Листи на схід!

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем VasMT, 28 тра 2011.

?

"Листи на сзід" - що це?

1. Спроба об'єднати українців

50,0%
  2. Чергова самореклама "Батьківщини"

92,9%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. Bambook

Bambook Persona non grata

Ви трохи плутаєте поняття. Пасіонарій в застосунку до політики - той, у кого надлишок енергії сублімується в якусь суспільну чи політичну діяльність. Це просто природня потреба, а не усвідомлена дія, тому в більшості випадків пасіонарії стають банальними крикунами, на кшталт Колєсніченка в Донецьку чи Стецьків або Новоженця у Львові. Найбільш талановиті і успішні з них стають гітлерами-сталіними. Але ні Рузвельт, ні Черчіль, ні Тетчер, ні Аденауер, ні Бальцерович не були пасіонаріями.
    Громадянське суспільство (у вужчому значенні - системи спротиву свавіллю державного апарату) можна побудувати з людей, які СВІДОМО захищають свої права та права інших. А ті, хто просто компенсує гормональний дисбаланс, частіше просто заважають. І це не теорія, а життєве спостереження.

• Подобається Подобається x 2
  2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Не згоден...Черчілль точно був пасіонарною особистістю...

• Подобається Подобається x 4
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

То фсьо через сигари...

• Подобається Подобається x 1
  4. Hyligan

Hyligan Іронічний

Перший раз мене Гугль підвів....Прочитав я тувово і ніхрина не поняв....може то від перевтоми після трудового дня....о_О

Ше попробую завтра почитати...треба ж з'ясувати для себе був Черчіль пасіонарієм чи ні ;)

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Гляньте російську версію. там те саме, з того ж джерела, коротше...

---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:58 ----------

У-у-у...
    Про Черчіля довго читати треба...
    До завтра не вкладетеся...

6. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

По теме ветки. Много можно писем написать..Да только достаточно на некторых здесь на этом форуме ссылку сделать и можно всю бумагу с писем отдать на производство туалетной...

7. Hyligan

Hyligan Іронічний

• Подобається Подобається x 4
  8. Мікі

Мікі Well-Known Member

А от для мене стало дивиною, колись, коли я взнав, що Черчилль став лауреатом Нобелівської премії з літератури на початку 50-х...

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)