Літній відпочинок в Карпатах

Тема у розділі 'Подорожі Україною', створена користувачем Ука, 12 тра 2007.

1. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Знайдіть Reikartz.

• Подобається Подобається x 1
  2. syavych

syavych копач

Во-во, сам шукаю...
    Файно, але ціни трохи не карпатські :)

3. syavych

syavych копач

Ну на вікенд таки так,

4. nikolas

nikolas Well-Known Member

Вчора знову був в Путилі на святі вигону худоби на полонини - "Вихід на полонини".фотографій не робив,але знайшов фоторепортаж однієї "знайомої" людини з коментарями,все шо пише правда - майже.

http://kamienczanka.livejournal.com/206767.html

• Подобається Подобається x 5
  5. VAA

VAA New Member

хто може порадити якесь чудове місце в прикарпатті, де можна зупинитися палатками (десь 2-3), бажано не дуже далеко від людей...дякую)))

6. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Прошлого літа декілька разів їздив в с. Гребенів, недалеко від м. Сколе. В селі звертали вліво за турбазою до ріки, біля залізничного мосту. Досить багато вільного місця для відпочинку. Ми приїжджали на день, але компанії з палатками в лівому кутку були постійно, правда з машинами.

7. Rust in Peace

Rust in Peace Member

где можно набрать белых грибов?
    Мечтаем с женой посетить карпаты и Львов...

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Того літа море було. Як вам - то на базарі можна набрати, наприклад в Яремчі.

9. Natal'ka

Natal'ka Well-Known Member

От власне.. Я теж шукаю зараз, де б відпочити на наступний вікенд, і, чесно кажучи, трохи шокована цінами... .Мені розходиться в тому, щоб було в міру далеко від Львова (Славське, Трускавець, Сколе), бо ми поїдемо не машиною. А приватний сектор.. щось не хочеться... Якщо хтось має добрі враження від відпочинку і контакти баз-готелів в цих місцях - поділіться, плз. Бо інформації (на тому ж карпати.інфо) багато, і вибрати важко.

10. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Я збираюсь в Яремче на наступні вихідні їхати,і навпаки хочу тільки в приватний сектор!Приїду,відзвітуюсь ;)

• Подобається Подобається x 2
  11. VAA

VAA New Member

дякую) ми якраз машинами, тим паче з дітьми, буде де побігати)))

12. Kaccip

Kaccip Смерть ворогам

Тільки добре дивіться прогноз погоди, бо відпочинок в палатках, та ще й з дітьми, не дуже приємний коли падає дощ в Карпатах, особливо коли затяжний дощ.

13. VAA

VAA New Member

та це зрозуміло)))минулого року 4 дні йшов дощ.....та ми його пережили)))
    тож тепер нічого не боїмось;);)

14. Hyligan

Hyligan Іронічний

Хто підкаже готель або базу відпочинку де можна було б зняти номер по ціні 150-300 грн. в якому з відносним комфортом можна було б розміститися 4-5 дорослим....
    Знаю один такий в Славську "Чотири сезони" минулого року номер коштував 250 грн. місця дофіга....І ше в одному зупинялись по дорозі в Мукачево, кілометрів за 20 до перевалу, за 150 грн. двохкімнатний номер з двома ліжками, правда досить сАвЄцкІй..

15. Peri

Peri Well-Known Member

За день можна справитися?Скільки електричка їде до Сколе?

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

17. hunter

hunter мандрівник

ціни дешеві - берете намет і відпочиваєте ;)
    на ліжках і дома поспати можна, а на природі має все бути по природньому)))

18. Alek

Alek Well-Known Member

Хотим с друзьями на машинах из Одессы через Каменец-Подольский приехать в Моршин на отдых. Кто подскажет в каком состоянии автодороги после Винницы и каким маршрутом лучше ехать ?

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Моя мама каже нащо на природу туалетний папір брати - там лопухи всюди.

20. Тим22

Тим22 Дуже важлива персона

Бывают места на природе, где только крапива растет:mocking:

---------- Додано в 13:48 ---------- Попередній допис був написаний в 13:33 ----------

Из Винницы на Каменец дорога через Бар-Дунаивцы живописная, но разбитая, и ехать долго, много крутых поворотов, спусков и подъемов. Лучше проехать до Хмельницкого и на объездной свернуть на Ярмолинцы-Каменец. Дальше лучше на Черновцы, заодно Хотин посмотрите, потом на Коломыю - Ив. Франковск. Дальше через Долину на Моршин, но там я никогда не ездил. А самый прямой путь из Винницы, это на Тернополь - Стрый

а де твій аватар? :)