Лист новітньому імператорові

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 5 жов 2010.

1. bayard

bayard Дуже важлива персона

дядьку...то ви наприкінці листа словничок такий додайте:
    - жлобократія це.....
    - культура рашен це......
    - донецьки братки........
    ...бо в Європейському суді не зрозуміють таких термінів:scratch_one-s_head:

2. bayard

:)):good:

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Розуміють та ще й як, вони навіть "баярд" вже розшифрували. Ці люди професійно відносяться до своїх обов'язків на відміну від винахідників "реформи та стабільність" - вивчили продукт, з яким мають справу достатньо.
    Підтвердження можете знайти по справі № [FONT=&quot]56108/09 [/FONT][FONT=&quot]ЄС[/FONT][FONT=&quot] . Там люди працюють, поки де хто язика чеше на форумах. І вони більше вплив на тутешнє життя роблять ніж деякі "віртуальні аналітики". [/FONT]

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ну трохи занесло на емоціях, але не на багато, тому що слідкую за "протестуючою братією" і активно там дію коло ВР. Серед представників ПР - 100% куплені, серед БЮТ - десь 40%, серед "свободівців" таких не бачив, але й достатнього інтелекту теж.
    Ось такі то "повороти". З печі раб та жлоб виглядає, як країна котиться в прірву. На їх жаргоні - "по барабану". А зараз події відбуваються нахабніші ніж в 2004 році. Навіть на Волині Шухевич зараз не набрав би ні одного куреня.
    "А братія мовчить собі,
    витріщивши очі.
    Може так і треба".
    Ось такий результат сліпої та паразитичної прив'язки до землі, "яка їх майже надурняк прогодує", та 300-літнього колоніалізму.

5. bayard

звісно...тут далеко ходити нікуди...відкрив інет - все як на долоні:)
    п.с. як будуть якись продвіжєнія по цій справі - пишить сюди.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

"Продвіжєнія" поки що такі - Стратсбург вже приклав цього листа в додаток до справи "громадянин проти держави Україна в особі Президента". А ось Секретаріат ВР до цих пір "обробляє" його для передачі фракції, яку я просив відправити як депутатський запит. Це для зрівняння оперативності двох культур - європейської та "рашен".

7. Юрко НОТОЦО

Юрко НОТОЦО Хлопський фільозоф

:good:
    Ну то вже...добре зробилисте,що відправили серйозним людям,організаціям в Європу.Направду!
    А підписаний лист лише Вами одним,чи ще хтось поставив підпис?
    Не можу втриматись не запитавши в своєму ключі...Яким іменем підписалисте того листа? Ванька Жуков,а чи...Пилип з Конопель?
    Як серйозно ставляться нині до України за-кордоном,то оцей правдивий приклад...
    Інформація ця від американських власників акцій компанії "Антонов".котрі накупили по-дешевці в США тисячі цих акцій української компанії,котра продукує ті Гігантські і так потрібні Всім Aеробуси...Вчора 6 жовтня повинен був бути підписаний якийсь контракт між якоюсь-там американською аерокомпанією і українською.Після чого акції повинні були стрибнути в ціні догори на гігантський процент.
    Всі тішились,надіялись...і всрались о 4 годині дня,коли було повідомлено підписантам o 4.05 ,що ніц не виходить,...бо запізно!
    Що запізно?
    Запізно це підписання,котре так бажала адміністрація нинішнього президента,щоб залучити капітал банкротуючих американців.А ті банкротуючі також ще не зовсім глупі,але і не такі вже вумні,як були при укладенні початкового договору при през.Ющу...і не захотіли свої кровні пєнєндзи (грошики) вкладати в гріб до покійника...Фіг,мол повернуться вони назад,навіть без %%,коли президентом не Ющ,а той...котрому Пилип-Прокіп листи сльозливі пише.
    Ну а в Гаазі,то може бути по-інакшому...може ті гроші г'американські,якось там Ті бізнесмени та всучать комусь...щоб "похід на укрїнську індустрію організував".
    Всяке буває в житті хлопи...Головне не спать,як до того призиває шановний пан Прокіп з того...останнього крайнього міста колишньої Золотої Орди,а нині індустріального Харкова.
    Дай Бог!
    [​IMG] [​IMG]

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я козацького роду, тому під своїм іменем був єдиним некомсомольцем в ХПІ (19 тисяч студентів) та виступав проти вводу військ в Прагу в 60-х, єдиним офіцером-беспартійним в київському гарнізоні в 70-х і звільнився з армії (добрим лікарям хвала) за ввід війск в Афганістан, мабуть єдиний я писав відкриті листи Горбачову про його "перестройку" з попередженням в 1987 році про вірогідний розвал Союзу (дивись газ. "Правда за 14.03.88 року), через рік після Майдану я особисто виказував в березні 2006 року Ющенку про його недолугість з плакатом "Ющенко та Ко, завдяки вашому невігластву ви самі приведете донецьких братків до влади". Я сидів за гратами за свої переконання, отримав інфаркт і операцію на серці, але я живу громадянським життям, не відсиджуючи в кущах. В нагороду за все це є відгуки з усієї України за мою книжку - один навіть телефонний дзвінок 92-річної жительки Хмельницького з подякою вартий всіх цих, як ви кажете, зусиль боротьби з вітряком. Зустрічі зі мною (всього 3, але які) цінував Н.Амосов, тому ці всі тутешні ваші уколи мені "як метвому припарка". Побачу сам, що я тут "лишній" - сам і піду з цього сайту. Мене не так пробирали в 60-х чи 70-х на різних там більшовицьких зборах. Тому я звик бути "білою вороною" в цьому недолугому супільстві.
    АЛЕ Я ЖИВУ ПОВНОЦІННИМ ЖИТТЯМ І ДЯКУЮ ЗА ЦЕ БОГА.

9. Юрко НОТОЦО

І я тут почуваю себе не як вдома...І також як щось,та не так...піду на Той Український Форум при Тому Українському Часописі,Газеті який Обов'язково появиться колись в Україні!
    Там і зустрінемось! І з Вами,і з Грандом,Тівером,Баярдом,Торро...та всіма тими козаками,що нині тут,як і Ви не гублять сили духу і енергії на досягнення позитивних результатів на благо нашої Вітчизни,УКРАЇНИ!
    Дай Бог Вам здоров'я і сили та оптимізму...а також трохи більше сарказму при погляді на Ті політичні і економічні "перетворення",які супроводжують,чи-то переслідують Нас з початку отримання Незалежності з рук українського комуніста Кравчука,і таких же шовіністів з Росії!
    Їхній Імперський Союз Совків бажаю бачити з назвою "Золотая Орда",щоб Світу,Європі було ясно Хто є Хто,і чим дише!

Всього найкращого!

:rose:

10. Юрко НОТОЦО

Лист новітньому імператорові ...
    Хан Батию,тсз.
    :good:

[​IMG] [​IMG]

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А пора вже тратити цю енергію, а то можна й на той світ піти лиш з намірами.
    Розумно, цілеспрямовано, не по гайдамацьки, але ТРАТИТИ, злізши нарешті з комфортної печі. Не всім бути Стусами, але кожна порядна людина повинна хоч якусь цеглину та закласти в побудову несурогатної держави. Двоє розумних людей казали подібне:
    Борітесь - поборете.
    Не питай, що дала тобі Америка, а спершу подумай, що ти для неї зробив.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ура! За тиждень лист добрався з урни на вул. Садовій до фракції ВР (3-й поверх цього ж будинку). Але мене попередили, що його розгляне лиш керівник фракції, який перебуває в Дніпропетровську. Ще на це може тиждень піти.
    Ось для таких черепашачих кроків у них є "Мерседеси" з водіями, сучасні комп'ютери та маса чиновників з Секретаріату.

13. Юрко НОТОЦО

Ну і так добре...Подумаєш місяць-два строк.Час біжить швидко.
    Та пішли вони...

5 октября, 11:29 Корреспондент.net [​IMG]
    Фанаты Карпат недовольны...

galsports.com

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ну це вже явна помилка - ВОНИ НІКОЛИ ДОБРОВІЛЬНО НЕ ПІДУТЬ.

15. Юрко НОТОЦО

Істинна правда!
    Самі вони ніколи і нікуди Не Підуть!
    Повсідалися,як ті куйони і їм файно(гал.)
    То ще Стефко з Ромком зрозуміли!

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Як воші з тіла людини.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Сьогодні отримав першу реакцію на лист, доставлений в ВР.
    Чомусь не фракції ВР, а з Виконавчого секретаріату "Батьківщини" прийшов лист про те, "який я молодець" і побажання "успіхів в житті та здоров'я". Про передачу листа на Банкову в вигляді депутатського запиту "ні гу-гу".
    Процес в стилі чиновника з творів Гоголя чи Достоєвського йде. За 200 років в цій культурі "рашен" нічого не змінилося. І вся проблема України в тому, що ми і нову державу збудували по цих "понятиях" і з цими "понятиями" ми хочемо, щоб нас взяли в Європу. А звідти нам майже відкритим текстом кажуть: "Спочатку очистіться від реп'яхів культури "рашен". Як бачите - не виходить. Як і 150 років назад в нас чиновники люблять мундири з еполєтами (прокурори, залізничники чи шахтарі), хочуть щоб їх "поважали" (а простіше - боялися) і партії створюють не по прототипу якихось там вігів, а по принципу звичайної зграї бездомних здичавілих дворняг.
    По причині попереднього в нас обмаль корисних справ і маса нікому не потрібних "писульок" типу отриманої мною сьогодні.

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Сьогодні, в день ювілею Європейської конвенції з прав людини, я слухав нашого псевдо-Президента. Ідіот повний чи під такого "косит", Він хвилин десять ставив запитання ЧОМУ не виконуються пункти Конституції, виконання яких він повинен гарантувати. Цей завгар навіть не розуміє, що після такої постановки питання він повинен негайно піти в відставку по причині невиконання своїх обов'язків.
    Ще в Кіровограді перед приїздом цього "псевдо" відбулися декілька вибухів. Абсурдність їх вражає, тому чомусь згадуються путінські вибухи в Росії перед "закручуванням гайок". Чи не "прилизаного" власника "Інтера" на посаді голови СБУ це справа?
    Ще з фракції ВР мені повідомили про намір відправити як депутатський запит направленого мною листа. ЧЕКАЄМО ДАЛІ.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Сурогатна держава в дії

Сьогодні отримав якусь реакцію на надісланий мною лист псевдоПрезидентові.
    "Згідно підпунктом 20 пункту 4 Положення про Адміністрацію (знайдіть таку в Конституції)..., відповідно до покладених завдань організовує розгляд звернень громадян, які звертаються до Президента...
    Ураховуючи викладене, Ваше звернення передано відділу інформаційно-аналітичної роботи ... для врахування та використання в роботі".
    Підпис якась Кільова

А тепер прошу зрівняти цю відписку зі ст 40 Конституції.
    Усі мають право направляти письмові звернення до органів державної влади,... Що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.

Проаналізуємо. Я звернувся до Президента (органу державної влади), а мені відповідає якийсь "сантехнік", якому Конституція згідно ст. 106 забороняє передавати обов'язки свої Президент.
    Ще знайдіть в цій бюрократичній відписці "обґрунтовану відповідь" по суті звернення.
    Завтра я підготую реакцію на цю писульку, яку я відправлю по попередніх інстанціях та опублікую тут.
    І отаких Кільових-паразитів по Україні сотні тисяч, вони як змії-гориничі незнищенні, відрубають одну голову, виростають дві. Вони переживають своїх господарів-політиків і відірвати їх від цієї кормушки лиш достойний гнів народу. Ще ці Кільови не на Тавріях їздять, а їм мінімум Мерседеса подавай за державний кошт.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

До фракції Верховної Ради БЮТ

Відкритий лист
    На лист, відправлений в вашу адресу 6.10.10р. згідно ст..38 та 40 Конституції, я так і не отримав офіційної відповіді про реалізацію депутатського запиту до Президента України згідно мого листа до нього. Я лиш отримав схвальний відгук на цей лист від вашої партійної організації, до якої я не звертався. Чи фракція, яку я вибирав на виборах, просто зникла після чергового колошматання Конституції і казково зникли ті наші представники в Верховній Раді, яких ми вибирали?
    Одночасно я отримав за цей час лист від Адміністрації Президента, до якої я не звертався в силу її не легітимності згідно Конституції і копію якого я направляю вам. В цьому листі структура Президента замість обґрунтованої відповіді згідно ст..40 Конституції і підпису під нею органу державної влади по Конституції, до якого я звертався (я лиш здогадуюся, що їм був пересланий лист Президентові, який я надіслав до вас), прислала формальну відписку якогось «сантехніка» з цієї нелегітимної Адміністрації з повідомленням, що мій лист переданий ще якимось нелегітимним по Конституції паразитам державного апарату «для врахування та використання в роботі».
    Тим самим я зі своїм зверненням так і не отримав доступ до органу державної влади в особі Президента, який по суті відгородився від народу своїми «сантехніками». Мені в відповіді Адміністрації давали зсилку на «Положення про Адміністрацію», яке згідно Конституції немає ніякої юридичної сили для мене. Але й це Положення регламентує цим «сантехнікам» лиш наступне:
    20) організовує прийом громадян, які звертаються до Президента України, розгляд звернень громадян, а також звернень органів місцевого самоврядування, об'єднань громадян (у тому числі політичних партій, професійних спілок), підприємств, установ, інших організацій, здійснює облік і аналіз таких звернень, на основі аналізу звернень розробляє та подає Президентові України пропозиції щодо розв'язання порушених у них проблем;
    Як бачимо і в «Положенні» не вказано право на підміну Президента в наданні «обґрунтованих відповідей» згідно ст..40 Конституції.
    Виходячи з попереднього, доводжу до вашого відома, що Президент по суті ігнорує статті 5, 38, 40 та 102 Конституції і по суті всупереч ст..106 п. 31 передав свої обов’язки нелегітимному по Конституції органу влади. В цей же час він імітує свою діяльність не присущими по ст.. 106 Конституції повноваженнями в вигляді рекламних відкриттів неготових станцій метрополітенів, підміняє виконавчу владу в економічних питаннях (питання поставки газу та нафти в Україну, реформування авіабудування, міст через Керченську протоку чи питаннями якоїсь міфічної Олімпіади), координує діяльність частини фракцій в Верховній Раді, що суперечить ст..6 Коституції про поділ влади в Україні. Відносно останнього, то його зусилля по так званій «побудові вертикалі влади» з її «консолідацією» руйнують ці конституційні засади України, бо фактично приводять не тільки уряд, але й частину ВР під контроль Президента.
    Ця «консолідація», вірніше узурпація влади, вже нанесла Україні колосальну шкоду. Так під її тиском (консолідації деструктивних сил) було протягнуто зміни до Конституції держави, які внесли хаос в систему управління державою протягом останніх 5 років. Не встигла недолуга державна машина призвичаїтись до нових правил гри (реалізацію ст..5 Конституції через фракції в ВР), як прийшовша до влади деструктивна сила в 2010р. знову порушила баланс представництва народу в ВР, зруйнувавши через карманний Конституційний суд черговий раз Конституцію та узаконивши перебіжчиків-депутатів. Отже такою побудовою «вертикалі влади» Президент по суті розтоптує ст..5 Конституції з її «єдиним джерелом влади є народ», тому що доруйновує виставлений цим народом баланс сил в державі по останніх виборах в ВР. І ось тут випливає недолугість нашої «найкращої в світі» Конституції, яка зовсім не регламентує відповідальність вибраних органів влади перед народом. Якби ця відповідальність була регламентована, то депутати-перебіжчики не зраджували б своїм виборцям зміною політичних платформ, а були б підконтрольні не якимось політичним босом, а ВИБОРЦЮ.
    На основі попереднього прошу повідомити мене про реалізацію офіційного запиту до Президента по моєму листу від вашої фракції, яку я вибирав. А також згідно ст..38 Конституції прошу вас підняти питання про внесення змін до Конституції відносно «відповідальності вибраних органів влади перед виборцем» та зверненням до Конституційного суду відносно конституційності дій Президента по вказаним вище питанням. Також рекомендую для відновлення встановленого народом балансу політичних сил в ВР ініціювати нові вибори до неї. А це можна буде зробити лише здачею 150 мандатів депутатів, якщо такі відповідальні знайдуться.
    А поки що в цій сурогатній державі:
    - мої права громадянина розтоптані вщент,
    - в декларований рік інновацій мої інноваційні проекти так нікому й не потрібні,
    - продовжують діяти в супереч закону «Про ЖКП» нелегітимні ЖЕКи,
    - суди діють по звичайним злодійським «понятиям»,
    - прокурори разом з СБУ відшуковують 40-тисячні збитки державі п. Луценком, не звертаючи уваги на фактичні кражі державних садиб в Межигір’ї та бездіяльність посадових осіб в Стокгольмському суді, що тягне на мільярдні збитки,
    - і так далі.
    І тому мені, типовому громадянинові України залишається шукати захист своїх прав за кордоном (Європейський суд) чи виходити з відчаю на Майдан, накопичивши злобу на паразитичну державну структуру. А поки що з маленькою надією я чекаю від вас дій, як мого представника в парламенті, по проходженню мого листа як депутатського запиту до глави держави, який фактично ігнорує мої права та свої обов’язки. Прошу доказати, що ваші виборці вам потрібні не лише в день виборів чи для чергового мітингу в вашій боротьбі за владу, тому давайте відповідь згідно «Закону про звернення громадян».

Громадянин поки що сурогатної держави Україна
    10.11.10р.

а де твій аватар? :)