А чого Ви так себе недооцінюєте? Не святі горщики ліплять. В мене вийшло і у Вас вийде. А от про то, що воно довго на флешці не поробить я не знав. Але з іншої сторони є програми, які відновлюють флешку-трупа.
Ні, не буду. Поки працює моя флешка, доти буду з неї загружати. Як здохне і не зможу її відновити, поставлю свій Кнопікс на комп. Але є надія, що при такому швидкому розвитку тої всьої технІки, для роботи на комп'ютері можна буде підключитись до телефону, або до фотоапарата.
Навіть не знаю, що Вам відповісти. Десь позаторік я почав на неї ставити різні лінукси, поки не вибрав той Кнопікс. Потім вона в мене просто зламалася. Якось вибрав момент і попаяв. Довший час використовував просто для збереження інформації. Потім вона взагалі здохла. Знайшов програму з відновлення, оживив. Ну і зараз вже зо два місяці знов використовую як ОС, але не часто. А тепер, знаючи те, що така фігня може бути, взагалі економити буду.
"низкое потребление энергопотребления" - школяр писав? Власне, я мав на увазі, що ніхто не пише цього на упаковці. Як дізнатися, яка флешка на SLC, яка на MLC?
Я щось не можу зрозуміти. В мобільних телефонах також все працює на мікросхемах. І там постійно йде перезаписування інформації. Але ж вони працюють купу років. Чому тоді флешка, яка так само складається з тих самих мікросхем, повинна швидко зношуватись? А і то правда, не буду економити.
Робіть persistent linux. Фішка у тому що пишеться все в один файл й рідко, що дозволяє флешці жити довго. Але якщо вироблять світло - можна хвилин за 15 роботу загубити. Плюс жре трохи більше оперативки на буфери. В звичайному режимі флешка може здохнути
так, зовнішній жорсткий диск - це рішення проблеми з ресурсом однак залишається проблема низької швидкості передачі даних. Тому і раджу, брати такий зовнішній hdd, що може працювати через eSATA або USB третього покоління
Persistent з флешки швидко працює. Там фішка тільки у більш довгому запуску й більш довгому виключенні, бо синхронізуються й розпаковуються дані. А так потім швидко все працює