Відповідь: Лілі Романовій сьогодні 25! Лілю, я приєднуюсь до усіх теплих і щирих побажань! Вітаю Вас! Віртуальних цьомчиків Вам від двох Ум
Відповідь: Лілі Романовій сьогодні 25! Лілю, уся моя сім'я приєднується до вітань форумчан! ВІТАЄМО! Любові і злагоди, щастя і радості, усмішок і цілунків!
Відповідь: Лілі Романовій сьогодні 25! оффтоп: пане Мих вам карма від мене не за слова а за те що ніхто ще вам у цій гілці не дав так щоб у всіх зеленіло
Відповідь: Лілі Романовій сьогодні 25! Навіть слів нема! Зрештою, якби були, то я би точно не могла їх нормально вимовляти, бо вся тут розплилася у широчезній усмішці. :D Я дуже вдячна за вітання, усім-усім!!! Зараз буду карму всюди тиснути. Просто важко повірити, справді. Я тільки прийшла зі своєї французької додому, а тут така злива позитивних емоцій. Я би тут могла багато говорити про те, як я усіх люблю, але, мабуть, не мушу навіть про це говорити, бо впевнена, що і так всі це знають. Я люблю увесь форум і тих, без кого він просто не може існувати! Дякую за вашу любов до мене!
Відповідь: Лілі Романовій сьогодні 25! А взагалі то, першим привітав Лілю Мих. І то такими чудовими білими трояндами. Пане Мартіні, тільки Ви можете перенести ці троянди і Михове привітання з гілки "Вітаю!" у цю гілку. Зробіть це, будь ласка і то першим( а може й другим) дописом...
Відповідь: Лілі Романовій сьогодні 25! Чиста правда! Абсолютно першим. Як тільки у Львові північ настала. :D Дякую!!! михові - за оперативність і троянди, Олі - за цю гілку, за опіку і тепло, Капітанові за масу синонімів, які обов'язково додам до свого резюме, :D Борисові - дякую за білі (мої улюблені) лілії, Степанычеві - за яскравий напис, Невстранецеві - за щирі слова і суттєвий додаток, Mike'ові - за віршовані рядки і за "вуха", Салаті - за чудовий букет у дорогому мені стилі, Мартіні - за лаконічність і за цей форум, lotr_an - за мої улюблені слова, Тетянці - за жовті лілії, такі ж вирощувала моя бабця для мене, Пуперові - за щирість і за лаконічність, Данилові - за білі водяні лілії, Умі - за особливо цінні віртуальні цьомчики, Ользі - за веселі кольорові кульки та сімейні вітання. УСІМ ДЯКУЮ ЗА КАРМУ!!! :D :D І ще дякую всім тим, хто мене сьогодні привітав у ПП, поштою, по телефону, хто про мене пам'ятає, і тим, хто пам'ятав учора та згадає завтра!
Відповідь: Лілі Романовій сьогодні 25! Уважаемая Лилия! От всей души! Присоединяюсь ко всем и Поздравляю!!! Всего Вам самого наилучшего!!!!! Уф! Успел! Не?
Відповідь: Лілі Романовій сьогодні 25! О, вроде успеваю! Ну, и жара, еле добежал! Счастья, здоровья Вам! Любви и радости! От всей души ПОЗДРАВЛЯЮ!
Відповідь: Лілі Романовій сьогодні 25! Матті, Полковнику, щиро дякую! Полковнику, ви не переживайте, у мене ще 29 травня не скінчилося, а скінчиться щойно через 7 годин.
Відповідь: Лілі Романовій сьогодні 25! Справа навіть не в тому. Я вперше за весь час перебування на форумі розташував зображення.
Відповідь: Лілі Романовій сьогодні 25! Цікаво, чи я нині з нагоди дня народження дожену Олю за кармою.
Відповідь: Лілі Романовій сьогодні 25! Лiля, а я й не знала що сьогоднi такий чудовий ювiлей! Вiтаю, бажаю кохання, здоров'я та удачi у всьому. Не задумуйся над цифрою, це тiльки цифра. Твiй справжнiй вiк - це стан душi! Бажаю щоб збулись всi твої мрiї! Н.
Відповідь: Лілі Романовій сьогодні 25! Лілю, приєднуюсь до привітань. Бажаю всього найкращого і здійснення всіх мрій.
Відповідь: Лілі Романовій сьогодні 25! P.S. Ось так воно, Пупер"е, новадейз, - аською, чи милом. Молодь вибирає високі технології. :D А як приємно отримати справжню листівочку, може навіть власноруч намальовану до випадку, підписану каліграфічним почерком, :p де над кожним словом сиджено-виважено і вислану наперід так, щоб вона прийшла саме в ранковій пошті у День народження.... ... так от, у День народження бажаю Вам, Ліліє, завжди бути в оточенні таких цікавих людей, котрі зустрічаються на цьому форумі, отримувати від них живі й оригінальні привітання, підтримку та замилування Вашими талантами