Лист новітньому імператорові

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 5 жов 2010.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

[FONT=&quot]Справа № 56108/09 [/FONT][FONT=&quot] ЄС[/FONT]
    [FONT=&quot]До Європейськогот суду з прав людини, [/FONT]
    [FONT=&quot]копія – відповідачеві по справі, [/FONT]
    [FONT=&quot]Президентові України.[/FONT]
    [FONT=&quot]
    [/FONT]

Не дивлячись на те, що я ні разу не отримав «обґрунтованої відповіді» згідно ст..40 Конституції від «гаранта моїх прав та свобод» згідно ст..102 того ж документу, я вимушений знову звертатися до глави цієї сурогатної держави, в якій вимушений жити та яка повністю збанкрутувала перед своїми громадянами по своїх зобов’язаннях перед ними.
    При шаленій інфляції в нашій державі, коли структура її більше займається бутафорською діяльністю типу неефективних поїздок в Японію та тратою грошей на непотрібне для злиденної держави Євро-2012 при повній бездіяльності по створенню умов для виробництва, мені відчутно почало не вистачати злиденної пенсії, виданої мені як подачку зі сторони цієї сурогатної держави, яка штучно тримала мене останні 15 років в вимушеному безробітті. При цьому я почав згадувати закон «Про дітей війни», згідно якому таким як я держава повинна доплачувати 30% до нарахованої пенсії. По цій причині я звернувся до Дніпровського районного управління пенсійного фонду м. Києва. На мою дивину (я там був всього декілька раз при оформленні пенсії) приміщення фонду на Мініна 4 було забите старенькими людьми, які теж звернулися до державної структури по причині невиплаті державою вказаної вище надбавки. Те, що я там побачив, мене просто шокувало, бо держава просто знущається над людьми, які колись створювали національні багатства.
    Держава не просто ігнорує закон «Про дітей війни», але ще й знущається з цих постарілих «дітей» штучно створеними перепонами для вибивання ними цих 30% надбавок. По перше, людина може вибити ці надбавки ЛИШ ЧЕРЕЗ СУД. По друге, це коло пекла по кабінетах чинуш та судах дасть можливість вибити лиш якусь ЧАСТИНУ БОРГУ зі сторони держави. Тому для періодичного вибивання визначеного ЗАКОНОМ стареньким людям потрібно приймати періодичні стреси в чергах по кабінетах. По третє, держава штучно створює ці перепони в вигляді черг, відсутності достатньої інформації та ігноруванню елементарних своїх обов’язків – на видану мені виписку про склад моєї пенсії відмовилися ставити печатку фонду.
    Одночасно паразитична державна структура оброслася відповідними «соціальними» організаціями, які лиш роблять видимість соціальної опіки. Сидячи в переповненому коридорі пенсійного фонду, я згадував ст..1 Конституції з її твердженням про «соціальність» нашої держави, прирівнював цей переповнений коридор з умовами загарбаного в народу Межигір’я та окремого вагону на японській залізниці. Виходячи з цього я відмовляюся бігати ЯК РАБ по державних структурах для отримання НАЛЕЖНОГО МЕНІ по закону. Перекладаю це на «гаранта моїх прав», хоча ще не отримав від нього «обґрунтованої відповіді» по зданим раніше питанням:
    - чому я зі своїм бажанням трудитися та наявністю інноваційних проектів так і не отримав доступ до простоюючих виробництв?
    - чому держава ігнорувала моє бажання допомогти дітям-сиротам?
    - чому прокуратура та судова система працює не на охорону права, а на охорону спокою паразитичного управлінського клану?
    - чому держава ігнорує встановлені нею ж закони – Конституцію, закон «Про житлово-комунальні послуги», закон «Про дітей війни» та багато інших?

Додаток – копія виписки про начислену пенсію.

2. ostrov_stranger

ostrov_stranger Well-Known Member

Хтось піарить свої катрени, хтось - свою книгу про наше невігластво. Коли вже Україну почнемо піарити, панове?

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Спочатку виведи її зі стану сурогатності, мрійнику.

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

З реального листа

Президентам поки що сурогатної держави
    під назвою Україна
    Януковичу Віктору Федоровичу,
    Ющенкові Віктору Андрійовичу,
    Кучмі Леоніду Даниловичу,
    Кравчуку Леоніду Макаровичу.
    До засобів масової інформації.

Скоро ми будемо відмічати 20 років нашого поки що сурогатного дітища, в якому прижилися на повну катушку замість прав та законів «понятия» бувшої імперської метрополії. І перенесли ці «понятия» ви, виросші на комсомольських зборах варварського більшовизму. Ви продовжили те загнивання суспільства, яке почалося після відсторонення від влади останнього сталінця Хрущова, коли ваші колеги по вашій бувшій партії почали задивлятися на «нічиє» під хитрою назвою «загальнонародне». Від «лівого» торгування бавовною в 60-х, подібного з алмазами та зброєю в 70-х, до проштовхування в Горбачова закону «Про підприємство» ви твердим кроком ішли до заволодіння отим «загальнонародним», яке так успішно вели до штучного розвалу. Ви, більшовики, створили дві найбільші світові афери в царині економіки та права – забрали в господарів їхнє добро на початку ХХ століття та потім його «прихватизували» на початку ХХІ століття на свою користь. В обох випадках ви обідрали до нитки народ, прикриваючись химерними ідеологічними «фіговими листками».
    Наведу приклад вашого знущання над одним таким представником народу. Ця людина добивалася самостійності України, приносячи їй користь навіть в складі імперії своїми інженерними винаходами. З вас ніхто навіть не уявляє, що таке ці часто вживані вами слова «інновації» та «винаходи», яку роль вони відіграють в нашій країні, як вона багата на них і як ви «успішно» викинули на смітник цей важіль нашого потенційного прогресу. Зусилля нашого героя привели на початку 90-х до створення інноваційного машинобудівного проекту, які так були потрібні нашим постсовковим підприємствам. Але вони були не потрібні вам, які могли прихватизувати за безцінь лиш зупинені підприємства. Тому й водив мене за носа ваш колега-паразит Майко, який керував київським заводом «Бурєвєстнік». Він кинув напризволяще долю керованого ним заводу, а займався лиш підпільним «купи-продай» та створенням своєї банди під назвою УСПП. По цій причині (вашого варварства) я з готовими проектами просидів в створеному вами безробітті до самої пенсії.
    Ви провели «прихватизацію» в такому стилі, за який Сталін навіть не збирав би бюрократичні трійки, а просто вас би розстріляв без всякого слідства. Бувше загальнонародне попало в такі невіглаські та деструктивні руки, що просто диву даєшся. Ось і за минулий місяць я об’їздив ряд простоюючи київських машинобудівних підприємств (Механічний завод на Каунаській,3, Інструментальний завод бувшого радіозаводу, механічний завод Інституту надтвердих матеріалів). На кожному з них є начальство, є пусті цехи і зовсім немає бажання реанімувати їх діяльність. Навіть спокуса подивитися пропоновану інноваційну продукцію в готовій вже діючій машині не зрушила їх начальницьку дрімоту. Теж саме відбулося з омертвівшими заводами «Арсенал» та «Бурєвєстнік». Паразитичні структури держави типу НКАУ та Мінпромполітики не відреагували навіть на пропозицію створити на базі цих простоюючи виробництв Виробничо-навчальний центр для надання машинобудівних професій дітям-сиротам, для чого я був готовий надати свій проект, який би зафіксував би незалежність діяльності цього Центру від держбюджету. В доказ деструктивності державних структур при катастрофічній нестачі інновацій для наших простоюючи підприємств я прошу відкрити українські сторінки Інтернету на слово «інновації». Там ви не побачите ані потреби цих інновацій, ані пропозиції їх. Там ви побачите лиш діяльність бувших комсомольчиків в стилі пропозиції навчити творити інновації. І це при паразитах з відповідного інноваційного Агентства та декларованого бувшими комсомольчиками «року інновацій».
    По цій причині штучно створеного сурогатною державою безробіття наш герой отримав пенсію на даний час аж… в 900грн. Проекти та патенти з авторськими свідоцтвами лежать незатребувані цією сурогатною державою, автору яких негласно пропонують йти на жлобський Троєщинський ринок торгувати чи збирати пляшки для поповнення свого бюджету.
    Але й цього сурогатній державі мало. Їй потрібно й ці 900 грн назад відібрати, бо упали прибутки в комсомольчиків з Київенерго та Житлово-комунальних управлінь КМДА. Для цього ігнорується повністю закон «Про житлово-комунальні послуги», який регламентував до 1.01.06 року ЖЕКам переукласти договори з споживачами їх послуг згідно цього закону. Вже шостий рік величезні суми по так званим квартплатам йдуть неконтрольовано через нелегітимні структури. З 2007 року я пишу про це в різні держінстанції, але результат «як горохом об стіну». Останній лист паразитична Адміністрація Президента перефутболила до МінЖКГ, де сидить такий же паразит на посаді - «заступник міністра» Ласіков, в обов’язки якого входить:
    [FONT=&quot]«[/FONT] 3-2) забезпечує державний контроль (нагляд) за дотриманням законодавства, стандартів, нормативів, норм, порядків і правил у сфері житлово-комунального господарства;»[FONT=&quot]
    Замість виконання вказаних вище функцій цей «захисник» пропонує мені пристосуватися до надуманих злодійською владою «понятий», які замість норм закону [/FONT][FONT=&quot]«Про ЖКП» вводять якісь «усні договори». Цей «захисник» (міністерство ЖКГ) акцентував своєю відповіддю, що він захищає інтереси злодійських Житлово-комунальних управлінь, які управляють коштами платників послуг по юридично неконтрольованих «усних договорах». Мені було вказано про ОБОВ’ЯЗКОВІСТЬ сплати за послуги через юридично неоформленого посередника, що прирівнюється до звичайного незаконного здирництва. А все тому, що ці мільярдні неконтрольовані ніякими законами потоки грошей годують масу паразитів в державі, в тому числі і цього зам. міністра, який підписав цього листа і якому потрібно розраховуватися з кимось за отриману посаду. В відповіді нічого не сказано по суті звернення відносно відсутності дії закону «Про ЖКП». Отже міністерство стоїть на сторожі не «споживача» та «закону», а «злодійського посередника» та «понятий» про «усні договори».[/FONT] Не знаю якими течіями та все ж на шостий рік ігнорування законом мені принесли на підпис проект договору між мною та паразитичним ЖЕКом про надання послуг, аналіз якого я наводжу:
    - чому Договір посилається на відповідність Постанові Кабміну, а не на закон «Про житлово-комунальні послуги», який є вищим в дієвості?
    - На підставі якого «доручення» уповноважений начальник ЖЕКу?
    - П.2. Де є копія затвердженого тарифу?
    - П.3. Який розмір оплати і його розрахунок?
    - П.5 не відповідає типовому договору на шкоду споживачеві.
    - П.15.5 типового договору вилучений на шкоду споживачеві.
    - П.15.3 типового договору вилучений на шкоду споживачеві.
    - П.16 типового договору сфальсифікований в частині строку появи представника ЖЕКу.
    Додаток:
    - де послуги по контролю за станом систем та конструкцій, вказаних по п.11 і згідно ст..21.2.2 закону «Про ЖКП»?
    - де послуги про підбір на конкурсній основі надавачів послуг типу телеоператорів, інтернетів, домофонів та контроль за їх діяльністю в будинкових комунікаціях?
    Висновок – нас знову хочуть пошити в дурні ці присмоктавшіся паразити. Одночасно приносять мені черговий «рахунок» від нелегітимного ЖЕКу, по якому я повинен заплатити 338 грн з своєї 900 грн пенсії. В ньому не відмічено ніяких субсидій з врахуванням «лапші» від уряду – «не буде перевищувати 10% доходу мало імущих».
    До цього варто додати, що держава крім відрізання нашого героя від засобів виробництва по ст.41 для забезпечення його права на працю по ст.43 ще й відмовила йому належне по закону «Про дітей війни», пропонуючи майже безперервні судові процеси з нею для вибивання цих грошей з набуттям від цього чергового інфаркту. Паразити з адміністрації «гаранта моїх прав» просто відправили назад мій лист по цьому питанню без розгляду.
    З огляду на попереднє в мене до вас запитання:
    - за що ви маєте від мене «Мерседеси», «Феофанії», барські дачі з «Межиріччями», кучу охоронців, окремі продукти з окремих господарств, з яких нам відправляють лиш сироватку, в задекларованій «соціальній» державі?
    - чи може ви розумніші за мене пропорційно вашого життя до мого?
    - чи все відбувається в пропорціях нахабності в цьому жлобському суспільству?
    - чи розраховуєте ви на безкарність по своїм теперішнім та пришлим діям?
    Поки будете думати над цими запитаннями, для початку прошу оплатити мої рахунки по комун послугах, включаючи борги, квитанцію яких я вам висилаю. Для цього можете підключити й Юлю, дуже вона вже пасує до вашої компанії.
    Додаток :
    - квитанція рахунку про сплату послуг,
    - копія проекту договору.

Ще поки що борюкаючийся в створеному вами гетто
    типовий громадянин.
    В реальному листі вказано всі реквізити.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Президентові України Януковичу В.Ф.

Звертаюсь до Вас, як до гаранта Конституції України, тому цей лист буде побудований на її положеннях. Отже, спираючись на ст. 5 (єдине джерело влади), ст.38, ст.40, я направляю цей лист, в якому я буду доказувати, що нинішня державна структура, керівником якої Ви є, по суті є деструктивною по відношенні до країни, якою вони призвана керувати.
    Ми переживаємо час, коли економічна ситуація в Україні наближається до краху. В країні майже половина населення (з врахуванням економічних емігрантів, працівників натурального господарства на селі, працівників гіпертрофованої та залишкової по кількості торгівлі) є безробітними. Залишки економічних потужностей в своїй більшості просто паразитують на природних ресурсах (чорнозем, руда, вугілля, водні ресурси…), доводячи екологію колись квітучого краю до повного колапсу. Вони також паразитують на дешевій робочій силі, випускаючи напівсировинну продукцію з малою часткою інтелектуальної добавки. Одночасно цілеспрямовано доруйновуються залишки технологічних потужностей, які б в господарчих та розумних руках могли б зменшити безробіття та дефіцит в зовнішній торгівлі. Розплодившіся Мінпромполітики, Мінекономіки, Мінагрополітики, Агентства по інвестиціях та інноваціях, НКАУ, ГОЛОВНІ управління при КМДА лиш імітують свою діяльність, по суті пасивно спостерігаючи за цим деструктивним процесом. Україна по суті втрачає своє машинобудування, яке колись було базою нашої економіки. Скоро будемо замовляти токарів та фрезерувальників з Мозамбіку, бо своїх завдяки зусиллям Табачників скоро буде менше одного на десять політологів та моделей.
    На даний час з відкритим ротом та жадобою чекаємо чергової подачки МВФ та іноземних інвестицій для покриття вищевказаних дефіцитів. А як же відносимося до внутрішнього потенціалу? Та паразитична та мало інтелектуальна державна машина його просто добила за 20 років. Відкрийте сторінки Інтернету на слові «інновації», яке є носієм рушійної сили в економіці. Українські сторінки цієї рубрики ПУСТІ! Ні потреб, ні пропозицій! Лиш поради, як робити інновації. Одночасно держава тримає за рахунок народу вищевказані міністерства та агентства, які не спромоглися навіть створити сайт з «пропозиціями та потребами в інноваціях». То яким же чином держава хоче реанімувати внутрішній потенціал інтелекту України? Невже до влади в Україні дорвалися плебеї (по сучасному ЖЛОБИ), які своїм недолугим ХЛІБА ТА ВИДОВИЩ по суті заперли народ в гетто, де годує зголоднілих та обідраних безкінечними шоу по телевізору та Донбас-аренах?
    Ці сучасні плебеї штучно доруйновують заводи, щоб на їх місці побудувати свої жлобські торгівельно-розважальні центри, в яких викачують останні гроші в українців для відправки в офшорні зони. СУЧАСНА ДЕРЖАВНА МАШИНА ДОБИВАЄ УКРАЇНУ! Даю докази цього.
    Я маю інноваційні машинобудівні проекти на рівні експериментальних зразків з наявністю КД та відповідного маркетингу. Також я маю право згідно ст.41 Конституції «для задоволення своїх потреб… користуватися об’єктами державної та комунальної власності». До цього варто додати, що згідно ст.43 «держава створює умови для повного здійснення права на працю», а Кабмін згідно ст.116 – «забезпечує проведення політики у сферах праці й занятості населення». Отже перераховую підприємства (в одному Києву), які я міг би «використати» для потреб реалізації своїх проектів – заводи «Арсенал», «Буревісник», «Маяк», Томак, Тодак, Медапаратура, бувший Радіозавод, цех в/ч А 2070… З відповідною пропозицією я до них звертався, а також до вищезгаданих міністерств та агентств. ГЛУХА СТІНА. Бо в Україні зусиллями недолугої влади НЕВИГІДНО ВИРОБЛЯТИ. Я з цією проблемою (зробити вигідність виробляти якісний продукт) звертався до реХВорматора Тигіпка, але в відповідь … мовчання, за яким – «дядьку, сиди там в гетто і не рипайся». І так з 1994 року. Навіть готовність подарувати свої проекти для допомоги організації та функціонування Виробничо-навчального центру для надання дітям-сирітам дефіцитних машинобудівних професій не знайшла розуміння в державних структурах. Ці посивілі комсомольчики типу Тигіпка працюють в угоду МВФ для збільшення пенсійного віку, не розуміючи, що я готовий сам відмовитися від своєї пенсії, бо здатен не тільки САМ ЗАРОБЛЯТИ, а ще й зменшити зовнішньоторговий дефіцит України та допомогти дітям-сиротам. Але на перепоні цьому стоїть ПАРАЗИТИЧНА ДЕРЖАВНА СТРУКТУРА.
    Пане Президенте, ви волею долі попали на цю посаду. Ви зібрали всі віжки правління в свої руки. Невже ви не відчуваєте, що наявності цих віжок в ваших руках замало, бо вони управляють такими клячами, як п. Азаров, який крім совкового «лопату в руки» не здатен нічого створити? Невже ви думаєте, що ми далекі від чергового економічного краху України по типу білоруського? Ми навіть в гіршій ситуації ніж Білорусь, бо продуктивність білоруса на душу населення вища ніж українця. Ми продовжуємо по типу відсталої Росії жити за рахунок ресурсів природи, залишаючи після себе нащадкам лиш знівечений Дніпро, копри та Чорнобиль. Пане Янукович, невже ви не розумієте, що доля Мубарака чекає всіх ваших попередників на цій посаді та вас¸ якщо ви не отямитеся і від генсеківського «давати вказівки» не перейдете до зміни деструктивних реалій в Україні. Я за вас не голосував на виборах, мені противні ваші «харківські виходки» та закони про «окупаційний прапор», але я готовий переступити через це і стати поряд з вами ради загального спасіння України. Чекаю на КОНСТРУКТИВНУ ВІДПОВІДЬ згідно ст. 40 Конституції. В противному випадку будемо чекати відповідь з Європейського суду по правах людини, куди відправляється копія цього листа, та готуватися до чергового ЗАГАЛЬНОУКРАЇНСЬКОГО МАЙДАНУ.
    В додаток посилаю відповідь з КМДА, яким керує ваш баскак Попов, медичне управління якого плювало по суті й на мене й на вас. Це управління поєднало косметологію з раковими пухлинами на шкірі та цим заробляє своє БАБЛО на страхітті народу від меланоми. А відносно повного ігнорування клятви Гіппократа, то ними буде проведена РОЗ’ЯСНЮВАЛЬНА РОБОТА.
    А може вказані вище проблеми не варті Євро-2012 чи міфічної майбутньої Олімпади?
    З надією на краще майбутнє все ще живий
    06.06.11р

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Горький торт от Януковича

[​IMG] Фото: zn.ua

В 7:50 от столичного метро Петровка выехала колонна из 10 автомобилей в сторону резиденции президента Виктора Януковича «Межигорье» (Новые Петровцы Вышгородского района Киевской области).

В машинах были журналисты ведущих СМИ Киева, в том числе и корреспондент LB.ua. Еще несколько работников пера добирались до резиденции своим ходом.
    Журналисты хотели провести акцию протеста в «Межигорье» - уже год как президент пообещал открыть ворота резиденции для прессы и не сделал этого. К тому же «Межигорье» стало своеобразным символом коррупции. Ведь до сих пор непонятно, кто является собственником резиденции? И если собственник поместья размером 140 га Виктор Янукович, то на какие доходы он позволил себе так роскошествовать. Одна только люстра в доме президента стоит порядка $50 тыс. – почти как пять новых легковушек «Дэу Ланос» в базовой комплектации.
    Но суд запретил акцию, и журналисты выехали на место без транспарантов и символики. Официальная цель: проверить, каким образом исполняется решения суда.
    «Заявку на акцию подавали 35 человек, а освещать выполнение решения суда о запрете акции приехало человек 70!» - удивлялся председатель сельсовета Новых Петровец Радион Старенький. Именно он подал иск в суд с просьбой запретить акцию протеста.
    Пан Старенький был вежлив с прессой, но отвечал на вопросы сбивчиво и неуверенно, словно исковое заявление для суда писал не он. Президент на акцию не жаловался – только одна из местных жительниц, говорил руководитель сельсовета. Но в исковом заявлении говорится о том, что акция вызовет неудобства для президента. Дескать, «Межигорье» - это его дом, а не работа. А каждый человек имеет право на отдых. Да и вообще заявку на проведение акции подали слишком поздно. В итоге, цитирую, - «существует реальная угроза нарушения общественного порядка, нанесения вреда здоровью населения». В реальности «нанести вред здоровью населения» могли разве что крепкие парни в камуфляже и с рациями, которые охраняли выезд из резиденции.
    Была надежда, что двери резиденции отворятся, и Виктор Федорович пригласит всех за широкий стол, напоит чаем, поговорит по душам. Ну или хотя бы выйдет из машины по пути на работу и скажет два-три слова. Потому журналисты судорожно придумывали вопросы.
    - О «Межигорье» надо спросить. Почему президент не держит своего слова, не пускает журналистов?
    - Надо о Люде спросить! Где она?
    - Не надо о Люде – это никого не интересует. Надо о том, что интересует людей. Об экономике!
    - Точно, ветирует он закон о госзакупках или нет?!
    Некоторое время журналисты маялись скукой. Прошел час, а из-за зеленых ребристых ворот резиденции так никто и не появился. Наконец, послышался шум, люди в камуфляже оживились, очистили проезжую часть для президентского кортежа и ворота начали медленно открываться.
    Видео: Денис Бигус, ТВі
    Но никакого общения главного менеджера страны с журналистами не вышло. Кортеж президента пронесся мимо толпы с камерами и диктофонами на большой скорости. Вслед выехала черная «Шкода» Дарки Чепак – пресс-секретаря президента. До назначения она считалась одной из активисток движения «Стоп цензуре!». Теперь журналисты смотрели на нее чуть ли не с жалостью.
    Дарка Чепак вышла из машины с охапкой длиннющих роз и попыталась было вручить цветы журналистам. Но толпа расступалась перед ней как перед прокаженной и никто не решался взять розу. Тогда Дарка Чепак попыталась насильно совать розы в руки журналистов. Она положила розу на плечо журналсита Мустафы Найема, но тот сбросил ее с себя как змею. Другой журналист по инерции взял цветок, но тут же положил его на газон. В итоге Дарка Чепка чуть не плача опустила охапку роз на траву.
    Был и другой подарок для журналистов – огромный торт в размер багажника машины.
    - Есть тут мужчины, чтобы торт вынуть? – спросила Дарка Чепак.
    - А Янукович мужчина или нет, что слова своего не держит? – спросил у нее кто-то из журналистов.
    В итоге торт вынимали из багажника сама пани Чепак и ее водитель. Кулинарный шедевр положили у проходной резиденции. Сама Дарка Чепак произнесла пару дежурных фраз и постаралась быстрее уехать с места своего позора…
    …Мы ехали обратно в Киев. Приемник включили на волне 96.0 FM – радио «Эра». Бодрый ведущий докладывал: «Сегодня президент поздравил журналистов с профессиональным праздником. Пресс-секретарь главы державы Дарка Чепак подарила коллегам цветы и праздничный торт».
    © Проект Института Горшенина
    При полном или частичном воспроизведении материалов ссылка на LB.ua обязательна
    http://lb.ua/news/2011/06/06/99968_G...nukovicha.html

а де твій аватар? :)