Можу, за цілком символічну плату, передавати трилітрові слоїки із цілющим повітрям електричкою до Львова... Для якості і цілющих властивостей, дуже велике значення матиме передоплата...
Це в Стрию цілюще повітря? Перший раз чую. То ви хоч під тиском закачуйте, щоб хоч 10 хвилин похекати.
Якщо ви живете у Львові то пораджу вам дуже ефективний апаратний і головне безкоштовний масажю мені дуже допомогло . Пишіть ! ---------- Додано в 19:16 ---------- Попередній допис був написаний в 19:08 ---------- Думаю лікарі вам допоможуть не надовго. Проблеми повернуться зчасом . Рекомендую хороший апаратний масаж по східних традиціях . А головне безкоштовний . я користуюсь . мені добре допомагае. пишіть ! поділюсь досвідом !: Шановний ! Так у вас проблема з защемленням шийного відділу хребта. Тому і голова болить. Поділюсь з Вами методом хорошого східного апаратного масажу який вирішуе ці проблеми . Сама користуюсь вже місяць ДУЖЕ ЕФЕКТИВНО ! І головне безкоштовно . Для оздоровлення хребта пропоную вам метод апаратного массажу яким сама користуюсь вже два місяці. Метод чудовий . я вилікувала свій остеохондроз яким хворіла 15 років . Коли ви позбудетесь проблем з хребтом у вас щезнуть і головні болі . бо вони в вас від защемлення позвонків шийного відділу хребта . масаж безкоштовний . пишіть ! Для оздоровлення хребта пропоную вам метод апаратного массажу яким сама користуюсь вже два місяці. Метод чудовий . я вилікувала свій остеохондроз яким хворіла 15 років . Коли ви позбудетесь проблем з хребтом у вас щезнуть і головні болі . бо вони в вас від защемлення позвонків шийного відділу хребта . масаж безкоштовний . пишіть !
Гори лікують, очищують думки, дарують душевний спокій. Щоразу після гір почуваю себе оновленою, сповненою сил і гармонії. Ліс, гори, вітер дерева гойдає, десь пташки кричать і тиша...
ну не знаю як головні болі, подруга в гори з чоловіком поїхали...так вагітна приїхала...певно ну дуже голова боліла!
Колись в 17 років, потрапивши останнього разу в табір "Ясень" , десь біля Івано-Франківська(здається), на на 2 доби відправили в гори на ночівку, з нами був мужичок років 35-40, який сам родом із Харкова, у нього астма. Так от він розповідав, що переїхав жити сюди тому що в горах повітря чистіше, і що декілька років у нього все нормально. Тому я думаю що таки допомагає))) Але напевно не раз на рік там потрібно бувати)