Літній відпочинок в Карпатах

Тема у розділі 'Подорожі Україною', створена користувачем Ука, 12 тра 2007.

1. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Готельний комплекс "ТРИ СИНИ" 4*. Східниця

Тре карту глянути вище в гори

Додано через 47 хвилин

Додано через 48 хвилин
    СТРИЙ. Права притока Дністра, ріка Стрий, бере початок на північно-західному схилі Верховинського водороздільного хребта на висоті 1405 м поблизу с. Лавочне Львівської області

Додано через 50 хвилин
    http://map.online.ua/lvivska/

2. Уляна

Уляна Well-Known Member

Хочу з донькою і чоловіком вибратись на якісь вихідні відпочивати у львівські Карпати. Підкажіть де можна відпочити недорого і нормально.

3. alex

alex Well-Known Member

Відповідь: Відпочинок в Карпатах

Як на мене,найкраще відпочивати у приватному секторі. Сервіс, ціни, гостинність - усе гармонійно поєднується. Хоча, звичайно, потрібно пошукати.
    Ось тут http://www.karpaty.info/ua/ є великий вибір, на будь-який смак та статок.

4. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Ми робили тренінг для товаріщєй на базі Три брати в Гребеневі - мені там дуже сподобалося, і готують там класно.
    http://trybraty.com.ua/index.php

5. bora

bora Well-Known Member

6. irka-shkirka

irka-shkirka Member

А ми в Яремче любимо відпочивати. Правда останній раз там роки 3-4 назад були. Цього року братик двоюрійдний поїхав. Зупиняємось у приватному секторі. Гарно, чисто, охайно, можна з харчуванням - годували надзвичайно смачно. Було недорого. Цього року не знаю, треба хіба в брата спитати.

7. smeet

smeet просто спілкуюсь

А саме дешевше брати з собою продукти і їхати в любе село ,попроситися до більш-менш нормальної хати, заплатити за нічліг і погуляти по горах і лісах.

• Подобається Подобається x 1
  8. 1h0r

1h0r Well-Known Member

а варіант брати продукти і палатку :)

• Подобається Подобається x 3
  9. smeet

smeet просто спілкуюсь

ще краще і романтики більше

10. Уляна

Уляна Well-Known Member

І я б із великим задоволенням з палаткою в гори, але нашій донці лише 2,5 роки тому ризикувати так не можу.

11. Anyuta

Anyuta Well-Known Member

ми минулих вихідних ходили на Парашку, ночували у палатці дві ночі з малим, якому 3 роки!!!:)

• Подобається Подобається x 3
  12. smeet

smeet просто спілкуюсь

Ну я вам скажу.Я колись був на Парашці,то важко було йти і стояв такий густий туман,що за 1.5 метра не було нічого видно.Але щоб 3 :eek:річна дитина-круууто!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  13. нталька

нталька Well-Known Member

Хочу поїхати у Гребенів з дитиною. Є там хороші бази, і що зручно, що виходиш на вулицю і йти нікуди не треба - все під боком, і ліс-гори, і річка. Тобто просто відпочинок серед хорошої природи забезпечено.
    Але от інфраструктура там ще не дуже - і добиратись погано (без машини), і купувати особливо нема де, треба все для дитини везти зі Львова.
    Уляно, Ви вже щось знайшли для себе?

14. Уляна

Уляна Well-Known Member

Я б теж поїхала в Гребенів, але незнаю тих баз. Ви в якійсь вже відпочивали? Можете дати координати? Я в Славську знайшла приватний котедж У Лілі. З людини 40 грн. По телефону здалося що приємна жінка. Усі вигоди і готовити можна самим. Телефон 8067-977-35-98. Сама ще там не була.

15. нталька

нталька Well-Known Member

В Гребенів їздили ще без дитини. Відпочивали у к-кох місцях, і лише раз по домовленості, а решту разів "на обум" знаходили будиночок на базі. На жаль ті телефони не збереглись. А зараз нам рекомендували базу Трембіта. Вона краща, але й дорожча. Будиночок (без вигод)- 40 з людини, а кімнати дорожче. Як з більшою дитиною їхати, то там цілком нормально. А для малої тре душ у номер. (ну нам так).

[/QUOTE] Я в Славську знайшла приватний котедж У Лілі. Сама ще там не була.[/QUOTE]

По інету теж дивилась ті котеджі, але так і не вибрала.

16. Melisa

Melisa Active Member

Хочу поїхати з дитиною на тиждень в Солотвино. Може хтось був , підкажіть адреси, телефони.

17. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

Я туди їздила 2 роки підряд, починаючи ще як малій 11 місяців було.
    В корпусі №2 душ і туалет 1 на 4 кімнати, але нам було цілком нормально, на кухні дозволили мені для малої готувати. На території є коні, вівці, довколя багато малини, в дитини було повно вражень. Барани правда агресивні, майте на увазі :)

• Подобається Подобається x 6
  18. bora

bora Well-Known Member

А що - пробували затєгти їх на шашлички?)

• Подобається Подобається x 6
  19. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

дехто пробував барана осідлати :)
    але агресивні вони від природи, я живіт надірвала (на безпечній відстані, звичайно), коли мій чоловік втікав від барана і заліз на дитячу гірку

• Подобається Подобається x 9
  20. irushka

irushka Well-Known Member

Минулих вихідних ми з малою були в Сколе, в приватному секторі, назив. "У Іринки". Це трьохповерховий будинок, ванна і туалет на кожному поверсі, кухня і їдальня. Коштувало 80 грн. з особи, дитина - безкоштовно, в ціну входив сніданок, а обід замовляли у них додатково. Для дитини вони теж готували те, що я попросила, хоча там можна і самому готувати, дуже домашня атмосфера, при тому що всі вигоди і навіть більярд.Господарі дуже привітні. Єдине, що не сподобалось, так це те, що до лісу чи річки треба було йти трохи по загазованій дорозі.
    Їхня адреса м. Сколе, Стрийська,35.

• Подобається Подобається x 7
а де твій аватар? :)