Літаком до Львова з Візз Ейр Україна

Тема у розділі 'Подорожі світом', створена користувачем Forpost, 23 тра 2008.

1. syavych

syavych копач

Пізно спохватились - на вересень наприклад є ще за 199, та й на серпень ще можна за 499 знайти.

2. Green belt

Green belt Well-Known Member

в новинах чула що «Візз Ейр Україна» у травні закриває авіарейси «Львів-Лондон» та «Львів-Київ» . якщо з Лондоном все паралельно, то київський напрям був дійсно дешевим :sad:

3. NIK

NIK Well-Known Member

Да. Вже все закрито.

4. Designer

Designer Active Member

Подруга питала, а чи немає зараз авіа до Львову з Донецька? Завжди хвилює одна проблема - торохкотіти залізнякою майже добу :cry:

5. smbds

smbds Well-Known Member

Закрито з 11 травня. Прикольно що ми встигли взяти на 12 червня, нам подзвонили і повідомили постфактум - що гроші повернуть за заявою, або врахують за квитки за іншим напрямком. Шкода - це нічого не сказати. Типу мотиви два:
    а) високі тарифи на обслуговування літаків ві Львові,
    б) мало пасажирів (скільки літав, було повно)

6. gryvul

gryvul Well-Known Member

Щось мені перша сторінка обговорення не відкривається, то мушу питати Вас. Звичайно, що це вже не має значення, але чув, що розклад цих рейсів був пристосований для тих, хто з Києва мав прилетіти до Львова на 1 день: бо вранці прилетів, а ввечері повернувся. А от навпаки (на один день до Києва) - ні.

7. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Тому й дешеве, що не пристосовано не для тих, хто літає.

8. sl4m

sl4m Well-Known Member

может визэйр2 появится?
    уж больно заманчиво выглядит
    даже если за полгода вперед - симферополь-львов - это просто бомба за такие деньги

9. smbds

smbds Well-Known Member

Буде в когось бажання наїхати на віззейр щодо відновлення рейсів - маякніть на smbds[vuho]i.ua - підпишу будь-яку петицію хоч у віртуалі хоч у реалі.

10. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

Візейр знизив вартість польотів, принаймі на цікавлячий мене період:)
    в серпні до Сімферополя можна долетіти за практично минулорічною вартість (250-350 грн):)

11. olesja

olesja миється в бані

Хочу в Мюнхен на Октоберфест!!!

Порадьте як бюджетніше потрапити на Октоберфест!!!
    Кажуть Віззейр відкрив новий напрямок до Мюнхена...
    Хтось користувався послугами бюджетних авіаліній??

Останнє редагування модератором: 9 лип 2009
  12. olesja

olesja миється в бані

Знайшла таке:
    Переліт Київ- Меммінген/Мюнхен(Вест)
    вартість *324грн.
    Я так розумію за умови квитків заброньованих заздалегіть...у них на сайті..

13. Lionel

Lionel Active Member

Обрежно з Меммінгеном. То ніякий не Мюнхен Вест, а містечко між Ульмом, Штуттгартом. До Мюнхена наперед замовлений трансфер коштує 16 Є. Шаттл до найближчого вокзалу існує, коштує до 2 Є, але він ходить дуже рідко (порівняно). Аеропорт на ніч закривається. Щоб встигнути на ранковий рейс треба ночувати десь поблизу.

14. Alicia

Alicia Well-Known Member

В минулому році 8 березня літала Wizzair зі Львова у Сімферополь за 9грн...Бронювала квитки ще у грудні...Літак такий гарний...бузкового кольору...
    Більше таких дешевих квитків я не спостерігала...

• Подобається Подобається x 1
  15. West

West Member

Да когда билет на самолет стоил дешевле чем на поезд это было хорошо, жаль закрыли рейсы :sad:

16. Sonianin

Sonianin Active Member

Бронювання квитків на сайті Wizz air

Всім привіт.
    Збираюсь замовляти на Візз-сайті квитки з Катовіце до Мадриду. Буду це робити вперше, тому потребує вашої поради.
    Мені потрібно буде два квитки + 1 валізка туди і назад.
    Мої дії:
    1. Реєстрація на сайті Візз.
    2. Пошук потрібних квитків, їх вибір, погодження з усіма умовами і підтвердження оплати.
    3. Очікування коду підтвердження на і-мейл.
    4. Зареєструвати багаж в додаткових послугах (чи, може, багаж підлягає реєстрації під час бронювання?).
    5. Скористатись реєстрацією через інтернет за 7 днів до відльоту або вибрати реєстрацію онлайн при бронюванні.
    6. Роздрукувати квитки.
    7. Зявитись в аеропорті до стійки реєстрації, предявити свої білетики, поставити штампи в паспорт, здати багаж.
    8. Пройти на посадку і летіти.

Поправте мене, будь, ласка, якщо я щось забула, чи написала не в правильному порядку, оскільки це моя перша подорож самостійна літаками Візз...
    Наперед дякую:pardon:.

17. matvej

matvej Well-Known Member

Літав у серпні з Катовіц до Мілану і назад.
    п.4 можна виконати у п.2 - якщо Ви точно знаєте який у Вас багаж, то це зекономить як час так і гроші.
    п.2 - бронювання=оплата. щодо оплати, то з мого досвіду - приватбанківська кредитка була не валідна (можливо це було пов"язане з кризою і тепер не буде проблем - не знаю); інший варіант- здійснити банківський переказ- наперед визначіть де найближчий банк, як швидко Ви це зробите, бо там виділяється певний час для оплати(близько доби) і якщо не встигнути - то замовлення анулюється, інакше, коли все гаразд, то чекаєте на "код підтвердження". Цього способу я не пробував, за мене заплатили з картки з-за кордону і код підтвердження був отриманий відразу.
    п.5 - не зрозумів, що Ви маєте на увазі.

Багаж однозначно реєструйте наперед, бо при посадці ціни набагато вищі. Квитки дорожчають при наближенні дати польоту, тому чим швидше - тим краще. Сам сервісом задоволений.

18. Sonianin

Sonianin Active Member

Дякую вам за грунтовну відповідь.
    Щодо пункту 5, то реєстрація через інтернет означає, що ти собі сам зможеш роздрукувати посадочний білет, а інакше в аеропорту тобі його надрукують за 5 євро / чол.
    Щодо кредитки, то у мене Віза Класік Укрсибівська (в минулому році через букінг.ком і в готелі іспанському проблем не було), тому сподвваюсь, що і Візз зїсть її.
    Так, відразу буду замовляти, як тільки гроші на картку поступлять.
    Ще раз вам дякую.

19. matvej

matvej Well-Known Member

Гм. Не зав такого. Мабуть тепер щось змінилося.
    Однак одною з властивостей таких дешевих авіакомпаній якраз є відсутність квитків - максимальна простота=економія коштів (ваших і наших), тому код який Вам висилають і є підтвердженням вашої оплати(квитком) - роздруковуєте - звичайний аркуш, чорно-білий принтер, - там є код, Ваше ім"я, прізвище, назва і час маршруту, ну і дані про зареєстрований багаж - з цим підходите до терміналу, дівчатка звіряють паспортні дані, дані у їхній базі, перевіряють вагу багажу - і вйо! дають, правда, "посадочний коришок", який треба предявити при посадці (місця не зазначаються - заходите як у маршрутку).
    Радий, якщо Вам мої поради стануть у пригоді.

20. Sonianin

Sonianin Active Member

Чудово, тепер мені усе ясно! Може, я щось наплутала з тою онлайн реєстрацією - цілком можливо. Тепер я теоретично підкована і готова до онлайн замовлення!
    Файно, що залазиш, як у маршрутку! :)
    Шкода мені тільки, що зі Львова немає можливості також дешевими авіа добратись до Польщі :sad: Льот лупить такі ціни, як Візз до Мадриду...
    Ще раз вам дякую.

а де твій аватар? :)