оп-па... навіть не цікаво... Ех, були колись многоходовочки... йду ставити каву... @emina, а Ви чому не вітаєтеся?
Ой, вибачте, просто знову пригадала ті всі образи і розхвилювалася! А Ви його не захищайте, бо він того не заслуговує! Його захищатиме тільки йомуподібний! Надіюсь Ви не з таких! На все добре! Не маю часу тут багато сидіти!
Доброго дня! Він хвора на голову людина , бо образивши замість вибачення, такі писав смс, що таке писати може тільки хвора людина!
Це я про Володимира Шумського, про якого лист написано!Криве , горбате, але нахабне , брехливе й пихате!
Доброго дня! Це точно! Я вже пересвідчилася! Він і на брата , і на сестру каже нелюди, хоча сам ще гірший! Не дай Боже з ним зв’язуватись! Його лицемірства вистачає на 2-3 дні, максимум тиждень, а тоді починає себе проявляти! Для нього всі винні крім його самого! Дякую за розуміння всім!
@emina і @Sonfortik, а я вважаю так - якщо вже дві (?) жіночки почали наввипередки говорити, який той Володимир Шумський поганий і цікавий, то він вартий того, щоб провести Майстер-клас. Тому прошу дати його контакти, або вам самим запросити пана Володимира сюди до розмови. /якщо йому розходиться, то гонорар буде. Атвєчаю;/
Для чого воно Вам? Плітки збираєте? А який Володимир Шумський скаже що він такий? Ні один злочинець не скаже що він злочинець, тому це марна розмова! Пишеться не про Вас і заспокойтеся! Не втручайтеся, Ваше не мелеться! Не подобається-не відповідайте!.Це писано просто для розумних жінок, щоб були обачні і все!
Я не поняв. Ви шо, прошу пані, розказуєте тут плітки? Думайте, що говорите, бо потім може бути досить цікаво і смішно. Ви замутили тут гнилу тему. І щоб її довести до логічного кінця я бабраюся у ваших дописах. Скажу чисто мимохідь - я знаю набагато більше, ніж тут говориться. Але я чекаю, поки ТУТ це скажете або Ви, або Володимир. Або заглохніть і не пхайте свій негатив між людей, або рано чи пізно тут відкриється Ваше прізвище і адреса, місце роботи і фотографії. Всякі історії з Вашого приватного життя і розповіді ваших знайомих. І зауважте - все з відкритих джерел. Так що думай - те
@Gyppsy, от і маємо) Нам плітки підкидують і підкидують, а ми, виходить, збираємо. Веселі дівчата. Ну хай між собою поспілкуються. Як казав мій сусід, якого застукали за розмовою з самим собою, "з добрим чоловіком не гріх і потеревеніти". Трохи не встигла за вами...А у вас цікаве продовження.
Не хочу бути Лангтошею, котрий одне й те ж повторює вже сто шістдесят вісім разів, але за себе скажу другий раз: я не простенький якийсь там собі хурум-бурум... У мене розряд, статус і тота... як же вона зветься... блін, забув Короче, я як не роблю, то не зроблю, але вже як почну, то і файно кінчу
А в мене інший девіз - скажу на кацапській: "если да - так да, а если нет - так не очень-то и хотелось". Я, наверно, интроверт, зависящий от погоды)) С возрастом больше стали встречаться люди не очень, и практически не вижу "лучей света в тёмном царстве". Наверно, как и Раневская, умру от отвращения (она завещала на своем памятнике написать "умерла от отвращения")). Вот все вокруг...., за небольшим исключением. Что это - накопилось разочарование, среда такая, настроение такое - не знаю. На даче - другое дело - можно выбирать, с кем общаться, да и некогда особо. Мы на двоих столько работы переделываем... Потому лучше общаться виртуально - здесь нет смысла на личностях зацикливаться. Выключила комп - и нету)
Ви праві, віртуальне спілкування напевне потрібне людині. Бо здесь нет смысла на личностях зацикливаться. Выключила комп - и нету) Головне, щоб віртуал не затягував. Тому у мене такий хороший телефон Але напевне неспроста і віртуал появився. Бо якби він був би непотрібним, то просто не прижився б. /десь читав, що в кінці минулого століття всякі мудрі люди були впевнені, що Інтернет дальше електронної пошти не зайде / А для мене найкраще в світі - це реальне спілкування зі своїми двома друзями.
Треба бути вдячним людям , які розкривають очі на таких козлів. Тому що вони завжди приховуються і не говорять правду..отже, треба подякувати тій жінці, яка вирішила про нього попередити, а якщо кому не цікаво, то просто не читайте і не пишіть! Але погрожувати також не треба! Тут пишеться правда про брехливого лицеміра, його підтримати може тільки такий самий. Дякую всім хто це розуміє! А якщо брати хто тут простий чи непростий, то всі тут непрості! Так, що не треба, будь-ласка! І якби з Вами так вчинили чи з Вашою сестрою, то мабуть Ви б заговорили інакше! Всього доброго!
Прошу пані, а Ви тут, на форумі, дайте номер телефону Володимира. Обіцяю, якщо я подібне буду писати про своїх близьких, то обов"язково дам їхні номери. Якщо Ви не хочете дати номер, то дайте пояснення - чому?
Вона не повинна давати номер телефону, про нього й так доволі інформації.Та й немає сенсу! Він все одно буде шукати собі виправдання і ніколи не зізнається ні в чому! Нехай жінки читають і роблять для себе висновки! Розумні зроблять правильний висновок, а нерозумним нічого й доводити! Це писано для жінок, як я зрозуміла! Правильно й зроблено, що написано! Всього доброго вам!