дитиною, і хочу приїхати вже на готове місце. Будь - ласочка!!!!!!!!!!!!!
Відповідь: Відпочинок в Карпатах мені дуже шкода, але я не маю жодної адреси. тому що ми завжди машиною і без діток, і тому тим не переймаємося. я вас розумію, але порадити навіть ніц не можу. ми вперше запитали в магазині продуктів, чи хтось здає кімнати, і от так і їздимо завжди. можу з досвіду сказати, що з дитиною треба поселятися на базах біля озер, а не в селі яке ще крім того ділиться на Верхнє Солотвино і Нижнє Солотвино. Тому що з приватних кімнат до озер треба тьопати, а на базі - то близенько. Додано через 3 хвилини http://www.karpaty.info/ua/uk/zk/tc/solotvyno/hotels/lamoara/ http://www.simsester.co.ua/ Додано через 5 хвилин http://tutitam.com.ua/objects/detail.php?id=6258 Додано через 8 хвилин подивіться та цих сторінках, там є кілька телефонів але це не приват.
Відповідь: Відпочинок в Карпатах можу порекламувати сайт, до якого руці мої приклалися: http://ecotourism.com.ua/
Відповідь: Відпочинок в Карпатах Хочемо поїхати в Яремче, знайшла в Інтернеті багато садиб, але судити важко як там: чи гарно і затишно, чи їхні садиби на якихось шумних вулицях з непривітними господарями. Чи відпочивав хтось в Яремче і може мені порекомендувати якусь оселю?
Відповідь: Відпочинок в Карпатах за дві доби придумав диз, зверстав, переписав трошки код... а занєш, як після того, як здав роботу, хочеться щось міняти?..
Відповідь: Відпочинок в Карпатах Якщо ви хочете в гори, але не маєте можливості туди йти то в гори можна поїхати на машині. Полонина ця назвається Апецька (1511 м), на Свидовецькому хребті. Добратися до неї так – між Солотвино і Раховом є селище Великий Бичків. У Великому Бичкові є поворот на с. Верхнє Водяне, так от звертаєте, проїжджаєте до с. Водиця і за мостом направо знайдете дорогу на полонину. До підйому на полонину дорога звична – сільська, хоча навколо побудовані чудові хатки, які акуратно доглянуті, з панськими подвірями, яких у Львові і на Львівщині мало є. Так от, проїжджаєте село і починається чудо дорога – видно, що її от тільки нещодавно зробили. Подейкують, що полонину чи то цілу місцевість купила пані Герман, а може і сама Богатирьова. Як би там не було, але видно, що власник у землі зявився. Не на кожну полонину веде дорога зі стовпцями, дорожніми знаками і попередженнями про круті повороти. 10 км підйому машиною по густому лісі і перед вами озерце, а за хвилину і сама полонина. Краса ще та... Гори за горами. З полонини видніється і Хуст і інші ближні міста. Є куди піти і пішому подорожуючому, а лінивим можна розбити намет прямо біля озера на полонині. Так виглядає, що вїзд на полонину планують або зробити платним, або обмежити (поставлений будиночок для чергового). А ще подейкують, що там має бути другий Буковель, чи то продовження Буковеля... З Великого Бичкова вся дорога на полонину займає близько години часу. А до Бичкова зі Львова 370 км, якщо їхати чудовою трасою через Мукачеве, або 300 км гіршою дорогою на Міжгіря. Зупитинися можна в околицях – наприклад на базі «Квасний», що у с. Кобилецька поляна. Інших пристойних місць для цивілізованої зупинки я не зустрічала в околицях. Фото будуть
Відповідь: Відпочинок в Карпатах Вчора повернувся зі Славська. Тиждень пощастило з погодою і так само пощастило із місцем дислокації. Наші вимоги були - на окраїнах села щоб не між хатами, місце для машини, вигоди, мало людей, ціна - до 50 грн. Ми (двоє осіб) приїхали у суботу ввечері, відтак з пунктом "мало людей" було проблематично, але коли поселялися, то нас запевнили, що вже наступного вечора всі гості виїжджають. Відтак, всі подальші дні весь 5-кімнатний двоповерховий котедж з двома санвузлами і сауною в підвалі був у нашому розпорядженні Господарі живуть окремо у своєму будинку. Отож, жили ми у Наталі. Це та частинка Славська, що розташована по той бік колії ( по дорозі на Тростян ). З одного боку це недалеко від центру, до вокзалу йти менше 10 хвилин, а з іншого, місце затишне, на горі (видно пів села), обійстя там великі, тому відстані між сусідами не такі як в самому селі. Біля котеджу столики і крісла, зроблені із пеньків, мангал, букові дрова постояльцям дозволяють брати перший день безплатно, а далі по 5 грн за оберемок (оберемок вистачає на два рази, бук дуже добре тримає жар). Словом посидіти ввечері можна душевно удвох чи компанією. Кімнати акуратні, доволі пристойні меблі, величезне двоспальне ліжко, супутникове телебачення. Та ми особливо на місці дислокації не засиджувалися, проводили там лише вечори і ночі Щодня ми сідали в машину, виїздили із м"ясом за Славськ, не дохжджаючи до бази Трембіта поворот праворуч на Рожанку і там, їдучи пару кілометрів попри ріку, можна знайти декілька прекрасних місць для пікніка. Деякі із них просто ідеальні. Сонячна зелена галявина, з одного боку в тебе ріка, з другого смереки, з третього - потічок із чистою крижаною водою, яка щойно вирвалася назовні із гори. Туристи, які дуже ці місця полюбляють чи може якісь тимурівці, облаштували вже тут кам"яні мангали, а також змайстрували столики. Щоправда, місцями є і купи сміття, але то в кущах. Позитивно, що у Славськ дуже рідко навідуються даішники, можна дозволити собі трохи випить під шашличок. Правда, горілка на тому повітрі майже не бере, особливо якщо в ріці ще похлюпатися На вихідних усі ці місця стають густо заселеними наметовими містечками і знайти де приткнутися дуже важко. Тому раджу робити так як ми - їхати в неділю, і повертатися у п"ятницю. Понеділок-четвер Славськ тихеньке приємне курортне село. У п"ятницю-неділю воно перетворюється на якийсь шанхай, гамірний, багатолюдний і не дуже тверезий. У садибу Наталі теж приїжджає купа людей і вже не так затишно і зручно. Адже кухня одна, холодильник один, мангал один, санвузол на поверсі один. Але то на любителя, може хтось не такий вибагливий як я. Телефон Наталі 80679405245 Ми сторгувалися до 40 грн з особи. Хоча вона хоче побільше, думаю вже надалі там ціна буде 45-50 грн бо ціна кругом росте. Та для власників клубної карти Львівського Volksewagen Клубу вдалося домовитися про знижку, тому більше 40 для них не буде Можна домовитися про харчування, 15 грн сніданок і 25 грн вечеря. Правда, про це нічого сказати не можу, продукти мали із собою.
Відповідь: Відпочинок в Карпатах Відпочивали тиждень в Микуличині, це недалеко від Яремче. Сервіс дуже приємний. http://www.karpaty.info/ua/uk/if/jr/mykulychyn/houses/marichka/
Відповідь: Відпочинок в Карпатах ""Якщо ви хочете в гори, але не маєте можливості туди йти то в гори можна поїхати на машині. Полонина ця назвається Апецька (1511 м)"" Дійсно сенс виїхав важко , але до верху..Був в Великому Бичкові декілька днів .Зупинявся в досить пристойному закладі Гранд клуб .Про нього є на незабаром інфа. Краса! п.с Неможу викласти фото Певно так : и так
Відповідь: Відпочинок в Карпатах для мене відпочинок у Карпатах повинен бути "диким" коли їдеш з зорошою компанією, з палаткою до підніжжя якоїсь гори... а літнім теплим вечором біля багаття з гітарою, з пивом пісні покричати:rolleyes: ох.... романтика...