Відповідь: Лікування січею Коли людина хворіє, то в організмі виробляється, як кажуть, "противоядие" на хворобу. Інформація про це все(про хворобу і "ліки") і міститься в урині. І коли лікуватися власною уриною, то в ній вже міститься лікарство на вашу хворобу. В чужій такого нема. Ще кажуть, що урина - найкращий природний антисептик. Пояснила, як змогла, бо спеціально дзвонила до знайомого запитати про це. Завтра обіцяв принести книжку.
Відповідь: Лікування січею )))) А про цей вот ... дефекація від чого ? Якщо маску зробити, морщин не буде ?
Відповідь: Лікування січею Опа, точно:naci:. Прошу вибачення, просто на моїй рідній мові то "моча":moskali: і я чогось був впевнений, що українською "січа", а воно виявляється "сеча", та ще й в додаток якась магічна "урина". Урина - звучить як дівоче ім'я...
Відповідь: Лікування січею То не смішно, в нас є такі імена, що диву даєшся, як батьки додумались так назвати своє чадо? Урина порівняно з Василиною, Омеляною, Іванкою - наймелодійніше на світі ім'я:shutup:
Відповідь: Лікування сечею вас не лякає, що люди можуть знати латину, і що у багатьох європейських мовах латинське urina має співзвучний відповідник? Як ви думаєте, чому поляки були проти візиту Станик до Польщі?
Відповідь: Лікування сечею Я і не збираюсь своїх дітей так називати, я просто кажу, що назва сечі "урина" звучить як жіноче ім'я... Доречі, воно ж так і є насправді Урина - жіноче ім'я, мені впринципі ніколи особисто не зустрічалось, а от Урин - чоловіче ім'я походить від єврейського Арон, є дость розпосюдженним у Росії (смотреть тут: http://depositfiles.com/files/5979795).
Відповідь: Лікування сечею /однако научные данные, подтверждающие эффективность уринотерапии, не приводятся/ А для чого афішувати сечу ? Щоб потім люди масово почали її пити, тому що це найдешевший варіант ? Побічна дія може бути також не мала, якщо під час прийому або зовнішнього використання вживати медикаменти, алкоголь, гострі приправи та збуджуючі напитки. Люди думамають, що головне випити або прикласти мочі і все класно, а про склад мочі яку використовують і її вплив на організм, задумуються далеко не всі. Так, як і при будь-якому лікуванні є свої покази і протипокази.
Відповідь: Лікування січею До чого я і веду, якщо у вас є хронічні захворювання, то склад сечі зовсім не цілющий і приймаючи її ви можете не те що допомогти , а й нашкодити собі. У мене до речі сусідка помішана на уринотерапії, так вона винайшла якусь методику і цілий місяць з рідини вживала власну сечу... при тому що показів якихось до лікування не було, так от скажу чесно нічого надзвичайного не відбулося
Відповідь: Лікування сечею /До чого я і веду, якщо у вас є хронічні захворювання, то склад сечі зовсім не цілющий і приймаючи її ви можете не те що допомогти , а й нашкодити собі/. Масік. Ви не праві. Для чого тоді пити людині сечу, якщо вона здорова. Прочитайте допис olya_d, вона все правильно написала.
Відповідь: Лікування сечею даруйте , але коли у вас є пієлонефрит, чи якесь інфекційне захворювання , коли в сечі є маса лейкоцитів, бактерій іт.д. то користь її навряд чи буде
Відповідь: Лікування сечею Буде. При повторному введенні їх в організм спрацьовує захистна реакція організму, яка в першу чергу на боротьбу з інфекцією мобілізує всю імунну систему. Збудник введений повторно вже не має тої вірулентності, що він мав до виведення з організму. Внаслідок спрацювання захистної реакції організму, він втрачає свої властивості. Майже те саме відбувається при вакцинації, коли вводять ослабленого збудника, щоб вироблялись антитіла відносно нього, тому що ввівши здорового збудника, ми заразимо організм.