Шо, прошу пані, а може якраз ваш бой-френд має американський корінь і тому Ви так за нього вчепилися?
Ніхто не вчепився, просто хочу, щоб цей чоловік раз і назавжди запам’ятав, що розбивати серця жінкам, гратися їх почуттями, постійно брехати- це дуже підло! Мене зрозуміють і підтримають розумні люди, а стати на його бік можуть тільки йомуподібні!
@Sonfortik, ну не можу повірити, що ви нас не розігруєте)) Портрет вашого коханого, як курям насміх. Та скажіть бо вже, що ви взялися трохи підняти людям настрій, споганений політикою . Хіба хтось може на таке нещастя зглянутися, та ще щоб серце комусь розбив? . Може інвалідки чи тітки-одиначки, старші набагато, будуть слухати такого - як потенціального робітника на скотному дворі? Ні, ну правда - ви все те серйозно?
Це цілком серйозно і не до розіграшів! Навіть не думала розігрувати, просто по-людському попереджаю і все!Дякую за розуміння!
ну что тут скажеш? не знаю - смеяться или сочувствовать. Пусть объект и дальше возле вас изображает из себя мужчину.
А що його слухати? Я вже наслухалася його брехонь..хто про себе таке розкаже..та й саме Вам воно не треба! Не плітки треба збирати, як на базарі, а просто робити розумні висновки! Дістав він уже своїми підлими брехливими вчинками та й усе!Всього вам найкращого!
помста ображеної жінки страшна , але не конструктивна))) зі о, Аня, у нас з вами на двох тоже тота мудра фраза получилася... забув, як вона називається... ну, її Медведо казав, коли до Василевого каравану ПЄСа причепив )))
Випадково на цьому форумі помітила листа, прочитала, переглянула ще й фото. Цього чоловіка я добре знаю, знала вірніше..Він і зі мною теж так вчинив як пише ця жінка. Мені він також входив в душу, розповідав який він нещасний і який вірний, але потім почала за ним помічати зовсім інше. Він не людина слова і дійсно не такий як про себе пише і розповідає...Найголовніше, що він сам чинить підло,а звинувачує жінок, дуже пихатий, хоча на перший погляд такого не скажеш!. Добре ця жінка зробила, що сюди помістила цю інформацію, бо чим більше мовчиш, тим більше такі козли розгулюють по душам жінок! Та Бог все бачить і чує! Не можна так чинити з жінкою! Гратися почуттями гріх! І не треба сміятися з цього. Нехай всі читають і знають ! Козел він зі своїми вадами та й усе!