Что же Вам мешает? Можете, для начала, в личку писать... Вот Вам вполне конкретный адрес и с вполне конкретным адресатом с востока, который гарантированно прочитает Ваше письмо. (Не то что письма в рамках акции... Не факт, что до адресатов дойдут и не факт, что адресаты будут их внимательно читать.)
Зате треба сказати, і про позитив у противсихів, - адже нема даних, про їх не зовсім традиційну любов до вихідців з зон, які в цьому істинні профі... Адже вони просто(???) люблять допомогати Віктору Федоровичу нейтралізувати Тимошенчиху, як єдиного для нього реального конкурента на владу і єдину на сьогодні людину в Україні, яка здатна видерти з них все, що вони накрали... І зараз, тим більш, вона мусила би те зробити, бо на її місці любИй політик просто вимушений був провести коврову інквізицію по нонєшнєму бєспрєдєлу... Не існує для Януковича, ані гриценків, ані яценюків, ані костенків,..- це все - політична вшивота, яка з пристьогнутим до регіналів мертвою хваткою гіпер-зрадником Майдану Ющенком, привела, по суті, тихим сапом Віктора Федоровича до влади. От, не дай Бог (а може й дай Бог ) прийде час, а таке, мені здається, може бути, коли ті вихідці з "нє столь отдалєнніх мєст" почнуть "любити", як козлів отпущєнія, свої теперишніх союзників так, як вони це добре вміють... І, я вважаю, це буде так природньо... і для "вихідців"... і для козлів
зАйди сотні років мій рід у різний спосіб намагалися вивітрити, а ви тіко якесь вікно задрипане пропонуєте відкрити Ви ще мені впарте, щоби через кватирку Карлсоном майнути
Повірте, я тими "днями" навіть з львівським пивом не займаюсь, тим більш, що зараз у мене традиційний сезон моїх улюблених кросів... а "дні получки", та й то, як кожен сезон дуже щадящі, будуть у мене проходити в Місхорі і аж в вересні... і вони проходять тіко з брютом "Новий Свєт", та сухим червоним "Магарачем"... Ну, а якщо там гулівон з курсістками, то, звичайно, з напівсухим... Отака моя класична розклада
У нас пойдёт всё, что скажет начальник. Стоит заменить нынешних командиров на свідомих і почти сразу станет чики-чики. При Союзе вообще не было темы Запад-Восток Украины. Коммунисты тогда идеологически формировали единый советский народ, вроде американского... мне про это зудели начиная от преподавателей школы до институтских деятелей... Всё попёрло уже в Незалежной от комуняк, которых продолжал патронировать, и по этому вопросу тоже, старший брат
Галичанам цього не зрозуміти... А Ви попали точно в ціль... Це особливість східняцького менталітету...Який небудь цар, хоч добрий, хоч злий, аби самим мізки не напружувати...А ще любов до халяви...
Мда, викривлені у вас поняття про галичан. Вони теж залюбки не будуть ні про що думати, якщо хтось подумає за них та ще й дасть мінімальний кавалок хліба. Та й загалом нічим особливим галичани від мешканців Донбасу не відрізняються, окрім мови і ставлення до історії 20 століття. Ну ще, може, більше схильні до "доброї цариці", аніж до "доброго царя"
Настоящих буйных мало, Вот и нету вожаков... (с) А де ж пасіонарії? Їх же нищили менший час, ніж наших.
Шукати пасіонаріїв? Тобто нових претендентів на звання доброго царя? Чи принаймні доброго князька? Нам бракує не пасіонаріїв, а просто тверезомислячих людей.
До чого тут добрий цар? Пасіонарії - це ті, хто виступає проти системи навіть на рівні ЖЕКу. Ті, хто організовує жителів будинку на відстоювання своїх прав на полагодження даху ЖЕКом, наприклад. І так далі, і вище рівнем. Зараз критична маса "тверезомислячих" є мізерною, недостатньою для позитивного руху. От Янукович непогано працює на тверезіння.
Якщо жителі будинку не є "тверезомислячими людьми" (с), в любий момент ЖЕК організує їх на зворотню дію, "наприклад. І так далі, і вище рівнем."