лікар і пацієнт

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Doctorusyk, 15 тра 2010.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Пам"ятаю,в Варшаві професор Ева Проніцка в приватній розмові казала мені цілком протилежне...:sorry:

• Подобається Подобається x 1
  2. Мих

Мих Дуже важлива персона

чому?

є потреба - йти, але знати до кого, а не просто - авось повезе.

---------- Додано в 00:22 ---------- Попередній допис був написаний в 00:21 ----------

зрівняв!!!!!!!!!!

3. Doctorusyk

Doctorusyk Member

Бо всі лікарі погані. Нічого не розуміюцця. Дипломи покупували за рублє на Шувару.

4. Romko

Починаєцця мантра...
    Всі...лікарі...:preved:
    А,хто казав,що всі?
    От,з особистого досвіду,я ніколи не піду до лікаря,котой заявляє,що

До їдної такої ходив...Шуварської...
    Як зараз пам"ятаю
    - Дорогенькі,та їдьте,хоч в Москву,хоч в Нью-Йорк - вам скажуть те саме,що і я...я...я...я...
    нє...не піду...:nea:
    Ліпше...перетопчуся...:nea:

• Подобається Подобається x 3
  5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хочете сховатися за всіх лікарів? Ви думаєте, що це підвищить вашу значимість, як лікаря?

Словосполучення "всі лікарі погані" вжили ви перші у гілці, це я так, щоб потім не було закидів....

6. Doctorusyk

Doctorusyk Member

Тому Ви топчетесь на форумі аби хтось лікаря порекомендував...

7. Romko

В котрому місці казати ги?

8. Doctorusyk

Doctorusyk Member

Я пробачаю Вам всі гріху, бо не відаєте шо творите:haha:

9. Romko

Ого...ну,чоловіче,влипли....:mocking:
    Миху,агов,ти де?:clapping:

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

та то якийсь... і в медицині - супер і гріхи пробачає....

11. Romko

Може то,прости Господи...тойво....екстрасенс...тіпа того турка?о_О
    Навіть вгадав,чо я на форумі топчуся....:sorry:

12. Doctorusyk

Doctorusyk Member

Я хотів підняти тєму наболілу... санітарну культуру селян підняти... А ви замість вести конструктивний діалог обєднали в обидвох...
    Всьо! Не буду перли розкидати... Йду спати, а Вам не хорувати! Надобраніч!

Каждый больной нуждаэться в уходе врача. Чем дальше уходит врач, тем больному легче.

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Отакво взяли задзьобали чоловіка... ні за шо, ні про шо....

14. Doctorusyk

Doctorusyk Member

Я ся зара сплачу. :haha: Вже сплю. А Ви читайте енциклопію медичну. Будете знати чим різниться дитина від дорослого. Може де в кросворді придасться...

15. Romko

Та тема не те,щоб наболіла,а надоїла...:nea:
    Ви далеко не йдіть....:sorry:
    Поспілкуєтесь...з Михом..зі мною..глядиш..і дійсно дохтуром станете...:preved:

• Подобається Подобається x 2
  16. Coffe13

Coffe13 Дуже важлива персона

Докторусик, може б ви представилися дохтором якої галузі ви є, і які консультації можете надати. То думаю зацікавлені форумні старожили радо прослухають конструктивні лекції на відповідні теми :preved:

А від себе, після прочитаного в темі, скажу - санітарна культура селян прямопропорційно зростає зі зростом елементарної поваги медперсоналу до пацієнта. Адже пацієнт приходить в кабінет з словами "Добрий день, поможіть..." і вже потім від отриманої відповіді і складається наступний діалог і враження.

П.С. Таблеточки у вас класні ;)

• Подобається Подобається x 8
  17. Romko

Який може бути діалог з людиною,яка гордо заявляє

Як такого вздрю,буду тікав далі,як видів...:sorry:

18. Doctorusyk

Doctorusyk Member

Я - професіонал і тому маю право так заявляти. Згідно законодавства Ваше право обирати лікаря та лікарню, де будете лічитися... Я себе не рекламую, бо недостатку в пацієнтах не відчуваю.

---------- Додано в 10:20 ---------- Попередній допис був написаний в 10:12 ----------

Краще поясніть: в чому винні лікарі і чому не звинувачують систему, яка роками відкидає медицину все далі і далі в з...цю?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

звичайно... то звучить гордо...

20. Doctorusyk

Doctorusyk Member

О! ше згадав собі! Часто чую, коли пацієнти взивають до лікаря з такою фразою: "та ви ж клятву Гіпократа давали"... Не розумію, що вкладають у ці слова. Ось Вам для ознайомлення клятва http://www.meduniv.lviv.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=186&Itemid=205&lang=uk

---------- Додано в 10:41 ---------- Попередній допис був написаний в 10:30 ----------

пацієнт приходить в кабінет з словами "Добрий день, поможіть..."

Читайте вище:
    Третье: как только пациент и врач начинают взаимодействовать, между ними сразу же начинается психологическое соревнование: кто кого оставит в убытке. Пациент намерен при малейшей возможности получить услугу бесплатно (консультация, т.е. ответы на вопросы клиента – это уже услуга). Подсознательно пациент понимает, что медицинская услуга не может быть бесплатной, но предыдущий опыт в бесплатной советской медицине дает ему призрачную надежду проскользнуть «между струйками». Пациент просит «доктор, помогите!», а доктор на самом деле слышит: «доктор, дай мне денег!», ибо врач зачастую уже включен в производственный процесс, сопровождающийся теневыми финансовыми потоками, и оказать услугу бесплатно (в том числе иногда и простую консультацию) может только за свой счет, то есть прямо или косвенно вынув деньги из своего кармана. Таким образом, пациент пытается наказать врача за его доброту, не понимая, что наказанный врач начнет накапливать негатив, и не только по отношению к нему, но и ко всем последующим пациентам. Вывод: пациент, пытающийся наказать врача за его доброту, в конечном итоге накажет сам себя, ибо условия изначально не равны: обманутый врач имеет способы компенсировать свой убыток, пациент же свой убыток (здоровье) не компенсирует никогда.

а де твій аватар? :)