Як добре що жінок не брали в армію в мій час, бо як казали ваші друзі ми неправильно розуміємо команду лягти. Я як ляжу, то встати буде лінь
Это кому... будет лень? ---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:28 ---------- Команду "отдать честь" не хотели исполнять?
ой, та віддайтеся Ви ліні. днів на три... ніц зовсім не робіть - тіки то, шо ся хоче... лєжать - так лєжать) днів за три або совість так загризе, шо станете електровіником, або так відпочинете, що станете електровіником. Перевірено
Самі прості і ефективні ліки від ліні - почати щось робити перші 10 хвилин. Навіть якщо і лінь. А потім так втягнетесь в почате що і про лінь забудете
мотивація - найкращий лік. Дуже важко себе заставити, якщо не бачиш "плодів" своєї діяльності. Наприклад, якщо знаю, що за статтю заплатять - пишу швидше, легше, організованіше. Якщо " на халяву" можу валандратись по хаті весь день і щоразу знаходити інше заняття.
Чоловіки, це не до Вас. А молодим матусям треба перевіряти після пологів функцію щитовидної залози. За родом діяльності (як консультуючий психолог) постійно стикаюся з питаннями втоми, дратівливості, проблемами з концентрацією уваги і т.д. Так що хто народив до 3 років тому і відчуває незвичну лінь - на обстеження. А решта - Вам вже накидали купу рецептів, дуже корисних. Мені додати поки що нічого. Просто переді мною таке питання не стоїть. Якщо пару днів полінуюся - на третій їсти буде нічого. Так що мотивація ще та.