Літаком до Львова з Візз Ейр Україна

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем Forpost, 23 тра 2008.

1. Lionel

Lionel Active Member

Про пункт 5 (онлайн реєстрація) ви подумали цілком доречно, майте тільки на увазі - після того як ви роздрукували свій посадковий талон, ніяких змін вносити в квиток ви вже не можете, уважно заповнюйте всі поля стосовно вашого ID (паспорту) при онлайн реєстрації. Одиницю багажу радив би вам купити одразу при покупці квитка, зауважте що 10 кг і зазначеного на саті розміру ви можете перевозити в салоні безкоштовно. За кожну одиницю багажу, який треба здавати від 1 до 32 кг треба доплатити по 15 Є одразу при покупці квитка, пізніше в порту буде дорожче.
    Зрештою Льот продає Львів-Варшава в 2 боки пропозицію Промольот за 90 Є, правда кількість місць мізерна. А до Катовіц доволі зручно нічним потягом.

2. matvej

matvej Well-Known Member

Зате поїзд Перемишль-Краків - 45 злотих (або можна до самих Катовіц - залежно коли виліт, бо добирання з Кракова/Катовіц у сам аеропорт тоже як чиряк на ..пі - чимось тре жертвувати заради дешевого перельоту). Щасливої дороги.

3. Sonianin

Sonianin Active Member

Зрозуміло, я не була в курсі щодо того, що зміни заборонені. Та й взагалі я чомусь була переконана, що в дисконтних компаніях вносити зміни в квиток матеріально невигідно - бо, фактично, треба доплачувати мало не всю суму квитка :sad: Тому я дійсно буду дуже обережною!
    А ви не в курсі по чому в нас сьогодні поїзди? Наприклад, до Кракова чи Катовіц? Бо на жаль, на сайті укрзалізниці дуже важко розібратись в цінах...
    Дуже вам дякую!

---------- Додано в 23:25 ---------- Попередній допис був написаний в 23:23 ----------

Уже якось ми автобусом їхали до Іспанії з Перемишля! Якраз в ніч, коли ми перетинали кордон на митниці польській накрились компутери, бо була гроза і, видвть, блискавка їм там всі компутери враз зіпсувала! Думала, вже плакали мої єврики, заплачені за квиток на автобус, але в силу випадковості таки встигли на рейс! Тому дійсно на жертви йти потрібно, але... Якщо порахувати дорогу, скажімо, з того ж таки Львова до Мадриду і з Катовіц до Мадриду, то я готова йти на жертви :wacko:

4. matvej

matvej Well-Known Member

Є поїзд Львів-Вроцлав. До Кракова десь 400-500 грн - спальний вагон, майже люкс клас, сам їздив - підтверджую. Але все-таки радив би вийти швидше з дому і краще почекати у Перемишлі. Ще момент: якщо ви маєте квиток на літак, то можете йти поза чергою.

5. Mikotka

Mikotka New Member

Всім привіт.
    Зіткнувся з такою проблемою при замовленні білета на сайті пише що зараз не можна купляти білети в онлайн. Ніхто не підкаже в чому справа?

6. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Питання, до тих, хто користуався послугами цієї авіакомпанії при міжнародних перельотах:
    Чому така велика різниця в цінах на квитки ("туди" і "Звідтам")?

Для прикладу:

Kyiv Borispol » Stockholm Skavsta
    date flight departs arrives total price
    Sat 18 Dec 10 WU 915 06:00 07:20 349 UAH
    Tue 21 Dec 10 WU 915 06:00 07:20 349 UAH

Stockholm Skavsta » Kyiv Borispol
    date flight departs arrives total price
    Tue 21 Dec 10 WU 916 07:45 10:55 699 UAH

Якщо туди ціна гарна, то назад, не те, що дорого, але якось так аж в 2 рази дорожче? З чим це може бути пов"язано??? Схожа ситуація і на інших напрямках.

7. ItaOla

ItaOla New Member

"Схожа ситуація і на інших напрямках..." - jak na mene NI

Rozpovidaju pro mij eksperyment poliotom z WizzAir. Letily z dochkoju u lystopadi 2010 roku rejsom "Venezia-Lviv" i nazad des` cherez 4 dni, tak jak zhyvemou Italiji. Polit u dvi storony na dvoh, tobto 4 kvytky - vyjshlo do oplaty 110 euro USE RAZOM !!!! :good: :haha:ce nejmovirno garna cina jak na mene. Pravda DUZHE zvirialy bagazh z tymy 10 kg na dushu !!! i z rozmiramy valizy tezh (v nyh ci rozmiry velychyny vstanovleni)Zaraz broniujemo na lito. Zbyrajemos` u gosti. To .. taka obstavyna .. Perevirialy u sichni - cina na 1 perelit bula v mezhah 1200 grn, zaraz cina dostatnio vpala. Rozgliadajemo variant v mezhah 600 grn za 1 kvytok.

8. sselev

sselev Well-Known Member

Можливо ціна залежить від кількості проданих квитків (вільних місць) на конкретну дату.

9. Templar

Templar Дуже важлива персона

Wizz Air замовлення квитків

Народ, як в них білет замовляти?
    Сайт просить реєстрацію, а зареєструватись не можу!
    Хто ними літав, допоможіть, а!)

а де твій аватар? :)