Спасибо за подсказку. Но дорогу на файне місто Тернопіл как раз и рассоветовали из-за убитости трассы. Будем ехать на черновецкое направление.
Сьогодні саме приїхав з Славська – чудове місце для відпочинку. Пощастило з господарями, господиня чудово готує. Щоправда жінка була незадоволена тим, що ми жили не біля лісу, зате поруч була річка і я навіть спіймав дві форельки. Відпочивали в «Ковальській садибі», телефони найшли на сайті ****. Всім гарно відпочити)
всім раджу їхати на Закарпаття - природа чудесна та й погодка зараз підходяща). Ну а по дорозі можна і в гості в Карпати заїхати)
День добрий! Збирались зїздити в Карпати, відпочити компанією, шукали варіант "дешево и сердито" (правда не настільки щоб в палатках), врешті зупинились на котеджі "*****" у Верховині, і недорого і класно відпочили. А знайшли на сайті ****.com.ua, там між іншим прямі телефони до хазяїв.
Відпочивали в садибі Біля річки в Сколе, дуже сподобалось, привітні господарі, недороге проживання. Знайшли на сайті prykarpattya.if.ua, дуже зручно там шукати місця для відпочинку в Карпатах. Цього року будемо розглядати ще нові варанти для відпочинку на цьому сайті)
Я б вам порадув зупинитись в котеджах Скита, які знаходяться в Ворохті. Там мені дуже сподобальсь: низькі ціни, різноманітність послуг.
Якшо всюди жарко, то й там жарко, якшо не забиратися на високі гори. Комари не лютують. Плавати ніде.
Плавати в басейнах Ну можна ще в гірську річку залізти похлюпатись, правда вода така, що кості ломить )
Свитязь на Волині, в Закарпатті Синевир. Там немає умов для купання. По-перше туди пиляти пішки півтора км, машини не пускають, по-друге там скоріш всього такий мул, шо навіть не стати, по-третє як і підхід до води ледь не в одному місці по всьому периметру. Там як парк зроблено. Може яких пару чоловік купалося колись.
Свитязь - то Шацькі озера, Волинь. В Синевирі купатися просто-напросто заборонено. Купатися в Карпатах хіба в басейнах.
Єдине місце в Карпатах де поплавати можна - це мабуть лише водопад в Яремчі. І вода навіть дуже комфортна в гарячі дні під вечір.
Водоспад Гук На мостику моя мала і мій песик ) Дорога до водоспаду Перепрошую за якість фото, з собою був тільки телефон Коли вертались з водоспаду, на посту на вході на територію якийсь мужчина на квадроцилі кричав благим матом: "Вы чо, с**и, ох***ли* деньги здесь драть, да я вас всех засужу нах*й". Так і поїхав, ніц не сплативши ) Обличчя я не роздивилась, але чоловік казав, шо то наш народний депутат якийсь) Прізвища не згадав