Згадав, шо нині чорна п"ятниця і кожен мусе шось дешево продати Ось вам унікальна пропозиція від мене. Флагман 2013 року від LG. Смартфон G2, модифікація D802 на 32Gb . Придбаний у червні 2015 року новим, тобто в користуванні півроку. Але слідів використання має не багато, оскільки здебільшого жив в надійному силіконовому бампері. Нижній лівий кутик хромованої рамки трохи коцнутий (впав до того як я купив бампер), помітна, якщо придивитися. На екрані нема ні тріщин, ні плям, ні вигорілих зон, ні битих пікселів. За характеристиками досі здатний заткнути за пояс найсучасніші смартфони середнього класу. Чотириядерний процесор Snapdragon 800 з частотою 2.2 Ггц Оперативна пам'ять — 2 Гб Вбудована пам'ять — 32 Гб (нажаль, роз"єму для мікро-сд карти нема, але я, забиваючи телефон музикою і відео жодного разу не вперся в "стелю" і не думав, що б таке видалити) . Все це разом дає дуже хорошу швидкодію, жодних гальм, в запасі завжди є 300-500Мб оперативки. Супер-екран IPS LCD Full HD 1080x1920 на 5,2-дюйми. Дуже класна батарейка на 3000 мА·г . Я користуюся телефоном ДУЖЕ активно. В мене завжди включений вайфай, мобільний інтернет і блютус. Постійно на звязку, в ФБ-месенджері і скайпі, читаю фейсбук, ЛФ і інстаграм, фотографую. Через блютус в машині грає музика. При цьому апарат гарантовано доживає з ранку до вечора, а якщо вимикати мобільний інтернет коли не користуєшся, то може прожити і 2 дні. Для не такого активного користування, як у мене, гарантовано 2 дні живе. Камера, звичайно, не айфон, але доволі пристойна, всі фотки за останні пів року тут на форумі і в мене в інстаграмі - з цього телефона, тож судіть самі. Основна камера 13-мегапікселів, з оптичною стабілізацією, фронтальна 2,1 мп Апарат підтримує 3G і LTE В комплекті коробка з книжечкою, оригінальні гарнітура і зарядка, а також в подарунок силіконовий бампер з підставочкою Всі характеристики тут Смартфон LG G2 D802 Ціна від нині до понеділка 165 USD, потім буде більше, або передумаю взагалі
Смартфон LG G2 32Gb (D800) Black в Украине. Купить электронику в интернет-магазине в Киеве по низким ценам. 5400 грн новий 207 баксів за курсом сьогодні
то капец, нє? Нагадайте (тикніть монітором в тему) як швидко малюнок закинути сюди, щоб не ритися в пошуках?!
165 нормальна ціна. Просто сьогодні дикий розпродаж, плюс і я обіцяв декому дещо навзамін. Думаю, а раптом.... Нє? )))
ну в тому теж шось є з кожним місяцем мій телефон втрачає в ціні, точно так само, як і той, який я купуватиму після нього