а поки нових кандидатів нема, у мене питання до трох замельдованих Розкажіть, навіщо йдете у владу? Що збираєтеся зробити?
мені треба показати роботу спікера, роботу комісій, одне стандартне обговорення і я звалюю в бік, далі судно попливе само.))
Якшо кандидатів буде тільки три, то виборів не потрібно? Вони стають депутатами автоматично? Чи можлива ситуація, коли вибори визнаються такими, що не відбулися?
ви абсолютно праві, якщо не буде четвертого депутата то три кандидати стануть депутатами автоматично. і якщо через місяць не буде четвертого кандидата то і тоді вибори не будуть проводитися, ці депутати будуть далі депутатствувати. якщо хтось з депутатів звалить чи форс-мажор трапиться то буде два негринятка. якщо ще одне негринятко звалить то останеться одне, заплаче і парлямент зупинить свою роботу бо насамоті і коханням займатися неможна і закони приймати. з иншого боку відсутність виборів позбавить нас всіх такої фішки як підрахунок голосів, проголошення переможців і замовлення стриптизерок для переможця.
депутатські мандати отримали 1. mrochkizm 2. Un.Known 3. taksist на черзі обрання спікера. щоб пришвидчити процедуру відразу вказую за кого буду голосувати. 1 тур - mrochkizm 2 тур - Un.Known 3 тур - taksist спікер вважається обраним якщо за нього проголосувало 2 голоси за. голосують тільки депутати.
якщо буде обрано спікера то відсутність одного з депутатів в парляменті не бльокує роботу - два депутата можуть приймати рішення.