Лікування гірським повітрям.

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Templar, 27 сер 2011.

1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Если без шуток, проверьте почки. И не шутите с этим.

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

Краще відкрити послугу - дихання гірським повітрям.

3. thinkers

thinkers Well-Known Member

Ви не повірите...

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Така послуга є вже.

5. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Можу, за цілком символічну плату, передавати трилітрові слоїки із цілющим повітрям електричкою до Львова...:mocking:
    Для якості і цілющих властивостей, дуже велике значення матиме передоплата... ;)

• Подобається Подобається x 2
  6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Це в Стрию цілюще повітря? Перший раз чую. То ви хоч під тиском закачуйте, щоб хоч 10 хвилин похекати.

7. Andr

Andr Well-Known Member

Прошу пана, тута ше є друга сторона; а як альпініст сі гримне гововов об скелю ...

8. Peri

Peri Well-Known Member

...клин клином:mocking:
    Якщо серйозно, то як справи у Templarа? Вчора мав йти до лікаря...

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Мабуть в гори пішов.

10. antuanetta

antuanetta ДОРОГУ ОСИЛИТ ИДУЩИЙ!

Якщо ви живете у Львові то пораджу вам дуже ефективний апаратний і головне безкоштовний масажю мені дуже допомогло . Пишіть !

---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ----------

Думаю лікарі вам допоможуть не надовго. Проблеми повернуться зчасом . Рекомендую хороший апаратний масаж по східних традиціях . А головне безкоштовний . я користуюсь . мені добре допомагае. пишіть ! поділюсь досвідом !::good:

Шановний ! Так у вас проблема з защемленням шийного відділу хребта. Тому і голова болить. Поділюсь з Вами методом хорошого східного апаратного масажу який вирішуе ці проблеми . Сама користуюсь вже місяць ДУЖЕ ЕФЕКТИВНО ! І головне безкоштовно .

Для оздоровлення хребта пропоную вам метод апаратного массажу яким сама користуюсь вже два місяці. Метод чудовий . я вилікувала свій остеохондроз яким хворіла 15 років . Коли ви позбудетесь проблем з хребтом у вас щезнуть і головні болі . бо вони в вас від защемлення позвонків шийного відділу хребта . масаж безкоштовний . пишіть !:pardon:

Для оздоровлення хребта пропоную вам метод апаратного массажу яким сама користуюсь вже два місяці. Метод чудовий . я вилікувала свій остеохондроз яким хворіла 15 років . Коли ви позбудетесь проблем з хребтом у вас щезнуть і головні болі . бо вони в вас від защемлення позвонків шийного відділу хребта . масаж безкоштовний . пишіть !:pardon:

Останнє редагування модератором: 13 лис 2011
  11. Templar

Templar Дуже важлива персона

Метод в студію.

12. Saszko

Saszko Well-Known Member

Апарат?
    Сумнівно.

13. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

14. Pienkny Legin

Pienkny Legin Well-Known Member

А вам не здається, що справа не в гірському повітрі, а в атмосферному тискові просто :)

15. консультант

консультант Дуже важлива персона

16. A_Stella

A_Stella Well-Known Member

Гори лікують, очищують думки, дарують душевний спокій. Щоразу після гір почуваю себе оновленою, сповненою сил і гармонії.
    Ліс, гори, вітер дерева гойдає, десь пташки кричать і тиша...

17. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

ну не знаю як головні болі, подруга в гори з чоловіком поїхали...так вагітна приїхала...певно ну дуже голова боліла! :)

18. kuchkudur

kuchkudur New Member

горный воздух повлиял ;)

19. Markodius

Markodius Well-Known Member

Колись в 17 років, потрапивши останнього разу в табір "Ясень" , десь біля Івано-Франківська(здається), на на 2 доби відправили в гори на ночівку, з нами був мужичок років 35-40, який сам родом із Харкова, у нього астма. Так от він розповідав, що переїхав жити сюди тому що в горах повітря чистіше, і що декілька років у нього все нормально. Тому я думаю що таки допомагає))) Але напевно не раз на рік там потрібно бувати)

а де твій аватар? :)