Лист - попередження 3

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Sonfortik, 17 жов 2019.

1. Gyppsy

Gyppsy :hi:

оп-па...
    навіть не цікаво...
    Ех, були колись многоходовочки...
    йду ставити каву...
    @emina, а Ви чому не вітаєтеся?

Останнє редагування: 3 гру 2019
  2. emina

emina Member

Ой, вибачте, просто знову пригадала ті всі образи і розхвилювалася! А Ви його не захищайте, бо він того не заслуговує! Його захищатиме тільки йомуподібний! Надіюсь Ви не з таких! На все добре! Не маю часу тут багато сидіти!

3. Gyppsy

Та нічого, ми все розуміємо... Віддихайтеся...

Ну то Ви чому не вітаєтеся?

Каву будете?

4. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

йой) це буде нам Санта-Барбара в виконанні однієї особи.:suicide:

• Смішно Смішно x 2
  5. Sonfortik

Sonfortik Well-Known Member

6. Sonfortik

Дякую за підтримку, відвертість та розуміння!

7. emina

emina Member

Доброго дня! Він хвора на голову людина , бо образивши замість вибачення, такі писав смс, що таке писати може тільки хвора людина!

8. emina

emina Member

Це я про Володимира Шумського, про якого лист написано!Криве , горбате, але нахабне , брехливе й пихате!

9. Sonfortik

Доброго дня! Це точно! Я вже пересвідчилася! Він і на брата , і на сестру каже нелюди, хоча сам ще гірший! Не дай Боже з ним зв’язуватись! Його лицемірства вистачає на 2-3 дні, максимум тиждень, а тоді починає себе проявляти! Для нього всі винні крім його самого! Дякую за розуміння всім!

10. Gyppsy

@emina і @Sonfortik, а я вважаю так - якщо вже дві (?) жіночки почали наввипередки говорити, який той Володимир Шумський поганий і цікавий, то він вартий того, щоб провести Майстер-клас.

Тому прошу дати його контакти, або вам самим запросити пана Володимира сюди до розмови.
    /якщо йому розходиться, то гонорар буде. Атвєчаю;/

• Смішно Смішно x 1
  11. Sonfortik

Для чого воно Вам? Плітки збираєте? А який Володимир Шумський скаже що він такий? Ні один злочинець не скаже що він злочинець, тому це марна розмова! Пишеться не про Вас і заспокойтеся! Не втручайтеся, Ваше не мелеться! Не подобається-не відповідайте!.Це писано просто для розумних жінок, щоб були обачні і все!

12. Gyppsy

Я не поняв.
    Ви шо, прошу пані, розказуєте тут плітки?
    Думайте, що говорите, бо потім може бути досить цікаво і смішно.

Ви замутили тут гнилу тему. І щоб її довести до логічного кінця я бабраюся у ваших дописах.
    Скажу чисто мимохідь - я знаю набагато більше, ніж тут говориться.
    Але я чекаю, поки ТУТ це скажете або Ви, або Володимир.

Або заглохніть і не пхайте свій негатив між людей, або рано чи пізно тут відкриється Ваше прізвище і адреса, місце роботи і фотографії. Всякі історії з Вашого приватного життя і розповіді ваших знайомих. І зауважте - все з відкритих джерел.

Так що думай - те ;)

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Silver bullet

@Gyppsy, от і маємо) Нам плітки підкидують і підкидують, а ми, виходить, збираємо. Веселі дівчата. Ну хай між собою поспілкуються.
    Як казав мій сусід, якого застукали за розмовою з самим собою, "з добрим чоловіком не гріх і потеревеніти".
    Трохи не встигла за вами...А у вас цікаве продовження.:good:

14. Gyppsy

Не хочу бути Лангтошею, котрий одне й те ж повторює вже сто шістдесят вісім разів, але за себе скажу другий раз: я не простенький якийсь там собі хурум-бурум... У мене розряд, статус і тота... як же вона зветься...:scratch_one-s_head: блін, забув:blush:
    Короче, я як не роблю, то не зроблю, але вже як почну, то і файно кінчу ;)

• Подобається Подобається x 1
  15. Silver bullet

16. Gyppsy

Ви праві, віртуальне спілкування напевне потрібне людині. Бо здесь нет смысла на личностях зацикливаться. Выключила комп - и нету)
    Головне, щоб віртуал не затягував. Тому у мене такий хороший телефон;)
    Але напевне неспроста і віртуал появився. Бо якби він був би непотрібним, то просто не прижився б.

/десь читав, що в кінці минулого століття всякі мудрі люди були впевнені, що Інтернет дальше електронної пошти не зайде ;)/

А для мене найкраще в світі - це реальне спілкування зі своїми двома друзями.

17. emina

emina Member

Треба бути вдячним людям , які розкривають очі на таких козлів. Тому що вони завжди приховуються і не говорять правду..отже, треба подякувати тій жінці, яка вирішила про нього попередити, а якщо кому не цікаво, то просто не читайте і не пишіть! Але погрожувати також не треба! Тут пишеться правда про брехливого лицеміра, його підтримати може тільки такий самий. Дякую всім хто це розуміє! А якщо брати хто тут простий чи непростий, то всі тут непрості! Так, що не треба, будь-ласка! І якби з Вами так вчинили чи з Вашою сестрою, то мабуть Ви б заговорили інакше! Всього доброго!

18. Gyppsy

Прошу пані, а Ви тут, на форумі, дайте номер телефону Володимира.
    Обіцяю, якщо я подібне буду писати про своїх близьких, то обов"язково дам їхні номери.

Якщо Ви не хочете дати номер, то дайте пояснення - чому?

19. emina

emina Member

Вона не повинна давати номер телефону, про нього й так доволі інформації.Та й немає сенсу! Він все одно буде шукати собі виправдання і ніколи не зізнається ні в чому! Нехай жінки читають і роблять для себе висновки! Розумні зроблять правильний висновок, а нерозумним нічого й доводити! Це писано для жінок, як я зрозуміла! Правильно й зроблено, що написано! Всього доброго вам!

20. Sonfortik

Ще раз зверніть увагу на лист-попередження!

а де твій аватар? :)