Відповідь: Лілі Романовій сьогодні 25! можна малееееесеньку ложечку дьогтя?.... зовсім трішечки?.... день народження це все-таки у першу чергу свято матері, яка у цей день вчинила подвиг: народила дитинку...
Відповідь: Лілі Романовій сьогодні 25! Браво! Я хотіла про це написати, але пізніше. У свій День народження завжди дзвоню батькам і вітаю їх . )
Відповідь: Лілі Романовій сьогодні 25! З Днем Народження! Вітаю сердечно!!! Я тут новенька, але дівочи посиденьки мені вже сподобались
Відповідь: Лілі Романовій сьогодні 25! Ага, а таткового подвигу у цьому немає??? Я вчора дзвонила своїм батькам у першу чергу і вітала їх із новонародженою.
Відповідь: Лілі Романовій сьогодні 25! Нінусь, Читателю, Маріє, мавко, Мірко і Левандівко!!! Щиро дякую!!
Відповідь: Лілі Романовій сьогодні 25! Нарешті можу написати за вік. А то щось мене пупер так ніби втішати почав. :D Я з ним проблем не маю. Тобто мені байдуже, який у мене вік, тому я про нього говорю прямо. І буду говорити. Так само як Оля, наприклад, говорить. Мій вік - це не я. Так що я тим перейматися не буду. Зрештою, як мені було 18, мені казали, що 22, а тепер мені 25, а на мене кажуть, що я тінейджер. Мабуть, кожен бачить, що хоче. У будь-якому разі вік то така штука, від якої мало що залежить і правильно роблять чоловіки, що тим менше переймаються.
Відповідь: Лілі Романовій сьогодні 25! Из-за сессии редко сейчас захожу на форум, поэтому прозевала такое событие!!! Лиличка, поздравляю с Днем Рождения! 25 лет для женщины, как раз самый классный возраст. Это еще юность, но уже с мозгами в голове... (Это вы , как раз возраст что надо!)
Відповідь: Лілі Романовій сьогодні 25! Нині навмисне перевірила. Мих написав повідомлення на форумі о 17.00, а пупер мені написав о 17.07. :D Аби припинити усі суперечки за пешість, скажу, що першими привітали батьки, листівка від яких прийшла кілька днів наперед, властиво 3 листівки. :D:D Але я вдячна усім саме за привітання, а не за час їх отримання. :D