перша таки найкраща на другому місці - друга, на третьому третя п.с. дякую, Пупере, якби не ви я б не змогла побачити листівки
Дуже красиві листівки. В одному магазині я бачила листівки ручної роботи від 20-25 грн. Скажіь будь-ласка де Ви купуєте папір для листівок? В львівських магазинах канцтоварів чи замовляєте в інтернет магазинах? А то я ніяк не можу наважитися спробувати робити їх сама хоча багато інформації начиталася.
А ось на мої відкритки погляньте ---------- Додано в 15:28 ---------- Попередній допис був написаний в 15:21 ---------- Трошки завелика фотографія
Дуже гарні відкриточки:girl_in_dreams:.. а мені от ніяк руки до того не дійдуть... Але скоро за це візьмусь.. з подругами будем робити весільні запрошення для коліжанки... теж цікавить де купуєте папір і різні "штучки-дрючки" для оформлення)) В "світі паперу" були, але не знайшли нічого підходящого... може порадите ще якісь крамнички, або ж гуртівні??
Мене особисто, як посткросера, цікавлять саме поштівки, бажано оригінальні, ручної роботи... Хоча і вітальні листівки дуже сподобалися, але їх можна відсилати лише в конверті. Останні малюнки - це якісь відомі персонажі, яких сором не впізнати?