Лист хорошій Людині або чому я спiлкуюся на цьому форумi

Тема у розділі 'Мовне питання', створена користувачем Pragmatik, 28 сер 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. zenyk

zenyk Well-Known Member

Відповідь: Лист хорошій Людині або чому я спiлкуюся на цьому форумi

та які там жарти: направду не зустрічав ше українця, який обкладав би матами москаля тільки через то шо той говорить з ним українською, чи шо той вирішив собі трохи руских народних пісень затягнути....а от протилежні речі зустрічав...і це неймовірно обурило....

2. Pragmatik

Pragmatik Well-Known Member

- то Вам була зустріч з якимось покидьком, яких має кожна нація. З того: чи є для Вас беззаперечною умовою своєї наснаги вживання отого цвілого тавра: москалі?

3. dvin

dvin Well-Known Member

А національні меншини не платять податків, на які утримуються українські школи?

4. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

У ВАШІЙ державі??????????? Ну-ну... Дерзайте... Догадываетесь, какой ответ будет? В смысле куда пошлют?

5. zet

zet Дуже важлива персона

А выберитесь за пределы Одессы и тогда поймете, что она не исключение, а правило. Толерантный народ у нас по всей Украине, только в телевизоре иногда чушь несут, кому-то ж это выгодно...
    Да еще заметила, что на форуме народ часто гораздо более нетерпелив, чем в жизни. ;)

• Подобається Подобається x 1
  6. Melody

Melody Well-Known Member

А так цікаво тема починалася...

7. Forpost

Forpost Стоїк

та я розумію на що Ви намєкуєте.Але як автентичний українець вважаю Україну своєю державою.і нема на то ради

8. zet

zet Дуже важлива персона

И ШО? При живой встрече и пивка б со Степанычем не выпили в вашей/нашей державе? ;)

9. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Півка, може й не пили б, а пИва... :)

10. zet

zet Дуже важлива персона

Э, бросьте! :) Главное, что б человек был хороший.. :) А я них обоих (Шреке и Степаныче) не сомневаюсь. :)

• Подобається Подобається x 1
  11. Forpost

Forpost Стоїк

Спасибо на добром слове zet желаю сладких снов

12. levandivka

Тре' тему перейменовувати: "пИво хорошій людині, або чому я п'ю пИво"...
    :)
    Добраніч!

13. Степаныч

Чомусь я впевнений, що з кожним форумлянином у реалі ми б дійшли згоди. І пива/пИва випили б. Головне: пиво повинне бути холодним, свіжим, і його повинно бути БАГАТО!:) Останнім часом подобається мені "Старопрамен" на розлив. Сорри за оффтоп!

Додано через 3 хвилини
    Нема. А що робити "НЕавтентичним"? Якусь лейбу почепити на одяг? Потім таблички: "Тільки для автентичних..." Хочете в ТАКІЙ державі жити?

14. levandivka

Неподобаєцця мені звичка/необхідність маркування.
    Скажіть, Степаничу, а для Вас однаково, гаркнути "цить" у своїй хаті, чи сусідській?
    Підозрюю, що в сусідській хаті, де Ви - неавтентичний, спрацьовує Ваша "система сертифікації/автентифікації".
    От в москалів (не плутати з російськомовними), що живуть в Латвії чи Україні, цей навігатор не працює.

15. Степаныч

Невдале порівняння, ІМХО. Україна для "неавтентичних" теж СВОЯ ХАТА. А в сусідській хаті я взагалі б не "цитькав". "Со своим уставом в чужой монастырь..." А от у СВОЇЙ можу, мушу і буду "цитькати".

16. levandivka

У більшості випадків - від 1933 року. Постійні мешканці не галасують, а давно вивчили мову.

17. dArt

dArt Well-Known Member

Зеник, ви хочете сказати, що часто зустрічаєте росіян, які обкладають матами хохла, тільки через те, що той говорить з ним російською, чи той що вирішив собі трохи украінських пісень затягнути? Не смішіть мої капці.
    На самом деле, думаю моральные уроды, которые поучают кому и где на каком языке разговаривать существуют с обеих сторон, даже на этом форуме таких поучений уже наслушался. Думаю это вопрос незрелости самой страны. Это все перерастется, правда со временем.

18. zenyk

zenyk Well-Known Member

звідки такі радикальні думки?
    в процесі "попити пивка" головне (як це не дивно) не пивко, а саме спілкування. А раз ми дружньо і толерантно спілкуємось тут на форумі, то впевнений запросто спілкувались би і за бокальчиком (2-м, 3-м, 5-м, 8-м :) ) пивка!

а з іншого боку: у мене є своя квартира, і я запросто зможу запросити до неї в гості своїх друзів, колег, знайомих.... а коли приводу запрошувати нема - спілкуватись можна з своїми рідними мешканцями квартири, незалежно від родинного ступеню!

ворогів до свого помешкання не запрошу - це факт. І буду всіма силами оберігати своє житло від ворогів і недоброзичливців!

Додано через 8 хвилин
    впевнений, якби хотіли в такій державі жити - вже б жили!

нащо такі радикальні закиди?

вам що українці твердо асоціюються з безжальними самозакоханими особами, які мають ненависть до всіх оточуюючих?????

.....в такому разі: "Лікарю - допоможи собі сам!". І в першу чергу намагайтесь позбутись стереотипів, навязуваних всім людям комуністами про українського буржуазного націоналіста!!!

інакше кожне слово сказане українцем у вас буде викликати тільки неприємні думки.....

а спілкуватись в такому тоні, коли співрозмовник наперед упереджено до тебе ставиться - у мене немає жодного бажання....

19. Степаныч

При чому тут мова? Питання мови взагалі не повинне обговорюватися. Це проблема перш за все вихованості і освіченості. Ми ж ведемо мову ( :) ) про "автентичність" - "неавтентичність". Різні речі. Чи знаючи мову можна замаскуватися під "автентичного" і питання знімуться?

20. zenyk

zenyk Well-Known Member

нажаль історія назавжди запамятає тих москалів, що не тільки облали матом, а й по звірячому вбили одного з найвидатніших митців України І.Білозіра, тільки за те, що той співав українські пісні.....

....і це є безперечним доказом.....набагато переконливішим, ніж я би зараз почав наводити приклад зі свого життя, який ви б цілком справедливо назвати вигадкою.....

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)