встановити вінду) вінда не бачить іншу операційну систему, тому просто переформатуєте розділи і встановите нову ось
диск з віндовс 7 вставляйте і ребут) якщо раптом не допоможе -- подивіться у біосі, що стоїть на завантаженні або ж Ф8 при запуску і обрати диск з інсталяхою вінди
тоді подивіться, що написано, як тільки починається завантаження має бути написано комбінацію для налаштувань біоса там встановіть завантаження з диску
ф12 вибираю завантаження з диска і ...та сама хєрня, тільки просить пароль. Я знав шо лінукс забавка, але шоб на стільки...як його знести?
Краще всього налаштувати у біосі (Ф2 чи Ф12 чи дилит чи ... для перехоплення) першим завантаження з компакта. П.С. З часу, як перейшов на Лінукс, з великим подивом дивлюся на прибічників вінди.
Там трохи не так. Лінукс свою оболонку підставляє перед всякими біосами. Я теж колись ледве зніс цей Лінукс. Там ціла наука. І теж
То розкажи чоловікові. В моєму випадку після Лінуксу довелося відновлювати віндовсівський boot.ini, чи як воно називається, бо він розучився завантажуватись самотужки.
не сваріться! Дали мені чарівного диска, тепер бук голий як новонароджений. Мав з собою 3 диски, а якось не пасує ставити 32-бітну вінду при 4 Гб ОЗУ..
вибачте, але брехня. Завантажник лінукса встановлюється в MBR, або навіть у логічний том. Вийміть вінчестер и ніякої оболонкии Лінукса ви вже не побачите