Був недавно в Маняві в скиті і біля водопаду. І те і те варто подивитися. Водоспад один з найкращих, що я бачив
Отут є посилання на відео про Карпати. Це для тих, хто ще думає, їхати туда чи не їхати, і якщо їхати, то як. Відео знято на полонині Боржава, це біля Воловця Закарпатської області. Посилання : www.youtube.com/watch?v=WREA6vRuN2A
Відпочинок в Карпатах, Хижина Гуцула Тераса, поряд річка, ліс в 3-х метрах і ще багато чого цікавого Детальніше на сайті http://hizhina-hutsula.ucoz.com Продовжуючи тему водоспадів Карпат... Водоспад Сучавський Гук, Чернівецька обл., Путильський район Водоспад має форму каскаду висотою 5 метрів
База відпочинку «Влад» в Солотвино, відпочивала з сім'єю в червні 2014 року. Дуже сподобалось,приїдемо ще. Важливо для мене було щоб і моя дитина поплавала у водичці, а у басейні на цій базі є місце з малою глибиною для купання дітей. Завжди теплий душ, що дуже приємно. В номерах є холодильники, телевізори є доступ до інтернету (на сусідній базі був дуже хороший сигнал WIFI і нам дали пароль). На кухні є невелика кількість посуди для приготування їжі, але краще брати все з собою тому що на цій базі буває дуже багато людей і наявної посуди на всіх не вистачає. Також є кафе, дитячий майданчик а на сусідній базі щодня дискотека. Ми дуже добре відпочили. Вартість номера - від 100 грн./доба з особи. Обов'язково приїдемо ще!!!!!!!!!!!!! Ось перехід на сайт де знайшла дану базу turizm-karpaty.com.ua
якщо ви любите розваги, то їдьте. (озеро, канатна дорога, баня, квадроцикли, танці, музика) якщо ви хочете спокою, спілкування з природою на самоті, то це погане місце. якщо ви будете на своєму авто, раджу готель брати не в Буковелі, а поряд. І дешевше і спокійніше вночі.
Ми з родиною полюбляємо досить активний відпочинок. Але цього разу хочему з дитиною їхати. Він також хлопчик активний, тому хотілось би звичайно золотої середини. Можливо дійсно готель брати біля Буковелі, а туди їздити розважатися. Мабуть це вихід.