лікар і пацієнт

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Doctorusyk, 15 тра 2010.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я Вам скажу власне спостереження.
    Наші лікарі привикли ставити штампи.
    Готові.
    бо,відітєлі вони поїли всі розуми і гордо заявляють...
    І то звучить,як вирок.
    Я знаю,про що говорю.
    Дуже добре знаю.
    Навіть в Польщі
    В нас

• Подобається Подобається x 2
  2. Doctorusyk

Doctorusyk Member

Згоден З Вами! Ще раз повторю і додам: я-професіонал і, насправді, "нічьто чєловєчєскоє мнє нє чюждо"...

3. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

:cools:

Знаєте, коли болить зуб, то якось хочеться втрафити до професіонала стоматолога, а не до професіонала гінеколога чи професіонала сантехніка. А ви так у підпіллі... Чи ви майстер на всі руки :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 3
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

Клятва Гіпократа
    Електронна адреса Друкувати PDF
    Клянусь Апполоном-цілителем, Асклепієм, Гігією та Панакеєю і усіма богами та богинями, беручи їх у свідки, виконувати чесно, відповідно до моїх сил і мого розуміння, наступну присягу і письмове зобов'язання: вважати того хто навчив мене лікарського мистецтва рівним з моїми батьками, ділитися з ним своїми статками і, за необхідності, допомагати йому в його потребах; його нащадків вважати за своїх братів, і це мистецтво, якщо захочуть його вивчити, викладати їм безоплатно і без усялякої домовленості; настанови, усні уроки і все інше у навчанні повідомляти своїм синам, синам свого вчителя і учням, що пов'язані зобов'язанням і клятвою за законом медичним, але нікому іншому. Я спрямовую режим хворих до їх користі згідно моїх сил і мого розуміння, утримуючись від завдання всілякої шкоди та несправедливості. Я не дам нікому, хто буде просити, смертельного засобу і не вкажу шляху для подібного задуму; так само я не дам ніякій жінці абортивного пессарія. Чисто і непорочно буду я проводити своє життя і своє мистецтво. В жодному разі не буду робити розтин у тих, хто страждає камінною хворобою, надавши це людям, що займаються цією справою. У який би дім я не зайшов, я зайду туди для користі хворого, без всілякого навмисного, неправедного і згубного, особливо від любовних справ з жінками і чоловіками, вільними і рабами.

якби я був випускником студентом медінституту, ніколи б не давав ту клятву. Ідолополонство якесь і взивання до язичнецьких божків...:)

Похоже до язичницького закляття... Шо вже бабкам дивуватися, нє?

---------- Додано в 12:29 ---------- Попередній допис був написаний в 12:20 ----------

Мдя.... :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Doctorusyk

Doctorusyk Member

Опа очі в людини відкрилися, тепер буде жити із знанням клятви Гіпократової.
    Дану клятву вже не дають. Це-історія. Основне: я спрямовую режим хворих до їх користі згідно моїх сил і мого розуміння, утримуючись від завдання всілякої шкоди та несправедливості. Медицина не наука, а мистецтво. Гарантій не дає і гроші назад не повертає.:pardon:

---------- Додано в 11:37 ---------- Попередній допис був написаний в 11:34 ----------

Обовязок пацієнта виконувати призначення лікаря.

6. nata-k

nata-k Well-Known Member

Прочитайте ще це http://www.litsovet.ru/index.php/material.read?material_id=63637

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

я раз попав на торжественний випуск медперсоналу... то вони давали ту клятву.... давненько то було, може ше за совітів...

---------- Додано в 12:51 ---------- Попередній допис був написаний в 12:50 ----------

а то правда..

8. Doctorusyk

Doctorusyk Member

За совітів давали "клятву совєцького врачя".

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

а Гіпократи - ні?

10. Doctorusyk

Doctorusyk Member

---------- Додано в 12:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:59 ----------

Це WC для пацієнтів в одному з хірургічних відділень обласної больниці. Все по-правилам, все гарно притрушене хлоркою. Фото початку 2009 року. Це Вам, любі пацієнти, від управління охороною здоровля.
    Разруха в головах, нє в клозєтах...

---------- Додано в 12:05 ---------- Попередній допис був написаний в 12:01 ----------

Памятаю випадок, як серед лікарів збирали гроші на встановлення сантехнікіки в клозеті...

---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:05 ----------

Допис від Romko
    ставлення лікарів до людей,до їхніх проблем - разюче відрізняється від нашого.

---------- Додано в 12:39 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ----------

http://www.healthrights.in/

---------- Додано в 12:49 ---------- Попередній допис був написаний в 12:39 ----------

:give_rose:

11. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

То, прошу пана, вас вже випустили, чи ви тільки робите пляни йти штудіювати медицину?

12. Doctorusyk

Doctorusyk Member

Хочете поговорити?:)

13. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я хочу. :)

Перечитала всю тему два рази. Не зрозуміла - про що вона?

14. Romko

Хм..десь"єм чув повчальну story,як їден фацет чимчикував си Новим Йорком,на шось сі задивив,хпав і вламав си...мізинец на лівій руці.:sad:
    А треба ж йти до праці...як з таким пальцьом піде?:dntknw:
    Прийшов до лікарні,лазив,лазив,дивисі - хірург.
    Зайшов,він до того хірурга,показує му" мізінця,а той му повідАє:
    - Я є хірургом від вказівного пвльця правої руки.А той хірург,жи від мізинця на лівій руці є в єнчій клініці,цілком в протилежному кінця міста.

Я так мислю,жи топікмайстер хотів нам донести тоту мислЮ в перших трьох повідомленнях теми....:sorry:
    Хм...цікаво,від чого він є дохтур...:scratch_one-s_head:

---------- Додано в 17:24 ---------- Попередній допис був написаний в 17:24 ----------

Хм..десь"єм чув повчальну story,як їден фацет чимчикував си Новим Йорком,на шось сі задивив,хпав і вламав си...мізинец на лівій руці.:sad:
    - Я є хірургом від вказівного пальця правої руки.А той хірург,жи від мізинця на лівій руці є в єнчій клініці,цілком в протилежному кінця міста.

Я так мислю,жи топікмайстер хотів нам донести тоту мислЮ в перших трьох повідомленнях теми....:sorry:

15. Romko

- Я є хірургом від вказівного пальця правої руки.А той хірург,жи від мізинця на лівій руці є в єнчій клініці,цілком в протилежному кінця міста.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Згадилося... пацієнт каже: пане дохтур, до якої часті тєла сі пальцем не доторкну - всюди болить! А дохтур каже: то певно ви си палец зломали, нє?

17. Alexey Titievsk

Alexey Titievsk Well-Known Member

Я тоже не совсем понимаю, о чем тема.. Если в туалете такое, то, понятно, и в операционной тоже.. Тогда о чем речь? О хлорке?

• Подобається Подобається x 5
  18. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Якщо це фото з якогось відділення обласної клінічної лікарні (ЛОКЛ), то не знаю які там всюди туалети, але операційні одні з кращих (у різних відділеннях лікарні) у Львові.
    Може автор теми просто захотів ще раз гордо сказати суспільству "Я - лікар!!!"? :preved:

19. nata-k

nata-k Well-Known Member

Ключовою, певно, є ця фраза.

20. Romko

Хм..а в чиїх головах?:scratch_one-s_head:

а де твій аватар? :)